seithan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Θα streamάρω για λίγη ώρα ακόμη. Desert map, προς το τέλος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, seithan είπε Θα streamάρω για λίγη ώρα ακόμη. Desert map, προς το τέλος: Απόκρυψη περιεχομένων Proffesion Streamer Confirmed.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Παίδες θα το ξεκινήσω από σκ που θα έχω χρόνο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής 1)Από πυρομαχικα βγαίνει άνετα η θέλει προσοχή? (το προηγούμενο θυμάμαι λέγανε ότι είχε λίγα αλλά στο στυλ παιχνίδι μου δεν συνάντησα θεμα) 2)το στελθ πως είναι γιατί στο last light ήταν προβληματικο 3)κανα άλλο πολύ γενικό τιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες θα το ξεκινήσω από σκ που θα έχω χρόνο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής 1)Από πυρομαχικα βγαίνει άνετα η θέλει προσοχή? (το προηγούμενο θυμάμαι λέγανε ότι είχε λίγα αλλά στο στυλ παιχνίδι μου δεν συνάντησα θεμα) 2)το στελθ πως είναι γιατί στο last light ήταν προβληματικο 3)κανα άλλο πολύ γενικό τιπ τα πυρομαχικα είναι λιγα...εως ελαχιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Πάντα βρίσκεις εδώ και εκεί πυρομαχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες θα το ξεκινήσω από σκ που θα έχω χρόνο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής 1)Από πυρομαχικα βγαίνει άνετα η θέλει προσοχή? (το προηγούμενο θυμάμαι λέγανε ότι είχε λίγα αλλά στο στυλ παιχνίδι μου δεν συνάντησα θεμα) 2)το στελθ πως είναι γιατί στο last light ήταν προβληματικο 3)κανα άλλο πολύ γενικό τιπ Για όνομα του θεού υπάρχει δυσκολία να επιλέξετε. Παίξε easy και δεν θα τελειώσουν ποτε. Το stealth είναι basic (light/dark) σαν του LL. Υπάρχουν άπειρα videos για hints & tips και "thing you should know before you play". Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που στο μηχανάκι της υπογραφής μου παίζει στα ultra, φοβόμουν ότι είχε έρθει η ώρα για αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Το είχα ξανά πει. Το παιχνίδι δεν είναι βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Τελικα το benchmark δεν ειχε αδικο απλα ειχαν βαλει το worst case scenario με την Taiga που ναι μεν οπτικα ηταν η καλυτερη πιστα προσωπικα αλλα και η πιο απαιτητικη σε επιδοσεις μακραν του μεσου ορου του παιχνιδιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 πως βγαζουμε φωτο ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αν έχεις πληκτρολόγιο Windows πάτα Windows key + Print Screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Xistenze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, RPDrummer είπε Αν έχεις πληκτρολόγιο Windows πάτα Windows key + Print Screen μεσα από το photo mode του παιχνιδιού εννοω με ποιο πληκτρο βγαζει τη φωτο? με dx11, 970 nvidia και αναλυση 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 17 hours ago, syban said: Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που στο μηχανάκι της υπογραφής μου παίζει στα ultra, φοβόμουν ότι είχε έρθει η ώρα για αναβάθμιση Περίμενε να φτάσεις την έρημο (η οποία ουσιαστικά έχει μια "βαριά¨σε γραφικά καταιγίδα) και ιδιαίτερα την επόμενη, μέσα στο δάσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Έχουν ρίξει τρελή λεπτομέρεια στα τέρατα. Ο συγκεκριμένος έχει αναλύσει και: The Dark Ones, Librarians από τα προηγούμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα