Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχετε τσεκάρει GPU load; Τουλάχιστον στο map που βρίσκομαι τώρα βλέπω 60-70%. Λέτε να τρώω μπουκάλι με τον 3770Κ (4.5GHz); Υπενθυμίζω ότι παίζω σε 1440p, Ultra preset. Μήπως παίζεις με vsync; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Ναι, αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν έχω τέτοιο θέμα. ΟΚ, με VSync πάει σταθερά 97-98%, αλλά έχω tearing κλασικά. Απλά σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν δεν είχα τέτοια ποσοστά με VSync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν έχω τέτοιο θέμα. ΟΚ, με VSync πάει σταθερά 97-98%, αλλά έχω tearing κλασικά. Απλά σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν δεν είχα τέτοια ποσοστά με VSync. Προφανώς. Αν παίζεις ενα πιο απαιτητικο παιχνίδι θα έχεις περισοτερο usage με vsync αφού το όριο που σου βάζει το vsync θα είναι κοντά στα fps που μπορεί να αποδώσει η κάρτα. Edit:ανάθεμα αν βγάλεις λέξη έτσι όπως το έγραψα. Τεσπα βάλε το vsync off απλά για να ελενξεις. Λογικά θα πάει στα 97%+ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Acmilangr2 said: Μήπως παίζεις με vsync; Ναι τρώμε μπουκάλι σε περιπτώσεις. Ίδιο cpu στα 4.3. Το σύνηθες μπουκάλι όμως το τρώει η gpu, αυτό το φαινόμενο το συνάντησα μόνο σε μια αποστολή στον πρώτο χάρτη, σε συγκεκριμένη ώρα με πολύ μεγάλη ορατότητα από ψηλό σημείο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μερικα ακομα για Metro Exodus...4K Extreme Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μάστορα βάλε photo "πριν" και "μετά" να βλέπουμε διαφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Λείπει το RT, meh.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Αν βγει το reshade για dx 12 πιστευω θα δουμε τελεια πραματα μαζι με το rt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το παιχνίδι μου αρέσει (σίγουρα δεν θυμίζει Metro αλλά το προσπερνώ) Αλλα ρε άνθρωπε, αφού με βάζεις σε open world μέρος, φτιαξτο έτσι ώστε να με αναγκάζεις να πάω σε όλον τον χάρτη. Δεν είναι και τεράστιος δε. Βάλε μου να πάρω πχ 3 parts από κάθε γωνιά του χάρτη να έχει και λίγο ενδιαφέρον.να γράψει πχ 1/3 collected. Κάτι τέλος πάντων. Έχει τοσο ωραία γραφικά, πήγαινε με παντού να το απολαύσω. Τι μου βάζεις ερωτηματικά απλά στον χάρτη να πάω να σκοτώνω ένα τσούρμο *** χωρίς νόημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το παιχνίδι μου αρέσει (σίγουρα δεν θυμίζει Metro αλλά το προσπερνώ) Αλλα ρε άνθρωπε, αφού με βάζεις σε open world μέρος, φτιαξτο έτσι ώστε να με αναγκάζεις να πάω σε όλον τον χάρτη. Δεν είναι και τεράστιος δε. Βάλε μου να πάρω πχ 3 parts από κάθε γωνιά του χάρτη να έχει και λίγο ενδιαφέρον.να γράψει πχ 1/3 collected. Κάτι τέλος πάντων. Έχει τοσο ωραία γραφικά, πήγαινε με παντού να το απολαύσω. Τι μου βάζεις ερωτηματικά απλά στον χάρτη να πάω να σκοτώνω ένα τσούρμο *** χωρίς νόημα; Ειναι η πρωτη αποπειρα τους για open world οποτε καποια λαθη πρεπει να συγχωρεθουν. Ειχαν μαθει σε τελειως linear στα πρωτα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaius germanicus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) το μονο που μου την βαραει ασχημα ειναι οτι δεν υπαρχουν μανουαλ σειβς στην ranger hardcore δυσκολια,εξερευνουσα την φωλια του γατοψαρου στον βολγα και πεθαινα τυχαιως κοντα στην εξοδο και το προηγουμενο auto save point ηταν 40 λεπτα πριν.μαλλον μεσαιο δαχτυλο απο τους ντεβς,"δεν σαρεσει η ιντερακτιβ ταινια που φτιαξαμε ε?ΦΑΕ LOAD SCENES ΤΟΤΕΣ"! κριμα που επεμεναν στην παρωχημενη συνταγη των on rails cinematic shooters και δεν ακολουθησαν το ποιο ανοιχτο γκειμπλει των σταλκερ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από gaius germanicus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Metro Exodus February 26th Update Release Notes •General Stability improvements •Improved performance for integrated video cards •General input responsiveness improvements •Fixed various issues with general saving system •Fixed other general issues Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Τι μου βάζεις ερωτηματικά απλά στον χάρτη να πάω να σκοτώνω ένα τσούρμο *** χωρίς νόημα; Η αληθεια ειναι οτι περα απο καποια collectives και ισως καποια upgrade στα οπλα τα side missions ειναι χωρις ουσιαστικο λογο υπαρξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Metro Exodus February 26th Update Release Notes •General Stability improvements •Improved performance for integrated video cards •General input responsiveness improvements •Fixed various issues with general saving system •Fixed other general issues Δεν είδα να κατεβαίνει τίποτα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν είδα να κατεβαίνει τίποτα ακόμα 245 mb? Edit: τόσο είναι Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Sprou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα