Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

solidsnake222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Δεν το έχω προχωρήσει πολύ, όμως με αυτά που έχω δει έως τώρα, θεωρώ ότι έπεσε πολύ hype.

Εδω έπεσε hype σε Fallout 76, Anthem, SkullnBones(games στα πρόχειρα που σκέφτηκα) , που ξέραμε πολύ καιρό πριν ότι θα είναι πατάτες στο release τους. Το Metro είχε δυο προηγούμενα βαρβάτα games εξού και το hype.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Gorbatsof είπε

Είναι τούμπανο ως τίτλος και πολύ προσεγμένος αλλά Metro δεν είναι.

Απο τα trailer ακόμα όταν έγραψα την ίδια προβλέψη κάποιοι με επικρειναν

• Like 1

Και εγώ αυτό έγραφα τότε.Αν κάποιος θέλει έναν πολύ καλό τίτλο τότε να το πάρει.Αν θέλει ατμόσφαιρα και εμπειρία σαν των δύο προηγούμενων τίτλων τότε απλά προσπερνάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι από τα λίγα παιχνίδια που με ενοχλούν τόσο πολύ οι φωνές γενικά των χαρακτήρων..εντελώς Εκτός κλίματος είναι αστείο το αποτέλεσμα εν έτη 2019..κάνουν τεράστια ζημιά στην οποία ατμόσφαιρα προσπαθεί να χτίσει το παιχνίδι..Έπρεπε να έχουν δουλέψει παραπάνω δεν είναι δυνατόν ο ηχητικός τομέας να είναι σαν Του metro 2033!

Επεξ/σία από metallica 13

22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα γράψω πολύ καλά πράγματα για το παιχνίδι..

καλά το είχα φανταστεί από τα σκόρπια broadcast που είχα δει.  Αγορά πλέον μόνο από steam σε κανά χρόνο όταν θα αποφασίσουν να το βάλουν.

18 λεπτά πριν, chek2fire είπε

καλά το είχα φανταστεί από τα σκόρπια broadcast που είχα δει.  Αγορά πλέον μόνο από steam σε κανά χρόνο όταν θα αποφασίσουν να το βάλουν.

Καλά από τα τόσα θετικά posts παραθεσες το αρνητικό του psycho?

Εγώ να δεις πόσα μπορώ να φανταστώ για ένα game το οποίο δεν έπαιξα..

• Like 2

4 λεπτά πριν, Sprou είπε

Καλά από τα τόσα θετικά posts παραθεσες το αρνητικό του psycho?

Εγώ να δεις πόσα μπορώ να φανταστώ για ένα game το οποίο δεν έπαιξα..

γιατί απλά ο psycho είναι πολλά χρόνια μέλος στο forum, χρόνια gamer και του επιστεύομε την κριτική του.

Και εμενα το open world με ξενίζει αρκετά, δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά δεν έχει την ατμόσφαιρα που περίμενα ούτε το gameplay αν και ξεκίνησε καλά οπότε το παράτησα προς το παρόν, ίσως δω απλά το story στο yt και steam σε sale απλά για να συμπληρώσω τη συλλογή.

Επειδη η φαση με τα settings με μπερδευει λιγο,το quality ουσιαστικα αλλαζει τις απο κατω επιλογες,η ειναι κατι μονο του?

Εννοω οτι αν αλλαξω κατι απο κατω ,ειναι ουσιαστικα σα να πηγαινει το quality σε custom?

13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Επειδη η φαση με τα settings με μπερδευει λιγο,το quality ουσιαστικα αλλαζει τις απο κατω επιλογες,η ειναι κατι μονο του?

Εννοω οτι αν αλλαξω κατι απο κατω ,ειναι ουσιαστικα σα να πηγαινει το quality σε custom?

Screenshot_20190225-173823_Chrome.png

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Screenshot_20190225-173823_Chrome.png

Σε αλλα game αν βαλέις preset high και πειραξεις τα απο κατω στο γυρναει σε custom γιατι ουσιαστικα ειναι απλα μια προεπιλογη των στοιχειων απο κατω.

Σε αυτο το game δεν εχω καταλαβει αν ειναι το ιδιο γιατι αν πειραξεις τα στοιχεια απο κατω,δεν αλλαζει αυτο.

Δηλαδη αν το εχω πχ low και απο κατω καποιες τιμες και το βαλω high αλλα τα στοιχεια απο κατω,ακριβως τα ιδια με πριν,δε θα εχει καμια διαφορα?

2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Σε αλλα game αν βαλέις preset high και πειραξεις τα απο κατω στο γυρναει σε custom γιατι ουσιαστικα ειναι απλα μια προεπιλογη των στοιχειων απο κατω.

Σε αυτο το game δεν εχω καταλαβει αν ειναι το ιδιο γιατι αν πειραξεις τα στοιχεια απο κατω,δεν αλλαζει αυτο.

Δηλαδη αν το εχω πχ low και απο κατω καποιες τιμες και το βαλω high αλλα τα στοιχεια απο κατω,ακριβως τα ιδια με πριν,δε θα εχει καμια διαφορα?

Έπρεπε να το γυρνάει σε custom αλλά δεν το κάνει. Αν βάλεις high quality θα έχεις τα παραπάνω settings που δείχνει η εικόνα. Από κάτω μπορείς να αλλάξεις όποια ρύθμιση θέλεις δεν θα αλλάξει σε custom όμως. Το high είναι η πιο τίμια επιλογή. Για καλό boost κλείσε το tessellation έχει ένα 20% hit. Motion blur κλείνεις μέσω τρίτες μεθοδου με edit. 

• Thanks 1

Έχετε τσεκάρει GPU load;

Τουλάχιστον στο map που βρίσκομαι τώρα βλέπω 60-70%.

Λέτε να τρώω μπουκάλι με τον 3770Κ (4.5GHz); Υπενθυμίζω ότι παίζω σε 1440p, Ultra preset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...