aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εχεις windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιες οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για Vega56; PhysX Hairworks off; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 minutes ago, aekoupoli said: Εχεις windows 10? I know what you did there. Just now, Inler said: Ποιες οι προτεινόμενες ρυθμίσεις για Vega56; Την vega έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Just now, Inler said: Nαι Δεν δοκιμάζεις να μας πεις και σε μας εάν δεν βαριέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanakop1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, aekoupoli είπε Εχεις windows 10? Ναι. 64ρια αν παίζει κάποιο ρόλο 58 λεπτά πριν, seithan είπε I know what you did there. Την vega έχεις; Για πες μου αν μπορείς. Thanks 58 λεπτά πριν, seithan είπε I know what you did there. Την vega έχεις; Για πες μου αν μπορείς. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μονο αυτο βρηκα λιγο που εψαξα,αλλα και εδω δεν εχουν βρει λυση https://steamcommunity.com/app/412020/discussions/0/3658515990045531015/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα μου κρεμάει όταν πάω να αλλάξω ρύθμιση σε DX11 default παει 12 σε 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanakop1974 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εμένα μου κρεμάει όταν πάω να αλλάξω ρύθμιση σε DX11 default παει 12 σε 580 Το θέμα είναι γιατί δεν μου δίνει την επιλογή για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Το νήμα ανοίγει πάλι. Ξέρετε τη διαδικασία. Μείνετε εντός θέματος, εστιάστε στο παιχνίδι και μην κουράζετε με επαναλαμβανόμενα posts για επιδόσεις των GPU και σχετικά σχόλια που δεν ανήκουν εδώ, όχι σε αυτό το βαθμό που κατέληξε να γίνεται. Επίσης, το ότι κλειδώθηκε ένα νήμα σε άλλο section, για οποιοδήποτε λόγο, δεν σημαίνει ότι είναι ok να μεταφέρετε τη συζήτηση από εκεί εδώ. Απορίες και σχόλια για συντονιστικές ενέργειες αποκλειστικά με pm. Για προβληματικά μηνύματα στέλνετε αναφορές, μην παραπονιέστε στο νήμα. Καλή συνέχεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Έχω θέμα με το game.Τρωω καθε μισή ώρα η μία ώρα κτλ crash.Γνησιο από epic store.Με την τσάμπα έκδοση δεν μου το έκανε ποτέ.Καπου διάβασα ότι είναι το dx 12.Αλλα περίεργο που η μία έκδοση μου έπαιζε και η κανονική crasharei. Περί του game,αρκετά δύσκολο σε κάποια σημεία τρέχω να γλυτώσω από τις ορδές τερατων επειδή ξεμενω από σφαίρες κτλ.Επισης στον χάρτη τα ερωτηματικά ανοίγουν μόνα τους κάποια στιγμή?Πάω πχ σε κάποιο ερωτηματικό και δεν κάνει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Ενεργοποίησε το debug mode από το NVIDIA control panel να πάει η GPU στα NV ρολόγια και δες αν στρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4K Project Reality ακομα το modαρω Απο games αλλο τιποτα...αυτη την περιοδο! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ενεργοποίησε το debug mode από το NVIDIA control panel να πάει η GPU στα NV ρολόγια και δες αν στρώνει. Θα το δοκιμασω μετα που θα γυρισω Αυτο το error μου πεταει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Θα το δοκιμασω μετα που θα γυρισω Αυτο το error μου πεταει Και σε εμενα μου βγαζει αυτο το μυνημα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μετα το patch αλλα μονο οταν κανω εξοδο μονος μου στο desktop χειροκινητα! Ποτε δεν μου κρασαρει in game ουτε εχω θεματα αποδοσης ή IQ issues παιζω κανονικα οση ωρα θελω χωρις θεματα..Οταν αποφασισω να βγω βγαζει το crash error.. . Και εχω κανονικα saves ουτε μπαινει μετα σε safe mode..wtf weird.. 😕 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα