Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

solidsnake222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, seithan είπε

Για sharpness δοκιμαστε το "details" μέσω των εφέ προσφέρει το πάνελ της NV. Κάνει θαύματα.

Λεπτομερειες και μετα οξυνση?Το εχω στα Ελληνικα γιαυτο

19 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Έχει κανένας σας θέμα με random κρασαρίσματα στο desktop ?

Αν εχεις oc χαμηλωσε το η κανε stock τα ρολογια,ειναι καπως ευαισθητο το μετρο σε oc.και εγω ετρωγα crash και χαμηλωσα το oc στην gpu

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καιρό είχα να δω shooter αλλά ρε σεις δε μου φαίνεται ακόμα στο τρένο και φοβερό . Ούτε τόσο διασκεδαστικο . 2560X1440 High preset αλλα πρεπει να βρω ένα οδηγό να αρχίσω να κλείνω ρυθμισεις γιατι το framerate με V synk 75 Hz δε βλέπεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aekoupoli είπε

Αν εχεις oc χαμηλωσε το η κανε stock τα ρολογια,ειναι καπως ευαισθητο το μετρο σε oc.και εγω ετρωγα crash και χαμηλωσα το oc στην gpu

Όχι stock τα έχω τα ρολόγια. Διάβασα με λιγο Google search ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα και οφείλεται στο dx12 και πρέπει να το βάλω στο dx11.  Επειδή δεν γνωρίζω τι κάνει το dx το 11 με το 12 κάνει διάφορα στα γραφικά;

Επεξ/σία από polonos1313

Υπάρχουν σημεία όπως εκεί που είναι το μεγάλο ψάρι μέσα στην σπηλιά/λίμνη  που οι φωτισμοί και οι σκιάσεις ρίχνουν σαγόνι. 

1 hour ago, aekoupoli said:

... Μάλλον, το έχω στα αγγλικά. Είναι 6-7% χτύπημα όμως. 

1 hour ago, Acmilangr2 said:

Πόσο δα τρώει το detail στο experience; σχεδόν 10% εμένα. Μου κακοφαινεται. 

Ένα 6-7% το τρώμε σίγουρα. 

Το όλο σετινγκ και η εξερεύνηση, η διευθέτηση πόρων μεταξύ πυρομαχικών /καθαρίσματος όπλων, μεντς/φίλτρα... Πέρασα μόλις το σημείο όπου είχε πέσει μέσα σε ένα bunker η Άννα, μην έχοντας προσέξει ότι δεν έχω χρόνο φίλτρου. Το πώς το έβγαλα ούτε και εγώ δεν ξέρω. Το save με έβγαζε πάλι μέσα οπότε τα πράγματα σκούρα. Έκατσα έφτιαξα λίγων δευτερόλεπτων, έσπασα και 2 μεντς. Τελικά από καθαρή τύχη... μέσα στην ατυχία μου. 😁

Motion blur και depth of field να εχετε παντα κλειστα. Ακομα και το fov στο 60 δεν ειναι σωστο για τον παικτη. Το DLSS μπραβο που το εφτιαξαν τοσο γρηγορα. Απο geforce experience παιξτε με exposure/constrast στο colour ανεβαστε λιγο το vibrance τα αλλα οπως ειναι. 

• Like 1

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Lol γιατί να κλείσεις το tessellation με NV κάρτα ;

Νομίζω ότι το tesselation τρώει αρκετά fps και από ότι θυμάμαι και από άλλα παιχνίδια που το έβγαζα μόνο καλό έκανε και να πω την αλήθεια διαφορά στα γραφικά δεν έβλεπα , τώρα με το καινούργιο patch δεν έχω κάτσει να το ψάξω τι και πώς γιατί το αποτέλεσμα που έχω τώρα με όλα στο ultra κτλ εκτός από tesselation με ικανοποιεί, ίσως πάλι το ενεργοποιήσω και βγάλω το Motion blur  που λένε τα παιδιά

13 λεπτά πριν, SPANK είπε

Νομίζω ότι το tesselation τρώει αρκετά fps και από ότι θυμάμαι και από άλλα παιχνίδια που το έβγαζα μόνο καλό έκανε και να πω την αλήθεια διαφορά στα γραφικά δεν έβλεπα , τώρα με το καινούργιο patch δεν έχω κάτσει να το ψάξω τι και πώς γιατί το αποτέλεσμα που έχω τώρα με όλα στο ultra κτλ εκτός από tesselation με ικανοποιεί, ίσως πάλι το ενεργοποιήσω και βγάλω το Motion blur  που λένε τα παιδιά

Το tesselation πρεπει να κατσεις να συγκρινεις back to back 2 εικονες για να δεις διαφορες. Αν οντως τρωει 10-15% perf στο metro εννοειται κλεισιμο. Τα hairworks ειναι πολυ πιο σημαντικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε κάνεις να αλλάξει αυτές τις γραμμές στο cfg αρχείο?

r_foliage_hemi_ao 0
r_foliage_shadows 0

Είναι για boost perfomance λένε σε έρημο και στο δασος

Και αυτά για mouse input

"mouse_curve_coef 0"

"sens border 2"

Επεξ/σία από aekoupoli

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...