ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Δηλαδή να κάνω undervolt τη 1080 Ti για να μην κρασάρει; Αυτά είναι τραγελαφικά.. Αυτο θα προτεινα γενικα και αυτο εχω κανει και εγω, ειδικα αν εχεις καποια με extreme factory OC και δεν γουσταρεις τα random stuttering/fps drops. Δεν ειναι αυτα τα values που εχω τωρα αλλα δες 2 stress test που εκανα με furmark. Σε αυτο εχω τα ρολογια/mv πιο ψηλα και οπως βλεπεις το core clock "παιζει" αρκετα. Κανεις undervolt σε ενα stable clock speed και οπως βλεπεις ειναι σχεδον straight line. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, ADHD είπε Γίνεται με undervolt, την εχω 1987 (σχεδον) μονιμα. Εγώ έχω την απλή, στο benchmark maxαρε στα 1987 κι η δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Και που έχεις μια ευθεία στο Clock τι αλλάζει; Δεν νομίζω να αλλάζει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις πιο σταθερά frametimes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Και που έχεις μια ευθεία στο Clock τι αλλάζει; Δεν νομίζω να αλλάζει τίποτα 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχεις πιο σταθερά frametimes. ^^ this.. Επισης frametime >>>>> framerate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Χαμηλότερο framerate θα έχεις, γιατι το περιορίζεις το ρολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Από την αρχή έπαιζα με OC. Ποτέ δεν είχα crash μέχρι τώρα Ενα ειχα μονο την πρωτη μερα που επαιξα και απο τοτε τιποτα.. Αποκλειεται να σχετιζονταν και με o/c, εγω την εχω συνεχως κλοκαρισμενη πανω απο 2000/8000 και θεματα δεν ειχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τρεχει καλυτερα με το patch? Το δοκιμασατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, optimus prime είπε Εκανα μερικα τεστ. Oσοι εχετε HDR μονιτορ και nvidia καρτες μπειτε στον πινακα ελεγχου της Nvidia και αλλαξτε την μορφη εξοδου σε YcbCr422 10 bit. Ενεργοποιηστε το και απο τα windows 10 και μεσα απο το παιχνιδι ρυθμιστε το gamma. Εμενα δουλευει σωστα ετσι. Επειδή δεν είδα καμιά διαφορά... Μπορεις να μου πεις τι χρώμα είναι οι υπότιτλοι στο παιχνίδι και αν έχουν διαφορά όταν έχεις Hdr off; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Τρεχει καλυτερα με το patch? Το δοκιμασατε? Δεν είδα διαφορές με την gtx 1080. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε τι περίμενες ; Το RTX/DLSS βελτίωσαν.. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τράβηξα 2 screenshots με DLSS on και off. Τους αξίζει ένα μπράβο αυτή την φορά. Η διαφορά πολύ μικρή στα γραφικά και το boost παραμένει μεγάλο Με off έχω 50fps ενώ με on έχω 75fps. (2160p). Το RTX είναι εδώ Δεν διόρθωσαν όμως το HDR+DLSS..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μεγάλη βελτίωση το DLSS.. Off: On: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) lol Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Με το νέο patch είναι αυτό ή πριν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα