Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

solidsnake222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To fov το πειράξατε; Αν ναι πόσο θεωρείτε είναι το sweet spot; Mέχρι το 78 άντε 80 μου φάνηκε αποδεκτό. Τα άλλα μου χαλούσαν λίγο την αίσθηση του χώρου. Και κάτι άλλο, δοκίμασε κανείς να πειράξει το .cfg για να τρέξει Windowed το game;

Στην δική μου περίπτωση δεν το κάνει windowed ακριβώς, δεν φαίνεται να γίνεται κάπως force. Περιμένω να βγει κανένα update. Για μένα είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, γιατί πρέπει να βαράω ctrl alt del για να μπω στο task manager για να με αφησει να ειμαι στο desktop. Eν έτει 2019 και δεν έχεις επιλογές για FScrn και Borderless. Αν είναι..

Επεξ/σία από Alex21121988
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

To fov το πειράξατε; Αν ναι πόσο θεωρείτε είναι το sweet spot; Και κάτι άλλο, δοκίμασε κανείς να πειράξει το .cfg για να τρέξει Windowed το game;

Στην δική μου περίπτωση δεν το κάνει windowed ακριβώς, δεν φαίνεται να γίνεται κάπως force. Περιμένω να βγει κανένα update. Για μένα είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, γιατί πρέπει να βαράω ctrl alt del για να μπω στο task manager για να με αφησει να ειμαι στο desktop. Eν έτει 2019 και δεν έχεις επιλογές για FScrn και Borderless. Αν είναι..

Το fov στο 115 είναι το καλύτερο. Για το άλλο αν δεν λειτουργεί alt tab θα ανοίξεις Chrome παράλληλα με το παιχνίδι και θα γίνεται κανονικά το alt tab με full screen. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ καιρό σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν σωστό borderless δεν χρειάζεται alt ctrl del. 

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το fov στο 115 είναι το καλύτερο. Για το άλλο αν δεν λειτουργεί alt tab θα ανοίξεις Chrome παράλληλα με το παιχνίδι και θα γίνεται κανονικά το alt tab με full screen. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ καιρό σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν σωστό borderless δεν χρειάζεται alt ctrl del. 

115; Counter παίζεις ρε μπαγάσα; χαχαχα, όχι ρε man, οκ γούστα είναι αυτά, μου φαίνεται υπερβολικό όμως φαντάσου ακόμα και πάνω από 70, κάθομαι και το τεστάρω τώρα.  Αυτό με τον browser είναι καλή ιδέα, thx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

115; Counter παίζεις ρε μπαγάσα; χαχαχα, όχι ρε man, οκ γούστα είναι αυτά, μου φαίνεται υπερβολικό όμως φαντάσου ακόμα και πάνω από 70, κάθομαι και το τεστάρω τώρα.  Αυτό με τον browser είναι καλή ιδέα, thx

Πάντα 115 το βάζω όπου μου επιτρέπει το παιχνίδι. Δοκιμάζεις και βλέπεις όσο περισσότερο οπτικό πεδίο έχεις τόσο πιο immersive εμπειρία έχεις. Κάτω από 90 δεν θα πρότεινα δοκίμασε και πες μου. Counter τι μου θύμισες παίζαμε lan με τα φιλαράκια και εκεί έφτιαχνα το fov και μικραινα τον στόχο. Ice world Italy ftw

Επεξ/σία από Arkin

1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Το cs έχει fixed fov..

Optimal fov για εμενα ειναι μεταξυ 90-115.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Το cs έχει fixed fov..

Optimal fov για εμενα ειναι μεταξυ 90-115.

Στο counter 1.6 μπορούσες να φτιάξεις πολλά πράγματα με source και μετά δεν ασχολήθηκα. 90 115 πιο κάτω καλό είναι να μην παίζει κανείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα games και προφανώς competetive φάση το fov όσο πιο ψηλά πάει το βάζω. Στο Metro δεν μου φαίνεται το ίδιο το game να έχει φτιαχτεί για παραπάνω fov. Anw, παίζω το game εδώ και κάτι μέρες και είμαι σε φάση να το πλακώσω ή να περιμένω κανένα fix γενικώς.. Γιατί θέμα στο perfomance δεν έχω, πάει καλά, το benchamark είναι ψιλοαπάτη, είχαν δίκιο κάποιοι που το έλεγαν στις πιο πίσω σελίδες, δεν έχω συναντήσει τέτοιο χάλι in game ακόμα και όταν γινόταν χαμός από καπνό κτλ

Επεξ/σία από Alex21121988

Μπορεις να αλλαξεις το weapon fov στο csgo μονο, με 1.6/source δεν εχω ασχοληθει ημουν console peasant τοτε. :P Το fov ειναι αναλογα το παιχνιδι για εμενα αλλα καπου σε αυτα τα values παιζω με πιο συχνο το 110-115.

Alex βαλτο οπου σε βολευει εσενα ειναι προσωπικη προτιμηση καθαρα.

2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Σε άλλα games και προφανώς competetive φάση το fov όσο πιο ψηλά πάει το βάζω. Στο Metro δεν μου φαίνεται το ίδιο το game να έχει φτιαχτεί για παραπάνω fov. Anw, παίζω το game εδώ και κάτι μέρες και είμαι σε φάση να το πλακώσω ή να περιμένω κανένα fix γενικώς.. Γιατί θέμα στο perfomance δεν έχω, πάει καλά, το benchamark είναι ψιλοαπάτη, είχαν δίκιο κάποιοι που το έλεγαν στις πιο πίσω σελίδες, δεν έχω συναντήσει τέτοιο χάλι in game ακόμα και όταν γινόταν χαμός από καπνό κτλ

Tα γράφαμε για το benchmark του παιχνιδιού. Το παιχνίδι πάει τραίνο παντού και με κάθε κάρτα. Αν σε ενοχλεί το πως φαίνετε η αλλαγή fov περίμενε patch θα το βάλουν in game λογικά με πιο σωστό scaling και άνοιγμα εικόνας. 70 fov πάντως είναι πολύ περιοριστικο στον παίκτη. 

1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Μπορεις να αλλαξεις το weapon fov στο csgo μονο, με 1.6/source δεν εχω ασχοληθει ημουν console peasant τοτε. :P Το fov ειναι αναλογα το παιχνιδι για εμενα αλλα καπου σε αυτα τα values παιζω με πιο συχνο το 110-115.

Alex βαλτο οπου σε βολευει εσενα ειναι προσωπικη προτιμηση καθαρα.

Λιγο of αλλά ακριβώς αυτό κάναμε στην 1.6 ο στόχος ήταν μια τελιτσα φτιάχναμε πολλά πράγματα αλλά παίζαμε με headshot μόνιμα. Αλλάζαμε το dpi αν θυμάμαι καλά μέσω εντολων. 2005 εποχές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

λολ που τα θυμηθηκατε.. Θυμαμαι πολυς κοσμος επαιζε ακομη 1.6 οταν ειχε βγει το source.. Εγω πηγα source μου αρεσε πιο πολυ..

Spoiler

Ωραία χρόνια. 1.6 παίζαμε 3 4 χρόνια πάντα lan με φίλους ποτέ δεν πήγαμε σε source. Hostage ice world Italy assault militia office 747 estate aztek τα κορυφαία maps. 

Αργότερα πιάσαμε lineage 2 στο οποίο έπαιζαν και οι κοπέλες μας φανατικά ενώ counter ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοσο ''ασηκωτο'' ειναι ρε παιδια το game? Δηλαδη για να 60 fps ακατεβατα εστω στα high θελει οπωσδηποτε I9 και 2080Ti?

Ελεγα να το αγορασω αλλα ξενερωσα με αυτα που διαβασα περι απαιτησεων 😕

Επεξ/σία από giorgosmcmc

3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τοσο ''ασηκωτο'' ειναι ρε παιδια το game? Δηλαδη για να 60 fps ακατεβατα εστω στα high θελει οπωσδηποτε I9 και 2080Ti?

Ελεγα να το αγορασω αλλα ξενερωσα με αυτα που διαβασα περι απαιτησεων 😕

Μια χαρά θα τρέξει στο σύστημα σου και στο μόνιτορ σου. Απλως μην τα βάλεις όλα ultra. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...