Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Κατεβασε OC βαλε dx11 και θα εισαι κομπλε. Το GPU OC έφταιγε..Πολύ ευαίσθητο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το GPU OC έφταιγε..Πολύ ευαίσθητο είναι. Φάνηκε από το benchmark αυτό. 50mhz κάτω να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To fov το πειράξατε; Αν ναι πόσο θεωρείτε είναι το sweet spot; Mέχρι το 78 άντε 80 μου φάνηκε αποδεκτό. Τα άλλα μου χαλούσαν λίγο την αίσθηση του χώρου. Και κάτι άλλο, δοκίμασε κανείς να πειράξει το .cfg για να τρέξει Windowed το game; Στην δική μου περίπτωση δεν το κάνει windowed ακριβώς, δεν φαίνεται να γίνεται κάπως force. Περιμένω να βγει κανένα update. Για μένα είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, γιατί πρέπει να βαράω ctrl alt del για να μπω στο task manager για να με αφησει να ειμαι στο desktop. Eν έτει 2019 και δεν έχεις επιλογές για FScrn και Borderless. Αν είναι.. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε To fov το πειράξατε; Αν ναι πόσο θεωρείτε είναι το sweet spot; Και κάτι άλλο, δοκίμασε κανείς να πειράξει το .cfg για να τρέξει Windowed το game; Στην δική μου περίπτωση δεν το κάνει windowed ακριβώς, δεν φαίνεται να γίνεται κάπως force. Περιμένω να βγει κανένα update. Για μένα είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, γιατί πρέπει να βαράω ctrl alt del για να μπω στο task manager για να με αφησει να ειμαι στο desktop. Eν έτει 2019 και δεν έχεις επιλογές για FScrn και Borderless. Αν είναι.. Το fov στο 115 είναι το καλύτερο. Για το άλλο αν δεν λειτουργεί alt tab θα ανοίξεις Chrome παράλληλα με το παιχνίδι και θα γίνεται κανονικά το alt tab με full screen. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ καιρό σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν σωστό borderless δεν χρειάζεται alt ctrl del. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Το fov στο 115 είναι το καλύτερο. Για το άλλο αν δεν λειτουργεί alt tab θα ανοίξεις Chrome παράλληλα με το παιχνίδι και θα γίνεται κανονικά το alt tab με full screen. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ καιρό σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν σωστό borderless δεν χρειάζεται alt ctrl del. 115; Counter παίζεις ρε μπαγάσα; χαχαχα, όχι ρε man, οκ γούστα είναι αυτά, μου φαίνεται υπερβολικό όμως φαντάσου ακόμα και πάνω από 70, κάθομαι και το τεστάρω τώρα. Αυτό με τον browser είναι καλή ιδέα, thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε 115; Counter παίζεις ρε μπαγάσα; χαχαχα, όχι ρε man, οκ γούστα είναι αυτά, μου φαίνεται υπερβολικό όμως φαντάσου ακόμα και πάνω από 70, κάθομαι και το τεστάρω τώρα. Αυτό με τον browser είναι καλή ιδέα, thx Πάντα 115 το βάζω όπου μου επιτρέπει το παιχνίδι. Δοκιμάζεις και βλέπεις όσο περισσότερο οπτικό πεδίο έχεις τόσο πιο immersive εμπειρία έχεις. Κάτω από 90 δεν θα πρότεινα δοκίμασε και πες μου. Counter τι μου θύμισες παίζαμε lan με τα φιλαράκια και εκεί έφτιαχνα το fov και μικραινα τον στόχο. Ice world Italy ftw Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε 115; Counter παίζεις ρε μπαγάσα; χαχαχα, όχι ρε man, οκ γούστα είναι αυτά, μου φαίνεται υπερβολικό όμως φαντάσου ακόμα και πάνω από 70, κάθομαι και το τεστάρω τώρα. Αυτό με τον browser είναι καλή ιδέα, thx Το cs έχει fixed fov.. Optimal fov για εμενα ειναι μεταξυ 90-115. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Το cs έχει fixed fov.. Optimal fov για εμενα ειναι μεταξυ 90-115. Στο counter 1.6 μπορούσες να φτιάξεις πολλά πράγματα με source και μετά δεν ασχολήθηκα. 90 115 πιο κάτω καλό είναι να μην παίζει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε άλλα games και προφανώς competetive φάση το fov όσο πιο ψηλά πάει το βάζω. Στο Metro δεν μου φαίνεται το ίδιο το game να έχει φτιαχτεί για παραπάνω fov. Anw, παίζω το game εδώ και κάτι μέρες και είμαι σε φάση να το πλακώσω ή να περιμένω κανένα fix γενικώς.. Γιατί θέμα στο perfomance δεν έχω, πάει καλά, το benchamark είναι ψιλοαπάτη, είχαν δίκιο κάποιοι που το έλεγαν στις πιο πίσω σελίδες, δεν έχω συναντήσει τέτοιο χάλι in game ακόμα και όταν γινόταν χαμός από καπνό κτλ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεις να αλλαξεις το weapon fov στο csgo μονο, με 1.6/source δεν εχω ασχοληθει ημουν console peasant τοτε. Το fov ειναι αναλογα το παιχνιδι για εμενα αλλα καπου σε αυτα τα values παιζω με πιο συχνο το 110-115. Alex βαλτο οπου σε βολευει εσενα ειναι προσωπικη προτιμηση καθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Σε άλλα games και προφανώς competetive φάση το fov όσο πιο ψηλά πάει το βάζω. Στο Metro δεν μου φαίνεται το ίδιο το game να έχει φτιαχτεί για παραπάνω fov. Anw, παίζω το game εδώ και κάτι μέρες και είμαι σε φάση να το πλακώσω ή να περιμένω κανένα fix γενικώς.. Γιατί θέμα στο perfomance δεν έχω, πάει καλά, το benchamark είναι ψιλοαπάτη, είχαν δίκιο κάποιοι που το έλεγαν στις πιο πίσω σελίδες, δεν έχω συναντήσει τέτοιο χάλι in game ακόμα και όταν γινόταν χαμός από καπνό κτλ Tα γράφαμε για το benchmark του παιχνιδιού. Το παιχνίδι πάει τραίνο παντού και με κάθε κάρτα. Αν σε ενοχλεί το πως φαίνετε η αλλαγή fov περίμενε patch θα το βάλουν in game λογικά με πιο σωστό scaling και άνοιγμα εικόνας. 70 fov πάντως είναι πολύ περιοριστικο στον παίκτη. 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Μπορεις να αλλαξεις το weapon fov στο csgo μονο, με 1.6/source δεν εχω ασχοληθει ημουν console peasant τοτε. Το fov ειναι αναλογα το παιχνιδι για εμενα αλλα καπου σε αυτα τα values παιζω με πιο συχνο το 110-115. Alex βαλτο οπου σε βολευει εσενα ειναι προσωπικη προτιμηση καθαρα. Λιγο of αλλά ακριβώς αυτό κάναμε στην 1.6 ο στόχος ήταν μια τελιτσα φτιάχναμε πολλά πράγματα αλλά παίζαμε με headshot μόνιμα. Αλλάζαμε το dpi αν θυμάμαι καλά μέσω εντολων. 2005 εποχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 λολ που τα θυμηθηκατε.. Θυμαμαι πολυς κοσμος επαιζε ακομη 1.6 οταν ειχε βγει το source.. Εγω πηγα source μου αρεσε πιο πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε λολ που τα θυμηθηκατε.. Θυμαμαι πολυς κοσμος επαιζε ακομη 1.6 οταν ειχε βγει το source.. Εγω πηγα source μου αρεσε πιο πολυ.. Spoiler Ωραία χρόνια. 1.6 παίζαμε 3 4 χρόνια πάντα lan με φίλους ποτέ δεν πήγαμε σε source. Hostage ice world Italy assault militia office 747 estate aztek τα κορυφαία maps. Αργότερα πιάσαμε lineage 2 στο οποίο έπαιζαν και οι κοπέλες μας φανατικά ενώ counter ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τοσο ''ασηκωτο'' ειναι ρε παιδια το game? Δηλαδη για να 60 fps ακατεβατα εστω στα high θελει οπωσδηποτε I9 και 2080Ti? Ελεγα να το αγορασω αλλα ξενερωσα με αυτα που διαβασα περι απαιτησεων 😕 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Τοσο ''ασηκωτο'' ειναι ρε παιδια το game? Δηλαδη για να 60 fps ακατεβατα εστω στα high θελει οπωσδηποτε I9 και 2080Ti? Ελεγα να το αγορασω αλλα ξενερωσα με αυτα που διαβασα περι απαιτησεων 😕 Μια χαρά θα τρέξει στο σύστημα σου και στο μόνιτορ σου. Απλως μην τα βάλεις όλα ultra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα