productive Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 τελικα ποσα fps πιανει σε 1080; o gamer nexus λεει ότι βγαζει παρα πολύ καλα fps o άλλος βγαζει χειροτερα fps τελικα πιος εχει κανει το πραγματικo tεστ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Είπαμε στο benchmark του τραβάει πολύ ζόρι και έχει λίγα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
productive Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 o gamer nexus λεει ότι βγαζει παρα πολύ καλα fps σε πιο benchmark τα δοκιμάσανε οι gamer nexus και hardware unboxed;' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Madlef86 είπε Τι έγινε με το Metro ?? Καλή ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει ίχνος gore στο game, ούτε bullet wounds ούτε τίποτα, βασικά ούτε blood decals δεν πρόσεξα. Επίσης τα ragdolls είναι glitchy af. Το semi-open world πάντως δεν με έβγαλε καθόλου από το κλίμα, ειδικά νύχτα είναι super creepy, το μονο πρόβλημα είναι ότι τα τέρατα κάνουν respawn στο ακριβώς ίδιο σημείο αφού βγείς λίγο πιο έξω από την περιοχή τους, μου θύμισε FC2 αυτό 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
productive Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ποσα fps βγαζετε ?σε 1080π¨? και σε 1440π Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από productive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpatz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε χαχαχαχα Μολις τωρα ειδα και στην δικια μου και ειναι αυτοκολλητο 😂(Προφανως σε ολες ειναι αυτοκολλητο) Παντως φαινεται κανονικα απο την μεσα την μερια χωρις να το ξεκολλησεις Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, geo4sar είπε Αν και οι φωτο μου φαινονται γενικά κακές, πιστευω με RTX on φαινεται καλύτερα. Απλα έκανα ένα τρικ... Έβαλα ανάποδα τις εικόνες. Σε αυτές τις σκηνές χωρίς RT δείχνουν καλύτερα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 κυκλοφορεί μόνο στο epic store για 1 χρόνο..το 2020 θα πουλιέται στο steam 4 ώρες πριν, Acmilangr. είπε Καλή ερώτηση 8 ώρες πριν, Madlef86 είπε Τι έγινε με το Metro ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Acmilangr. είπε Απλα έκανα ένα τρικ... Έβαλα ανάποδα τις εικόνες. Σε αυτές τις σκηνές χωρίς RT δείχνουν καλύτερα. Μόλις τις είδα, είπα,να και ένα παιχνίδι που δείχνει πολύ καλό το rt.Πλεον γελάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Acmilangr. είπε Έχεις αρρώστια με τους σκληρούς; Σκέφτομαι να βάλω άλλον έναν ssd να φανταστείς.... 13 ώρες πριν, aorus είπε Δε ξέρω συνάδελφε μπάμπη αλλά προτιμώ να είναι κλειστό από το να γυρίσω και να δω τι επιπτώσεις έχει η πορτοκαλάδα πάνω στο Χ299......και όχι τίποτα άλλο αλλά θα έπεσε κατα λάθος....🤣 🤣 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος . . Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Πχ ο κολλητός μου το έχει παραγγείλει από Public Και το περιμένει εκτός απροόπτου Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Madlef86 είπε Τι έγινε με το Metro ?? ηταν να βγει στο steam αλλα βγαινει στο epic store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aorus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα, λίγο που πρόλαβα να το τρέξω το πρωι ανάλυση 4Κ dxr on/high όλα στο μέγιστο των ρυθμίσεων v sync off (όπωσ έχω πάντα) και dlss on h 2080 πάει μπάλα και οπτικά είναι πανέμορφο, με dxr ultra πέφτει στα 40-45 oπότε dxr high και όλα οκ, έπαιξα μέχρι το σημείο που βγαίνεις σε ανοικτό χώρο...περισσότερα όταν θα μπορέσω να ξαναπαίξω. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από aorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα