MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Acmilangr. είπε Μου ήρθε ο κωδικός, τον περνάω στο epic store, μου λεει οκ αλλά το παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά στο library, μόνο αν παω στο store μου λέει owned. Ούτε να κάνω preload ούτε τίποτα. Steam θα λες και θα κλαις. Τώρα δοκίμασα και εγώ,μια από τα ίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdd45 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 7 πμ θα είναι διαθέσιμο για download από epic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mdd45 είπε στις 7 πμ θα είναι διαθέσιμο για download από epic? Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Noμιζω δεν εχει Preload το epic store edit: Τωρα ειδα οτι το ειπε και ο optimus prime στην προηγουμενη σελιδα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από aekoupoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εδω και τα θεματα στο steam για να μην τα ψαχνει κανεις https://steamcommunity.com/app/412020/discussions/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Και δεν έχουν βάλει ούτε μια ρύθμιση να βάζουμε limit στο download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Acmilangr. είπε Και δεν έχουν βάλει ούτε μια ρύθμιση να βάζουμε limit στο download. Καλοσύνη τους που ενεργοποίησαν το DL να λές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdd45 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Σε εμένα αποφάσισε να κατεβάζει με 2/3 ταχύτητας.... Γιατί έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω χαλια το βλεπω το dlss καλυτερα κλειστο κατα την αποψη μου.Αλλη πατατα για μενα ειναι οτι δεν εχει επιλογη για off το motion blur το οποιο σιχαινομαι.Οσο για τον ανταγωνισμο καλυτερα να μην το σχολιασω γιατι καποιοι τα λεγαμε και μας βγαλατε toxic και οτι γκρινιαζαμε χωρις λογο τεσπα προσωπικα απο οτι βλεπω το παιχνιδι ειναι δυνατο και ζηταει δυναμη αντιστοιχα απο οσο μπορω να δω.Οποτε μαλλον θα το παιξω του χρονου με καλυτερη καρτα μιας και απο οτι ειδα στις κονσολες ειναι χαλια σε σχεση με την pc εκδοση. Ασχετο το εχει παρει κανεις σε φυσικη κοπια?Γιατι διαβασα καπου σε θεμα στο φορουμ του steam καποιος ειχε παρει φυσικη κοπια το παιχνιδι και παραυτα ηταν αναγκασμενος να κατεβασει ολο το παιχνιδι μιας και το launcher στο δισκακι τον πεταγε στην σελιδα της epic για download.Εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντιστοιχο?Ανταγωνισμος σου λενε υστερα pfff... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Επιτέλους ένα παιχνίδι που θα απολαύσει πραγματικά καλύτερα visuals αυτός που τα έσκασε σε HW. Έλα να βλέπω κι' άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Επιτέλους ένα παιχνίδι που θα απολαύσει πραγματικά καλύτερα visuals αυτός που τα έσκασε σε HW. Έλα να βλέπω κι' άλλα.. Αυτο ειναι ενα απο τα πολλα θετικα του παιχνιδιου που ξεχωριζει η pc εκδοση απο τις κονσολες και ειναι ο λογος που τελικα δεν θα το παρω στο ps4.Αναγκαστικα θα περιμενω ενα χρονο και μεχρι τοτε θα εχω αλλαξει κ καρτα ωστε να μπορω να το παιξω ανετα και οπως πρεπει χωρις να κανω πολλες θυσιες στον οπτικο τομεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πέρασαν μόνο 12 χρόνια(Crysis 2007) για να έχει πραγματική διαφορά η PC έκδοση με τις κονσόλες σε παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επιτέλους ένα παιχνίδι που θα απολαύσει πραγματικά καλύτερα visuals αυτός που τα έσκασε σε HW. Έλα να βλέπω κι' άλλα.. 32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πέρασαν μόνο 12 χρόνια(Crysis 2007) για να έχει πραγματική διαφορά η PC έκδοση με τις κονσόλες σε παιχνίδι.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα