icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Απατο δεν θα παει σιγουρα και οπως εγινε η αρχη με το division θα συνεχισει τωρα με το metro και σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλοι...καιρος ηταν να χτυπησουν οι σειρηνες και για το steam... Αυτο που μενει να δουμε αν θα υπαρξει βελτιωση στο epic store καθως τα αντιστοιχα της ubisoft,ea ειναι μια χαρα... Εσυ δεν παιζει εχεις μετοχες στην deep silver δεν παιζει να εισαι καταναλωτης 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mtifosi είπε Απατο δεν θα παει σιγουρα και οπως εγινε η αρχη με το division θα συνεχισει τωρα με το metro και σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλοι...καιρος ηταν να χτυπησουν οι σειρηνες και για το steam... Αυτο που μενει να δουμε αν θα υπαρξει βελτιωση στο epic store καθως τα αντιστοιχα της ubisoft,ea ειναι μια χαρα... Θα φανεί πως θα πάει. Το Division πάντως είναι άλλη φάση, δεν είναι αποκλειστικό στο Epic. Δεν έχω θέμα να είναι σώνει και καλά ένα παιχνίδι στο Steam, δεν με πειράζει που δεν είναι το Division στο Steam, με τις αποκλειστικότητες τρίτων έχω. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως τα λεφτά με στο τσουβάλι από το γνωστό παιχνίδι κάποτε θα τελειώσουν... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, aypnia είπε Θα φανεί πως θα πάει. Το Division πάντως είναι άλλη φάση, δεν είναι αποκλειστικό στο Epic. Δεν έχω θέμα να είναι σώνει και καλά ένα παιχνίδι στο Steam, δεν με πειράζει που δεν είναι το Division στο Steam, με τις αποκλειστικότητες τρίτων έχω. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως τα λεφτά με στο τσουβάλι από το γνωστό παιχνίδι κάποτε θα τελειώσουν... Αυτό που γράφεις , για τα λεφτά από το γνωστό παιχνίδι , τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αυτό που γράφεις , για τα λεφτά από το γνωστό παιχνίδι , τι είναι; Fortnite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Αυτό που γράφεις , για τα λεφτά από το γνωστό παιχνίδι , τι είναι; Αναφερεται στο Epic store - fortnite απο εκει εχει βγαλει ενα καρο λεφτα η εν λογω εταιρεια πουλωντας skin κτλ ingame αν δεν κανω λαθος μια και δεν το εχω παιξει καν αλλα ξερω αναλογες πρακτικες απο αλλα παιχνιδια που το κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, mtifosi είπε οπως εγινε η αρχη με το division θα συνεχισει τωρα με το metro Το Division ουτως ή αλλως ειναι για uplay μιας και ειναι της ubisoft,ψιλο αδιαφορο αν θα βγει και στον Epic https://www.allkeyshop.com/blog/buy-tom-clancys-the-division-2-cd-key-compare-prices/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Το Division ουτως ή αλλως ειναι για uplay μιας και ειναι της ubisoft,ψιλο αδιαφορο αν θα βγει και στον Epic https://www.allkeyshop.com/blog/buy-tom-clancys-the-division-2-cd-key-compare-prices/ Steam ομως δεν θα υπαρχει και αν στο μελλον καποιος το βρει προσφορα πχ στο epic store θα μπορει να το παρει εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 btw, πιστευω ειμαστε κοντα στο να μην βγαινει κανενα παιχνιδι της ubi πια στο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα ανοίγει ξανά. Αποφύγετε αναφορές και συζήτηση για πειρατεία και γκρίνια για το Epic Store. Περιοριστείτε στα του παιχνιδιού για να είστε on-topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Φιλαράκι μου που το παίζει (σε ps4 pro βέβαια και όχι PC) μου είπε κατά λέξη: "Θα το λατρέψεις! Από τα καλύτερα της γενιάς. Σαπίλα τόση δεν έχει, πιο πολύ εξωτερικά σκηνικά έχει αλλά είναι γαμάτο. Γραφικάρες αλλά γενικά ζορίζονται οι κονσόλες." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στο PC θα κάνει μπαμ με RTX κάρτα, αναμένουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Φιλαράκι μου που το παίζει (σε ps4 pro βέβαια και όχι PC) μου είπε κατά λέξη: "Θα το λατρέψεις! Από τα καλύτερα της γενιάς. Σαπίλα τόση δεν έχει, πιο πολύ εξωτερικά σκηνικά έχει αλλά είναι γαμάτο. Γραφικάρες αλλά γενικά ζορίζονται οι κονσόλες." μα 15 του μήνα κυκλοφορεί σε όλα τα φορματ..πώς το παίζει ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιοι το έχουν ήδη(review copies). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε μα 15 του μήνα κυκλοφορεί σε όλα τα φορματ..πώς το παίζει ήδη; Είναι ο admin ενός gaming site που γράφω και εγώ. Του έδωσαν τον κωδικό για το review. Μου είπε να περιμένω διθυραμβικά σχόλια από όλους τους reviewers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα