Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και το Wolfenstein δείχνει πολύ καλό, αφού είναι σε id Tech 6. Ε στην Sony σίγουρα το God of War και το Last of Us 2 θα 'ναι τρομερά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Scripted ξε-scripted και μόνο που δώσαν στο trailer τέτοια ατμόσφαιρα με τόσο επικό κομμάτι εμένα μου πέσαν τα σαγόνια και μάλιστα πείστηκα άσχημα να ασχοληθώ με τα άλλα 2. Από σενάριο γενικά αξίζουν? Γιατί ξέρω βασίζονται σε βιβλία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Scripted ξε-scripted και μόνο που δώσαν στο trailer τέτοια ατμόσφαιρα με τόσο επικό κομμάτι εμένα μου πέσαν τα σαγόνια και μάλιστα πείστηκα άσχημα να ασχοληθώ με τα άλλα 2. Από σενάριο γενικά αξίζουν? Γιατί ξέρω βασίζονται σε βιβλία. Λένε πολύ ωραία την ιστορία των βιβλίον. Με μερικές αποκλίσεις, αλλά αν διαβάσεις και τα βιβλία, έχουν αρκετά κοινά σημεία. Εν ολίγοις, είναι πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα Metro είναι τρομερά παιχνίδια, όσοι δεν τα έχετε παίξει απλά χάνετε ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ και επαυξάνω. Το 2033 στο ranger Mode ειδικά είναι απόλαυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παιχνιδάρα φαίνεται. Το μόνο που με φοβίζει είναι το Sandbox gameplay, ελπίζω να μην είναι κουραστικό και βαρετό. Το trailer εντελώς 28 Εβδομάδες Μετά όμως. Πριν κανά μήνα έπαιξα πάλι τα δύο προηγούμενα Redux. Παιχνιδάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Θα γίνει χαμός! Ελπίζω μόνο να μην έχουμε εποχές του πρώτου μέτρο στην αρχή που ήθελε κάποια fixes και optimize να στρώσει γιατί ισοπέδωνε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μαζί με Bioshock, STALKER και W3 αυτό που είδα ήταν από τις καλύτερες ατμόσφαιρες σε PC game εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Επίκουρα το trailer! Αμα έχει την ίδια καλή ατμόσφαιρα με τα 2 προηγούμενα θα φύγει για αγορά την πρώτη βδομάδα με το που βγει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έπος το άτιμο, μακάρι να είναι ισάξιο των άλλων 2. (για τη μουσική που λένε πολύ, την είχαν χρησιμοποιήσει και στο τρέιλερ του 2033) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Metro Exodus Running On PC, Not Xbox One, During Reveal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Σχεδόν όλα τα παιχνίδια στην Ε3 τρέχουν σε PC, ανέκαθεν έτσι γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τώρα με το Scorpio, μπορεί να υπέθεσαν κάποιοι ότι έτρεχαν εκεί τα χθεσινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το presentation ήταν όλο pre-rendered τελικά με in-game graphs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ..και αν παρατηρήσατε, σε κάποια σημεία κολλούσε κι oλας το βίντεο. Είχε frame drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα