xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, firepc είπε νομιζω ο κοσμος δεν εκραξε τοσο το Odyssey επειδη σου δινει 200 ωρες gameplay ναι αλλά πάνε μαζί αυτά; ΑΑΑ κατηγορία και τα 2 είναι απλώς και οι τιμές κόβουν χέρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε ναι αλλά πάνε μαζί αυτά; ΑΑΑ κατηγορία και τα 2 είναι απλώς και οι τιμές κόβουν χέρια! για μενα δεν πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, firepc είπε νομιζω ο κοσμος δεν εκραξε τοσο το Odyssey επειδη σου δινει 200 ωρες gameplay Δεν σημαινει παντα ομως ποσοτητα>ποιοτητα. Μπορεις να βαλεις αμετρητα ανουσια side quest για να ανεβασεις την διαρκεια ενος τιτλου και η ubisoft σε αυτο κραταει τα σκηπτρα. Σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι. Παντως με βαση αυτα που εχουν βγει μια χαρα διαρκεια θα εχει το exodus και αρκετα μεγαλυτερη απο τα προηγουμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Τόσες ώρες λένε για campaign και ίσως sides, άμα κάποιος θέλει να loot τα πάντα προφανώς και θα είναι περισσότερες από 25. Anyways και τα προηγούμενα ίδια τιμή είχαν στο release άμα δεν κάνω λάθος οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλά γιατί γκρινιάζετε για την τιμή; Το Ελλάνιο AC σας άρμεξε τα πορτοφόλια,εκεί τσιμουδιά! 99€ κάνει η GOLD edition του που είναι το main game+SP. Γιατι ποιος σου ειπε οτι αγορασαμε ολοι το AC και μαλιστα και την Gold edition του? Μην μας τσουβαλιαζεις ολους,ειδικα οταν μιλαμε για παιχνιδια της Ubisoft/EA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ποιος σου ειπε οτι αγορασαμε ολοι το AC και μαλιστα και την Gold edition του? Μην μας τσουβαλιαζεις ολους,ειδικα οταν μιλαμε για παιχνιδια της Ubisoft/EA Ναι σαφώς. Σα παράδειγμα το έδωσα επειδή τέθηκε θέμα με το sp και εδώ,που δε σημαίνει ότι κάποιος θα αγοράσει και το sp του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ναι σαφώς. Σα παράδειγμα το έδωσα επειδή τέθηκε θέμα με το sp και εδώ,που δε σημαίνει ότι κάποιος θα αγοράσει και το sp του. Δεν εχεις καθολου αδικο ετσι οπως το εθεσες παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Πάντως πολλές φορές τα SP δίνουν πολύ πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, -WISE- είπε Πάντως πολλές φορές τα SP δίνουν πολύ πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Bye bye ατμόσφαιρα : / Και wtf με το setting; Πιο πολύ σε Mad Max μου φέρνει, παρά σε Metro. ΟΚ, είδα και τους Κορεάτες στο τέλος. Λολ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σα μπονομπο πιθηκας παίζει αυτός. Dpi over 9000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Bye bye ατμόσφαιρα : / Και wtf με το setting; Πιο πολύ σε Mad Max μου φέρνει, παρά σε Metro. ΟΚ, είδα και τους Κορεάτες στους τέλος. Λολ. Αφού βγαίνεις από Μόσχα λογικό να φαίνεται "Mad Max" η περιοχή αφού πάλι για πυρηνικά μιλάμε εάν δεν κάνω λάθος, όλα μοιάζουν. Προσωπικά μου έβγαλε πιο πολύ Stalker με Rage. I like it αλλα το melee είναι τελείως basic και outdated, θα προτιμούσα λίγο πιο φάση σαν το finisher που έκανε στο πρώτο που ανέβηκε αλλα όχι με QTE, fuck QTEs σε τέτοιου είδους game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ρε παιδιά άρχισα να κουράζομαι πλέον με τις επαναλήψεις των games το μόνο παιχνίδι που λαχταράω να παίξω αυτήν την στιγμή σε pc είναι το Red Dead Redeption 2 (που δεν ξέρουμε αν θα βγεί για pc) το metro μου φαίνεται αδιάφορο γιατί είναι μια από τα ίδια απλά. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά άρχισα να κουράζομαι πλέον με τις επαναλήψεις των games το μόνο παιχνίδι που λαχταράω να παίξω αυτήν την στιγμή σε pc είναι το Red Dead Redeption 2 (που δεν ξέρουμε αν θα βγεί για pc) το metro μου φαίνεται αδιάφορο γιατί είναι μια από τα ίδια απλά. Δυστηχως το αντίθετο μου φαίνεται στο metro. Ισως είναι αδιάφορο γιατί ΔΕΝ θα είναι μια από τα ίδια (προηγούμενα metro) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα