Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 New Metro Exodus screenshots have been leaked online 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 22 Φεβρουαρίου το release.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μουσική στο trailer μου θύμισε αυτή από το VTM Bloodlines. Υ.Γ. Πόσες βόλτες χρειάστηκαν για να τρέξει έτσι ?😄 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 μου φένετε ότι πλέον έχει χάσει τελείως αυτό το κλειστοφοβικό χαρακτήρα που είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετό outdoor gameplay απ' ότι φαίνεται αλλά όχι, δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, ilos είπε Η μουσική στο trailer μου θύμισε αυτή από το VTM Bloodlines. Υ.Γ. Πόσες βόλτες χρειάστηκαν για να τρέξει έτσι ?😄 Το κομμάτι είναι το πασίγνωστο Angel των Massive Attack, και όντως μοιάζει πολύ με το menu theme του Bloodlines. Λίγο άσχετο, αλλά βάζω και τη διασκευή του από Sepultura που βαράει ωραία! [\spoiler] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν με τρελαναν τοσο τα γραφικα παντως. Σιγουρα φταιει και το compression του youtube αλλα πιστευω οτι δεν θα εχουμε θεμα να το τρεξουμε στο ultra χωρις msaa/smaa προφανως. Παντως παραμενει αρκετα τρομακτικο παιχνιδι για γερα νευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Και αυτό 22 Φεβρουαρίου? Τι γίνεται ρε παιδιά? Anthem, Metro Exodus και για PS4 το Days Gone την ίδια μέρα. LOL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Σαν περιβαλλοντα μου αρεσε αρκετα αυτο που ειδα αλλα δεν με τρελανε στα ιδια τα μοντελα των χαρακτηρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Σαν περιβαλλοντα μου αρεσε αρκετα αυτο που ειδα αλλα δεν με τρελανε στα ιδια τα μοντελα των χαρακτηρων. Παρομοίως. Μου φάνηκε σαν να μην υπάρχει κάποιο motion capture. Αν κάνω λάθος, τότε δεν έχει γίνει σωστή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Hyped AF! Artyom is back! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Κι εγώ φοβάμαι ότι δε θα 'χει την ατμόσφαιρα των πρώτων δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Κι εγώ φοβάμαι ότι δε θα 'χει την ατμόσφαιρα των πρώτων δύο. Δεν είναι απαραίτητα κακό, ίσως η επανάληψη να κούραζε. Τώρα θα είναι μοιρασμένο φαντάζομαι. Νομίζω είχα ξανά πει ότι το exploration θα βοηθήσει στο survival κάτι που στα προηγούμενα ήταν στο ελάχιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μη γίνει βαρετό μονάχα λόγω της open world φύσης του. Δηλαδή να έχει νόημα το exploration, να σε προδιαθέτει να ψάχνεις κάθε γωνιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αυτό το είπα επειδή το Metro φημίζεται για το survival δηλαδή την έλλειψη πυρομαχικών, οξυγόνου, κτλ. Άμα βάλουν και crafting ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα