Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Psyber είπε

Παιδιά το Steam έχει σε προσφορά το Exodus. Στα 6 ευρώ τη βασική έκδοση και στα 8 τη Gold. Σκέφτομαι να πάω για τη Gold αλλά αναρωτιέμαι εαν και η βασική σου δίνει το enhanced edition. Γνωρίζει κανείς;

Η gold έχει και τα dlc; Αν ναι, για 2 ευρώ εννοείται πας εκεί.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτήν πήρα λόγω dlc αλλά δε ρωτάω αυτό. Αναρωτιέμαι αν όσοι έχουν ήδη την απλή έκδοση έχουν δωρεάν πρόσβαση στην PC Enhanced.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Psyber είπε

Ναι αυτήν πήρα λόγω dlc αλλά δε ρωτάω αυτό. Αναρωτιέμαι αν όσοι έχουν ήδη την απλή έκδοση έχουν δωρεάν πρόσβαση στην PC Enhanced.

Εγώ την απλή είχα αγοράσει (σε κάποιο από τα άπειρα sales) και βλέπω ότι έχω και την Enhanced κανονικά στο Library του Steam.

Γενικώς επειδή έχω αγοράσει όλα τα παιχνίδια της σειράς, απλές εκδόσεις πάντα, βλέπω και τα redux στο library, χωρίς να έχω κάνει κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελος και τα δυο Dlc του exodus. Το two colonel μου αρεσε ποιο πολυ ακομα και απο το κυριο game. Κλασικη φοβερη ατμοσφαιρα metro. To sam story καλο ηταν αν και εγινε τελειως action στο τελος. Αντε μπας και δουμε το επομενο καποια στιγμη...

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ φοβάμαι όμως ότι λόγω του πολέμου (σκοτώθηκε στις αρχές και ένας dev), κάποια πράγματα που έχουν βγει προς τα έξω για την πλοκή, φοβάμαι το πως θα έρθει το νεότερο και τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Επίσης τα τελευταία χρόνια με την woke υποτακτικότητα που δέρνει και θερίζει είναι ένας έξτρα λόγος ανησυχίας.

Εγώ θα ήθελα κράμα ιστορίας - exploration Last Light/Exodus μαζί με την κυρία δυάδα (Artyom, Anna) στο μέλλον. Ή έστω να συνεχιστεί η ιστορία με χρονολογικό άλμα με τον γιο του πρωταγωνιστή (αν πάρουμε ως δεδομένο/στοιχείο το 'κακό' τέλος του LL, στο οποίο αναφέρεται η ύπαρξη του). Επίσης να έχει φωνή πέραν των loading screens. Ίσως όχι αλλαγή 180° αλλά να φαίνεται πιο ομαλή η αλληλεπίδραση. Στο Exodus ήταν κάπως ορισμένες φορές που σου μιλούσαν και ήσουν μουγκός.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Linear σαν το LL να είναι με καλό στόρι και gameplay της προκοπής και θα είμαστε μια χαρά. Το θέμα των γραφικών το κατέχουν οπότε δεν ανησυχώ. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

No Artyom

No Anna

Άρα (μεγάλο) timejump?! Θα παίζουμε με τον γιο τους ή κάποιον άλλο άραγε; Πάντως στο 2034 λένε δεν πρωταγωνιστεί καν ο Artyom (τα βιβλια δεν τα εχω πιάσει ακομη, δυστυχώς - είχα την όρεξη τοτε επι πρώτης Καραντίνας αλλά είχα φάει κόλλημα με το Warzone οποτε το άφησα)

Spoiler

source: "Вокруг билдов метро" - this guy leaked 4A Games cancelled project EOLLA's trailer, unreleased metro last light trailer,old metro 2033 builds and metro last light MP maps + some exclusive early Gameplay and screenshots. so As you can see, this person is quite reliable.

Metro 4 information: (it's a leak and unconfirmed)

• 4A Games started the development of the new metro in 2020, the new metro was supposed to be fully open world, but all this was cancelled in 2022 and the project was rebooted in second half of 2022. (So the game has large open locations, but it will not be open world). - main location: Moscow metro and Moscow surroundings.

• Artyom will no longer be the main character.

• You will find many familiar locations in the new metro. (Moscow)

• Hanza Returns.

• Sergei karmalsky - Metro 4 art-director.

• 4A Games has resumed work on their new AAA IP - EOLLA (stalker in space) in end of 2023. first development time (2011-2014)

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...