d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπορείς να τραβήξεις με το GFE screenshot.. Μπορεις ναι και βιντεακι τραβας το ειχα ξεχασει αυτο γιατι το εβγαζα μου την εσπαγε που εκανε pop up στα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Mε το gfe η συντόμευση είναι alt+f2 και δίνει μύνημα απενεργοποιήστε το hdr για λήψη screenshot Tέλοςπάντων το ίδιο το παιχνίδι πατώντας esc έχει photo mode όπου δεν έχω βρει ποιο κουμπί κάνει λήψη και δέν έχω ασχοληθεί παραπάνω αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Performance με 1080p, DLSS Quality, Ultra Preset, Ultra RT, RT Reflections: Σε δύο σημεία έχει πέσει από 60άρι. Το πρώτο στον Volga εκεί που περνάς μέσα από την εκκλησία με τη βάρκα πέφτει για πολύ λίγο στα 54 και στην Caspian στην αμμοθύελλα στην αρχή εκεί που πολεμάς με κάτι mutants στον δεύτερο όροφο του κτηρίου πέφτει μέχρι 52. Μετά στην Taiga απ' ότι έχω δει γίνεται σφαγή αλλά με High Preset και High RT κρατάει 60άρι σύμφωνα με κάτι βίντεο στο YT. Το καλό είναι ότι μεταξύ high και ultra RT αυτό που αλλάζει είναι η ανάλυση του φωτισμού. Στο ultra είναι native ενώ στο high checkerboard (δεν ξέρω από ποια ανάλυση), οπότε δεν χάνεις εφέ. Μεγάλη υπόθεση το DLSS πάντως, και τώρα που έβαλαν 2.1 είναι μια χαρά και από ποιότητα και από ΑΑ, ούτε ίχνος aliasing δεν υπάρχει. ΕΑ, Ubisoft και λοιπές take notes. Έτσι φτιάχνονται τα games. Φοβερή ατμόσφαιρα, ήχος, story, τέλεια γραφικά που μπορώ να τα δω ακόμη και με τη χειρότερα RTX κάρτα. Με μία λέξη πόρωση, χρόνια είχα να κολλήσω έτσι με game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Eχει κανενας απο εσας ghosting στις κινησεις του Αrtyom,ειδικοτερα στα οπλα του οταν κινειται/στοχευει? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Eχει κανενας ghosting στις κινησεις του Αrtyom,ειδικοτερα στα οπλα του οταν κινειται? Ghosting παρατήρησα σε κάποιες στιγμές σε σημαίες η υφάσματα που ανεμίζουν στον αέρα. Στον Artyom όχι. Αλλά κάτσε να μπω να δω πάλι, μήπως απλά δεν το έχω παρατηρήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα παρα πολυ στα οπλα του,στην αρχη νμζ οτι εχω προβλημα με την οθονη μου,αλλα εβαλα αλλα παιχνιδια να το τεσταρω και τελικα ηταν μεμονωμενο φαινομενο! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, optimus prime said: Eχει κανενας απο εσας ghosting στις κινησεις του Αrtyom,ειδικοτερα στα οπλα του οταν κινειται/στοχευει? Αναφέρεται ghosting και blurriness στο forum του παιχνιδιού στο steam από πολλούς όπως επίσης και το απαράδεκτο bug του να αλλάζουν οι ρυθμίσεις της ανάλυσης και από 1440p να ξεκινάει στα 1080p (δε συμβαίνει σε όσους παίζουν σε 1080p προφανώς). Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από Parapas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Υπάρχει τρόπος να κλείσει το dof; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Πάντως τελειώνοντας το άλλη μια φορά απλά ο τίτλος είναι κορυφή, δεν θα επικεντρωθώ στον τεχνικό τομέα όπου υπολείπεται μόνο του cp 2077, αλλά το σενάριο οι χαρακτήρες η ατμόσφαιρα, απλά έπος... Αντίθετα το sams story το ξεκίνησα και έφτασα μέχρι την συνάντηση με τον Αμερικάνο στο υποβρύχιο. και βασικά ενώ δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα από την πρώτη φορά που το είχα τερματίσει, κατάλαβα τον λόγο, για τα γούστα μου τέρμα γραμμικό και βαρετό...το two colonels δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά σίγουρα καλύτερο από το sams story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στην Taiga η σφαγή των fps είναι λόγω του raster. Έριξα το RT από ultra σε high και έκλεισα και τα RT Reflections αλλά η διαφορά ήταν 2-3 fps. Μόλις έβαλα το high preset αντί του ultra (για τα raster settings) από low 40s πήγε locked 60 ακόμη και με RT Ultra (DLSS Quality εννοείται, όχι native ). Υποπτεύομαι ότι είναι το foliage και η χαζομάρα είναι ότι δεν έχουν χωριστά settings αλλά ξερά presets και δεν μπορείς να παίξεις με τα settings. Και δεν έχει και DOF toggle.. Spoiler Η αρκούδα τον απέθαντο έχει; Της έριξα 3-4 molotov και με την καραμπίνα με τις 4 κάννες και δεν ένιωσε τίποτα.. Spoiler Στην Taiga μετά το lumber mill στα service tunnels είναι ότι πιο έντονο και αγχωτικό έχω νιώσει σε παιχνίδι. Στη φάση που χαλάει ο φακός από την ακτινοβολία και είσαι με τον αναπτήρα μόνο και ακούς στα αυτιά σου τον μετρητή γκάιγκερ να τρελένεται και τα διάφορα αραχνοειδή να περπατάνε γύρω σου, εντάξει απίστευτη εμπειρία. Και στο τέλος που ανεβαίνεις μία σκάλα και βλέπεις το φως του ήλιο νιώθεις μια ανακούφηση, xaxa . Τώρα είμαι στο Novosibirsk, στο σημείο που είσαι μόνος σου και είναι φοβερό πάλι, ειδικά ο ήχος και το RT που φωτίζει σωστά τους χώρους και φτιάχνει τις σκιάσεις εκεί που πρέπει.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Παντως το εχει με 75% εκπτωση το steam περι τα 16 ευρω βγαινει η gold edition..Δεν ειναι ιστορικο χαμηλο σε σχεση με ολες τις πλατφορμες αλλα νομιζω ειναι η μεγαλυτερη εκπτωση που εχει παιξει για steam. Εγω προσωπικα θα το τσιμπησω αν και ειχα σπαστει με την αποκλειστικοτητα και ειχα πει οτι θα το παρω κατω και απο 10αρικο(για steam) γιατι εκει εχω και τα αλλα 2 της σειρας και τα θελω ολα ωραια και νοικοκυρεμενα plus πρεπει να κανω και τον ψυχαναγκασμο μου με τα achievements. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις το έπιασα έχοντας τερματίσει τα άλλα 2 την περασμένη βδομάδα. Αυτό το ψευτο open world συνεχίζεται και στα επόμενα μέρη; Η αλήθεια είναι επειδή το 1 και το 2 ήταν ολόιδια, τώρα με χαλάνε όλες αυτές οι νέες αλλαγές που παρατηρώ στο exodus (χάρτης μεγάλος μακριά από το concept των προηγούμενων 2, crafting αντί για blacksmith, κ.α που μένουν να εξερευνήσω). Κάπως με κούρασε στο πρώτο μου session, αλλά προφανώς δεν έχω σκοπό να το παρατήσω τόσο σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Και μένα δεν μου άρεσε η αλλαγή στο Exodus, προτιμώ το linear gameplay του 2033 και Last Light. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με open-world(Έστω και ψεύτο-open-world) έχει κουράσει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Το παίζω αύτο τον καιρό και συμφωνώ ότι δεν του πηγαίνει το open world, έχουμε τα Stalker για αυτό. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση στην Enhanced Edition το RTX. Σε συνδυασμό με DLSS 2 τρέχει πολύ καλά, ενώ πραγματικά προσδίδει αληθοφάνεια στον κόσμο. Δυστυχώς όμως είναι πιο φωτεινό και δυσκολεύει το stealth.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα