pirmen56 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Razor333 είπε Εδω παντως βλεπω οτι συμπεριλαμβανεται στο dev kit της nvidia. Μονος σου το λες, στην UE5 θα δουμε και σε καθαρα raster τεχνικες παρομοιο αποτελεσμα, οποτε στα πραγματικα next gen παιχνιδια που θα ερθουν αργοτερα, δεν χρειαζονται καν το rt για να πετυχουν ενα καλο αποτελεσμα ή μπορει να μεινει μονο για hybrid reflections, οποτε εχει μελλον το rasterization κυριως οταν το performance ειναι το ζητουμενο, γιατι δεν ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι απο 1080p και 60 καρε. Με raster είναι βαρύτερο το GI. Οπότε αυτά για 4K/60fps κτλ. με raster ξέχνα τα χωρίς >800€ κάρτες. Έπειτα οι τεχνικές της UE5 έχουν όρια που τα ανέλυσε ο Alex του DF. Ποιοτικούς περιορισμούς για να κρατήσουν ψηλά τις επιδόσεις. Ενώ με τα RT cores μόλις πιάσεις συγκεκριμένα gigarays τελειώσες. Θα έχεις αυτόματο και τέλειο φωτισμό παντού και ρίχνεις τα υπόλοιπα transistors όπου θες. Ήδη η 3090 για 1080p είναι έτοιμη. Οπότε σε μια δύο γενιές παρέα με DLSS θα έχουμε αποτελέσματα ίσως και ανώτερα του UE5 demo σε nvidia @ 1440p και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Με raster είναι βαρύτερο το GI. Οπότε αυτά για 4K/60fps κτλ. με raster ξέχνα τα χωρίς >800€ κάρτες. Έπειτα οι τεχνικές της UE5 έχουν όρια που τα ανέλυσε ο Alex του DF. Ποιοτικούς περιορισμούς για να κρατήσουν ψηλά τις επιδόσεις. Ενώ με τα RT cores μόλις πιάσεις συγκεκριμένα gigarays τελειώσες. Θα έχεις αυτόματο και τέλειο φωτισμό παντού και ρίχνεις τα υπόλοιπα transistors όπου θες. Ήδη η 3090 για 1080p είναι έτοιμη. Οπότε σε μια δύο γενιές παρέα με DLSS θα έχουμε αποτελέσματα ίσως και ανώτερα του UE5 demo σε nvidia @ 1440p και πάνω. Τα textures απο το UE5 θελω να δω σε παιχνιδια , αυτα ηταν που ριχναν σαγονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Στο τέλος αυτής της γενιάς θα δούμε, αν δούμε τέτοια visuals. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τελείωσα χθες το volga, η enhanced edition απλά έπος, βασικά είναι ενα άλλο παιχνίδι και η εμπειρία δεν μεταφέρεται αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος in vivo, με βιντεάκια στο youtube δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι εννοώ, απο την άλλη για την απόδοση τι να πω οτι η 3080 ακόμα και με απενεργοποιημένο dlss βγάζει πάνω από 40 fps και με dlss quality 60-90....... To GA 102 είναι κτήνος και τα rtx dlss δουλεύουν όπως πρέπει το hardware υπάρχει και αποδίδει και όταν ένα sτudio έχει προγραμματιστές που μπορούν να κάνουν την δουλειά τους τότε το σύνολο λειτουργεί..... Πραγματικά εκτός του ότι είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο, η απόδοση σε σχέση με την 2080Τi μοιάζει...... Αυτή είναι η πραγματικότητα άλλοι απλά υπόσχονται μελλοντικές 3 πλάσιες 5 πλάσιες κοκ επιδόσεις.... Σε σχέση με το benchmark in game είσαι 15 fps πάνω, δεν καταλαβαίνω το νόημα που είναι επίτηδες τόσο βαρύ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Coppermine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι βαρυ το benchmark,σου φαινεται. Οπως σου ειπα και προχθες οταν θα πας στην ερημο και μετα στην περιοχη που εχουν βαλει στο benchmark (Taiga) εκει χαμηλα θα πεφτεις σε διαφορα σημεια του χαρτη. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Εχω τερματίσει το παιχνίδι 4,5 φορές το benchmark δείχνει πολύ χαμηλότερα fps και στην enhanced και στο αρχικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δλδ εσυ οταν πηγες στην Ταιγκα δεν ειχες την ιδια αποδοση με το benchmark? Δεν εφαγες σφαλιαρα και εσυ οπως ολοι μας? Αυτο εκαναν οι devs,σου εβαλαν για benchmark την περιοχη που τσιτωνει ολα τα pc,την χειροτερη εκδοχη. Πως να το γραψω διαφορετικα για να το εμπεδωσεις? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δεν είδα το μύνημα σου (έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις) χθές στην taiga με 4096*2160 φυσικά 'ολα στο μέγιστο με vrs off 62-90 αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Πρεπει να παιζουμε αλλο παιχνιδι τοτε εμεις οι δυο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στις 10/5/2021 στις 11:23 ΜΜ, noFEARgr είπε Τα textures απο το UE5 θελω να δω σε παιχνιδια , αυτα ηταν που ριχναν σαγονια Τα πολύγωνα έριχναν σαγόνια. Δεν υπήρχαν textures αλλά μικροσκοπικά πολύγωνα(nanite technology) που συνέθεταν όσα βλέπεις στα άλλα games με τη μορφή επίπεδης ταπετσαρίας/texture. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Πρεπει να παιζουμε αλλο παιχνιδι τοτε εμεις οι δυο.. Δηλαδή με την 3080 σε 4Κ σε τι fps ήσουν στην taiga? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχω την 3080.. Επεφτα στα 48-50 ειδικα στα σημεια πριν φτασεις στην εκκλησια εκει που πετυχαινεις την αρκουδα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 E οποία κάρτα και να έχεις μιλάμε για διαφορετικά setup οπότε το "πρέπει να παιζουμε άλλο παιχνιδι" δεν κατανοώ το σκεπτικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Τελος παντων ας το τελειωσουμε εδω γιατι τα παιδια θα βαρεθουν. Εγω δεν πιστευω παντως οτι δεν εχεις frame drops στην taiga ενω εχεις πιο αδυναμο συστημα απο το δικο μου. Δεν μπορει εγω να πεφτω κατω απο 50 με την 3090 που της εχω δωσει +800 στην μνημη και +90 στον πυρηνα και να ερχεσαι εσυ και να μου λες οτι εχεις πεσει στα 62 μινιμουμ σε ολη την taiga! Η δεν εχεις παρακολουθησει το performance οταν επαιζες η λες ψεμματα. Δεν βλεπω καποια αλλη εκδοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, optimus prime είπε 62 μινιμουμ σε ολη την taiga Αυτό λίγο δυσκολο απο την άποψη ότι δεν έχω τελειώσει όλη την taiga βασικά στην αρχή είμαι και έγραψα τα fps που βλέπω στο msi about, screenshot δεν μπορώ να πάρω λόγω hdr, από την άλλη την strix την έχω στα 2070mhz in game και +1000 τις μνήμες..... kai O i9 [email protected] και [email protected].... Δεν με απασχολει παντως να πεισω τον οποιονδήποτε για κάτι βασικά είναι το τελευταίο που θα έδινα σημασία αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα