pirmen56 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Έκαναν ό,τι και η Epic στο UE5 demo. Light accumulation. Το DLSS του φωτισμού. Πρακτικά η 3090 είναι αρκετή για φωτορεαλισμό εδώ και τώρα, στα 1080p τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 6:37 ΜΜ, Arkin είπε Το humble θα δωσει το exodus σε 6 μερες στο επομενο choice. Θα παρουμε δωρεαν την enhancned εκδοση οσοι θα εχουμε την απλη? Κανονικά. Το εχω δει σε 3 διαφορετικα site. https://www.techspot.com/news/89488-metro-exodus-owners-can-get-enhanced-edition-free.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο humble bundle θα ανοίξει αύριο να φανταστώ; Υ.Γ. Κλειδί για το steam δίνει έτσι; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Στο humble bundle θα ανοίξει αύριο να φανταστώ; Υ.Γ. Κλειδί για το steam δίνει έτσι; Ανοίγει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Ανοίγει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, νομίζω. H προσφορά με τα 7,45 το μήνα μέχρι πότε είναι; Μέχρι 3/5 ή μέχρι 4/5; Στο twitter λέει μέχρι 3/5 Humble Bundle on Twitter: "Own Metro Exodus for ONLY $9 🤯 when it comes to Choice in May! Sign up now to get 3 months of Choice for just $9/month. Promotion ends May 3: https://t.co/L9WikxAQJ9 https://t.co/q6kQuMtgdI" / Twitter ενώ στο site όταν πας να κάνεις συνδρομή λέει μέχρι 4/5, άντε βγάλε άκρη τώρα.. LIMITED TIME: 3 months of Choice for only $9 each month. Offer ends May 4th. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, kostiger είπε Κανονικά. Το εχω δει σε 3 διαφορετικα site. https://www.techspot.com/news/89488-metro-exodus-owners-can-get-enhanced-edition-free.html Triggered.. Entering third (enhanced) playthrough waiting mode 😬😬 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 40 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Triggered.. Entering third (enhanced) playthrough waiting mode 😬😬 Ομοίως..οι διαφορές είναι αισθητές Θα γονατίσουν τα συστήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Triggered.. Entering third (enhanced) playthrough waiting mode 😬😬 Συνεχως μου ξεγλιστρουσε εσχατως. Ευτυχως που δεν το επαιξα μεχρι τωρα εν τελει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pansar24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Προσφατα το τερματισα,πολυ ωραιο παιχνιδι οπως φυσικα και τα προηγουμενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Βγηκε η Enhanced Edition,κατεβαστε την!!!! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από optimus prime 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Κατεβηκε αλλά δεν εκκινει freeze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δοκιμασες και το benchmark να δεις εαν ξεκιναει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, Coppermine είπε Κατεβηκε αλλά δεν εκκινει freeze Στο steam ή στο epic store..? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Epic store μετά το benchmark ξεκίνησε και το παιχνιδι κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Moυ το ειχε κανει και εμενα την πρωτη φορα και μου ζηταγε να μπει σε safe mode.. Απο τοτε ανοιγει κανονικα,κανενα προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα