Προς το περιεχόμενο

Metro Exodus [PC]

solidsnake222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι παιδιά περιμένετε, τώρα multiplayer (το οποίο θα αποτύχει σίγουρα) και κατακρεούργηση του franchise αναμένεται... έπειτα κλείσιμο του στούντιο μέσα στην επόμενη δεκαετία. The end

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά τι τεχνολογική ανοησία είναι αυτό το παιχνίδι; Σε ultrawide το inventory δεν είναι ευθυγραμμισμένο και τα click απλά δεν δουλεύουν. Κλικάρεις και απλά δεν γίνεται τίποτα. Η απόδοση είναι απαράδεκτη για αυτά που βλέπω. Είναι blurry όσο δεν πάει. Το ray tracing δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο για τα FPS που τρώει άσε που έχει fireflies σε πολλές περιπτώσεις. Ο ήχος ακούγεται λες και δεν έχει γίνει σωστή μίξη. Το παράτησα και δεν νομίζω να ξανασχοληθώ.

28 λεπτά πριν, godlike είπε

Ρε παιδιά τι τεχνολογική ανοησία είναι αυτό το παιχνίδι; Σε ultrawide το inventory δεν είναι ευθυγραμμισμένο και τα click απλά δεν δουλεύουν. Κλικάρεις και απλά δεν γίνεται τίποτα. Η απόδοση είναι απαράδεκτη για αυτά που βλέπω. Είναι blurry όσο δεν πάει. Το ray tracing δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο για τα FPS που τρώει άσε που έχει fireflies σε πολλές περιπτώσεις. Ο ήχος ακούγεται λες και δεν έχει γίνει σωστή μίξη. Το παράτησα και δεν νομίζω να ξανασχοληθώ.

το τελειωσα προσφατα και δεν ειχα προβλημα με το ultrawide. Tα γραφικα του ειναι καλα μπορω να πω. Για το performance εχεις δικιο.

Στο steam το εχεις?

Γενικά είναι μεγάλη ηλιθιότητα που δεν μπορείς να πειράξεις συγκεκριμένα settings και έχει μόνο presets. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε παιχνίδι, όχι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον..

19 ώρες πριν, firepc είπε

το τελειωσα προσφατα και δεν ειχα προβλημα με το ultrawide. Tα γραφικα του ειναι καλα μπορω να πω. Για το performance εχεις δικιο.

Στο steam το εχεις?

Ναι στο steam το έχω. Εκ των υστέρων διάβασα ότι ίσως να είναι πρόβλημα με το DLSS αλλά δεν το επαλήθευσα.

Γενικά η ultrawide υποστήριξη μου φαίνεται προβληματική. Για παράδειγμα, το παιχνίδι καταλαβαίνει λάθος το aspect ratio όταν η επιλογή είναι στο auto σε συνδυασμό με ανάλυση 3440x1440. Κάνει stretch το viewport και αναγκαστικά πρέπει να βάλω το aspect ratio με το χέρι στο 21:9.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχει την base εκδοση με 6€ στο Epic Store και αυτη με τα 2 DLC στα 12€. Διαβαζω αναμεικτα πραματα για τα 2 DLC,μαλλον καταληγω στο base game μονο. Εσεις τι λετε

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αγορασα το παιχνιδι απ το epic store αλλα εχω θεμα με τα saves  του.Παιζω κανω σεηβ κ την επομενη μερα οταν ειναι να ξαναπαιξω μου βγαζει μονο ενα σεηβ στις 2 του μηνος οπου το ειχα πρωτοξκινησει.Εναι μπαγκ η γενικα εχει θεμα το Επικ ?Ειχε παρομοιο προβλημα κανεις αλλος εδω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Αγορασα το παιχνιδι απ το epic store αλλα εχω θεμα με τα saves  του.Παιζω κανω σεηβ κ την επομενη μερα οταν ειναι να ξαναπαιξω μου βγαζει μονο ενα σεηβ στις 2 του μηνος οπου το ειχα πρωτοξκινησει.Εναι μπαγκ η γενικα εχει θεμα το Επικ ?Ειχε παρομοιο προβλημα κανεις αλλος εδω?

Είναι ένα από τα bugs του παιχνιδιού. Το είχα πάθει και εγώ και έχασα τα saves μου. Ευτυχώς το είχα τερματίσει. Κάνε back up τακτικά τα saves σου που υπάρχουν τοπικά μιας και υπάρχει πρόβλημα με τοv συγχρονισμό στο Cloud.

Επεξ/σία από _Theo_
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Τωρα αν απαντησω πηγαινε να ρωτησεις στο φορουμ του steam θα το παρεις ως τρολαρισμα η οχι?

Περα απο την πλακα δεν εχω ακουσει-διαβασει κατι αλλα εχω διαβασει διαφορα κουλα κατα καιρους για ολα τα launcher για μην ακουστω hater αλλα της epic εχει ακομη και σημερα αρκετες παιδικες ασθενειες..Εγω περιμενω μια γερη πτωση τιμης για να το παρω στο steam μιας και εκει εχω την υπολοιπη σειρα και τα θελω ολα μαζι σε ενα store και περα απο αυτο προσωπικα ειπα να τους τιμωρησω (με την πουστια που εκαναν τοτε με την αποκλειστικοτητα για ενα χρονο) και να παρω το παιχνιδι σε τιμη χωμα μη σου πω και καστανοχωμα. :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

1 ώρα πριν, icenex είπε

Τωρα αν απαντησω πηγαινε να ρωτησεις στο φορουμ του steam θα το παρεις ως τρολαρισμα η οχι?

Περα απο την πλακα δεν εχω ακουσει-διαβασει κατι αλλα εχω διαβασει διαφορα κουλα κατα καιρους για ολα τα launcher για μην ακουστω hater αλλα της epic εχει ακομη και σημερα αρκετες παιδικες ασθενειες..Εγω περιμενω μια γερη πτωση τιμης για να το παρω στο steam μιας και εκει εχω την υπολοιπη σειρα και τα θελω ολα μαζι σε ενα store και περα απο αυτο προσωπικα ειπα να τους τιμωρησω (με την πουστια που εκαναν τοτε με την αποκλειστικοτητα για ενα χρονο) και να παρω το παιχνιδι σε τιμη χωμα μη σου πω και καστανοχωμα. :lol:

https://www.cdkeys.com/pc/games/metro-exodus-pc

Ορίστε τιμή χώμα, 11,29 ευρώ για steam

• Like 2
  • Confused 1

56 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε

https://www.cdkeys.com/pc/games/metro-exodus-pc

Ορίστε τιμή χώμα, 11,29 ευρώ για steam

Την gold κοιταω μιας και ειμαι φαν της σειρας θελω να παιξω και τα dlc και εχει παιξει και στα 22 ευρω απο official μαγαζια απλα δεν καιγομαι αυτην την στιγμη λογω μηδαμινου χρονου εχω νεογεννητο στο σπιτι και περα απο αυτο εχω πιασει το backlog μου και μεχρι να βγαλω ενα μεγαλο μερος αν οχι ολο θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του και για αυτο δεν το τσιμπαω αλλιως θα το ειχα κανει ηδη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...