Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας... μήπως σας έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα; Samsung UE49KS7000S "κολλάει" το highlight και δεν μπορείς να διαλέξεις βίντεο μετα από κάποια ώρα χρήσης και πέρα από αυτό μου εμφανίζει τα βίντεο που θέλω να επιλέξω το ένα πάνω στο άλλο (σαν σύμπτυξη) χωρίς να πειράξω κάτι! βέβαια με το που πατάω το δεξί στο κυκλικό του χειριστηρίου κάνει expand!!! Όταν θα μου το ξανακάνει θα βάλω και φωτογραφία πάντως η μόνη λύση η οποία είναι και προσωρινή είναι να κάνω επανεγκατάσταση την εφαρμογή του youtube...

Δημοσ.

Ναι έχω εγκαταστήσει όλα τα updates... και έχω κάνει και hard reset την τηλεόραση... επίσης έχω επαναφέρει πλήρως τις εργοστασιακές ρυθμίσεις το οποίο βέβαια διορθώνει για λίγο το πρόβλημα όπως και με την επανεγκατάσταση του youtube και μετά ξανά-συμπεριφέρεται περίεργα η εφαρμογή!!! Γενικά απο την αρχή με το πρώτο firmware μέχρι και το τελευταίο η εφαρμογή δεν συμπεριφέρεται σωστά μετά απο λίγο...

Δημοσ.

Εφοσον δεν ειναι προβλημα με τη συνδεση σου δεν μπορεις να κανεις κατι. Ελπιζεις σε ενα update απ τη samsung μονο! Παρ' τους τηλεφωνο ναι αναφερε το.

Δημοσ.

Όλα καλά με την σύνδεση VDSL μέσω VPU 50άρα και παίζει κανονικά παντού εκτός από την τηλεόραση. Η σύνδεση είναι καλωδιακή με Cat6 UTP τεσταρισμένο με tester... εεε ναι μάλλον θέμα update είναι απλά το ανέφερα για να δω αν το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας... μήπως σας έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα; Samsung UE49KS7000S "κολλάει" το highlight και δεν μπορείς να διαλέξεις βίντεο μετα από κάποια ώρα χρήσης και πέρα από αυτό μου εμφανίζει τα βίντεο που θέλω να επιλέξω το ένα πάνω στο άλλο (σαν σύμπτυξη) χωρίς να πειράξω κάτι! βέβαια με το που πατάω το δεξί στο κυκλικό του χειριστηρίου κάνει expand!!! Όταν θα μου το ξανακάνει θα βάλω και φωτογραφία πάντως η μόνη λύση η οποία είναι και προσωρινή είναι να κάνω επανεγκατάσταση την εφαρμογή του youtube...

Να και μία φωτογραφία απο το πρόβλημα :

post-311147-0-49673000-1498208524_thumb.jpg

το ίδιο κάνει και εκτός search

Δημοσ.

εμενα παρομοια συμπτωματα μου παρουσιαζει στο browsing πχ οταν μπαινω facebook με τον browser...εχεις δοκιμασει να μπεις?

υπεθετα οτι θα οφειλοταν στο γεγονος οτι αγορασα φθηνο μοντελο (στην μιση τιμη απο την δικη σου) αρα θα ειχε καποιον επεξεργαστη της πλακας ή το λειτουργικο-browser ειναι για τα μπαζα

παντως στην εφαρμογη youtube δεν εχω προβλημα

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν δοκίμασα από τον browser... μάλλον είναι πρόβλημα λειτουργικού-εφαρμογής... βρήκα έναν χαζό για μένα τρόπο αλλά δεν ξέρω άμα δουλέψει.. θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ο τρόπος που βρήκα ψάχνοντας στο Internet για λύση είναι μετά από reset της συσκευής πρέπει να διαλέξεις άλλο region και όχι της Ελλάδας με αποτέλεσμα οι εφαρμογές να είναι πχ. στα Αγγλικά με ότι συνεπάγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...