JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτήν.. Sony KDL43W755C 500€ Αυτήν.. Sony KDL43W807C 650€ Ή αυτήν.. Sony KDL-43W809C 530€ Όλες μεταξύ 500-650€. Διάβασα τα πάντα για την "ΣΕΙΡΑ" -8xx. Όλα θετικά, αλλά το 3D Active της έχει, λένε, είναι Half-Res ή κάτι τέτοιο. Δε ξέρω τι εννούν με αυτό. Επίσης αναφέρουν κάτι σαν "παρεκτροπές"; δε καταλαβαίνω.. Όλοι μιλάνε για την ποιότητα απεικόνισης τους, και αρνητικά για τον ήχο που είναι το πιο περιττό πράγμα με το ηχοσύστημα μου. Ακόμη και το Android λένε πως είναι μέτριο, που επίσης με ενδιαφέρει το λιγότερο. Η τιμή ξεφεύγει, ξέρω.. αλλά επίσης φοβάμαι να πάρω κάτι υποδεέστερο.. ΠΟΙΑ από τις 3;; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από JiovanniGeorgeo
@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το 3d ειναι πολυ μετριο και εχει ξεπεραστει.Ασε που σε 40ιντσες δεν ειχε ποτε καποιο νοημα ειδικα για 7 ατομα. Να φανταστεις στην 50αρα h6200 εφερνα την πολυθρονα στο ~1,50 μετρο και παλι δεν μπορω πω πως εντυπωσιαστιακα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Με σκοτώνεις άτοπε.. μου κατεδαφίζεις το όνειρο.. Μερικοί μου έδωσαν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ θετική αξιολόγηση του Active. Θυμάμαι παλαιότερα είχαμε παρακολουθήσει με Passive το "Βλέπω το Θάνατο σου..15" και ενώ η ταινία είναι σκουπίδι, ακόμα θυμάμαι αντικείμενα να έρχονται κατά πάνω μου.. σκηνές κτλπ Υ.Γ: Επτά - επτά άτομα δεν θα μπορούσαμε όπως και να'χει να παρακολουθήσουμε διότι δεν θα είχα ποτέ τόσα γυαλιά στη διάθεση μου.. 4-5 τα βρίσκω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα