JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Απεγνωσμένα. Θα εκτιμούσα πολύ πολύ να με βοηθήσετε γιατί είμαι κρυμένος απέναντι απ' την οθόνη 24/7 και βασίζω όλο το δωμάτιο πάνω σε αυτή. Έχω μια Philips 32" την οποία και τη χρησιμοποιώ εδώ και 8-10 έτη, για Windows/Movies/Gaming και με έχει βγάλει 100% ασπροπρόσωπο. Τα Viewing Angles ακόμα είναι στο MAX, και έχει πολύ όμορφα/ώριμα χρώματα που σε LED των ~200€ δεν βλέπω και ας είναι σμερνές. Ξεκίνησε να έχει κάποια σημάδια, και κιτρινίλες.. και σκέφτομαι την αγορά νέας μέχρι 350-500€ αν αξίζει. Κανονικά για 300€ είμαι, αλλά δεν πιστεύω πως αγοράζεις κάτι σόι σε 40". Το δωμάτιο είναι σχετικά σκοτεινό συνήθως, και μαζευόμαστε ~7 άτομα απέναντι και χαζεύουμε ό,τι χαζεύεται. (Φοράω Skylake 6500 + 7870 + 8GB RAM + SSD - Primal λ.χ. Max Settings) Σκεφτόμουν ένα μοντέλο σαν και αυτό, αν και με πάει max στο οικονομικό θέμα : Panasonic TX-40CS630 Δυστυχώς ΧΘΕΣ κιόλας πήρε +50€ πάνω. Ξεκίνησα διαβάζοντας Reviews και καταλήγοντας σε μια SAMSUNG UE40KU6000 οπού για την οποία όλοι λένε τι απίστευτο μοντέλο είναι, αλλά έχω μαράζι το 3D Gaming/Cinema.. Αν και έχω ξεμείνει με την HD READY τόσα έτη, και μόνο θεωρητικά γνωρίζω τα πάνελ.. νομίζω πως το παραπάνω MVA θα έκανε αξιοθαύμαστη δουλειά και γι' αυτό γέρνα μακριά από IPS. Θα ήθελα.. 1. Να έχει 2+ HDMI από την αριστερή πλευρά 2. την οθόνη μαύρη και πλαστικούρα, με νο.1 προτεραιότητα στην εικόνα, στα χρώματα και στη γωνία θέασης της 3. Active/Passive 3D 4. 4Κ δε με βλέπω να θέλω - ούτε μέσω online streaming, ούτε σε .mkv δε βλέπω να παρακολουθώ 5. 40", ούτε ίντσα παραπάνω παιδιά γιατί δε βλέπω να είναι καλή εμπειρία για surfάρισμα - απ' έχω μόλις 1 μέτρο απ' την οθόνη όταν κάθομαι στο γραφείο Επίσης, φοβάμαι ΚΑΙ τις Samsung λόγω Aftersale και LG δε με ενδιαφέρουν καν. Panasonic και Hitachi μου ακούγονται ιδανικότερες. Οι Sony πανάκριβες για μένα δυστυχώς. Για τις Toshiba δεν έχω ιδέα. Βοηθήστε αν γνωρίζετε από πάνελ ρε αλάνια.. Ευχαριστώ.
heavyrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 πληροφοριακα οι panasonic (οι φθηνες) και οι hitachi ειναι vestel (τουρκικο φασον). Δεν μπορεις να τα χεις ολα... αν θες καλυτερη εικονα κοιτας σε samsung αν θες γωνιες θεασης σε lg, τοσο απλα, οτιδηποτε ειναι εντος του budget σου.
Eddie_Vader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ενταξει ελιωσα με το τίτλο.σορι για το offtopic!
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 offtopic : Είδα τον τιτλο και σκεφτόμουν οτι περασε η Παρασκευή ontopic: Είχα βάλει στο ματι μια panasonic για φίλο που ψάχνει αλλά με αυτα που διαβαζω ... thanks παιδες
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πω.. χειρότερα με κάνατε.. Τώρα και αν δε ξέρω που να πάω..
bsp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οσο αφορα το services samsung ισως το χειροτερο, εδω και καιρο που διαβαζω τα μηνυματα και στο insomnia, αλλα και σε αλλα φορουμ τεχνολογιας, ολο παραπονα εκφραζονται για την samsung. Oντως μπορει να εχει ωραια χρωματα και αλλα καλα, αλλα φτανει αυτο....
cabdik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το 3D ειναι πλεον η δυσκολοτερη παραμετρος, απο αυτες που εβαλες. ειναι πεθαμενη τεχνολογια, δεν ενδιαφερονται οι κατασκευαστες πλεον γι αυτην, και καθε νεα γενια τηλεορασεων που βγαινει, ολο και λιγοτερα μοντελα υποστηριζουν το 3D..!! θελει αρκετο ψαξιμο, η περιπτωση σου.......... και δυστυχως, στις απαιτησεις σου, οι τιμες ξεκινουν απο 500€...!!! αν βγαλεις το 3D απο την μεση, η ιδανικοτερη τηλεοραση πιστευω, για σενα θα ηταν η περσινη Sammy UE40J6200. ομως.......... ειναι δυσευρετη εχει δεξια -οπως την κοιταμε- τις θυρες δεν ειναι 3D και ειναι samsung, αν εχει θεματα με το service, δεν το ξερω. παντως εχε υποψη σου οτι απο περισυ, και η SONY εχει μπει δυναμικα στην αγορα με νεα μοντελα, που εχουν χαμηλο input lag, που τις κανει πιο καλες για gaming καταστασεις, με android λειτουργικο, αλλα πανακριβες για την κατηγορια........... 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ηSamsung που μου λες έχει υπάρξει 200+ € χαμηλότερα. Μόνο γι' αυτόν τον λόγο δεν θα την αγόραζα. Έχω πάθος με το να πληρώνω αυτό που αξίζει όταν μιλάμε για 20+€ ποσά. bsp το ζήτημα είναι πως το παραπάνω αστέρι μου μετέφερε πως δεν έχω καν "εξυπηρέτηση" έστω και κακή αν πάρω Panasonic.. Φαντάζομαι αν έχει δίκιο, θα μπλέκεις τον μεταπωλητή με την Panasonic Ε.Ε. (εκτός Ελλάδος). ;;;;;;;;;; Πιο τραγικό μου ακούγεται. 3D PC Monitor δεν υπάρχει σε αυτές τις ιντζες και αν υπήρχε φαντάζομαι θα ήταν απλησίαστο ε; Αν βλέπω 359$ αυτήν την HP Pavilion 32", δε μπορούσαμε στα ~500€ να είχαμε καμιά ίντσα παραπάνω και 3D ε;
heavyrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Η Σαραντάρα = Τέσσερις Εικοσάρες.... εκανες κοπανες στα μαθηματικα, παραδεξου το! 2
savvas15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 εκανες κοπανες στα μαθηματικα, παραδεξου το! Δεν έπιασες το νόημα... Απλά εγώ θα συμπληρώσω, Η Σαραντάρα = Δεκα Εικοσάρες.... Kαι πίστεψε με στα μαθηματικά ήμουν ο καλύτερος μαθητής..
bsp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 bsp το ζήτημα είναι πως το παραπάνω αστέρι μου μετέφερε πως δεν έχω καν "εξυπηρέτηση" έστω και κακή αν πάρω Panasonic.. Φαντάζομαι αν έχει δίκιο, θα μπλέκεις τον μεταπωλητή με την Panasonic Ε.Ε. (εκτός Ελλάδος). ;;;;;;;;;; Πιο τραγικό μου ακούγεται. Eγω αναφερθηκα μονο στo service samsung και οχι σε καποιο μεταπωλητη, αν εχεις διαθεση διαβασε οσα μπορεις περισσοτερα ποστ εδω στο θεμα ¨Τηλεορασεις΄ και θα καταλαβεις αρκετα ποσο κακο service εχει η samsung. Δεν εχω γνωμη για τις αλλες εταιριες, εγω ειχα πολυ κακη εμπειρια με την συγγεκριμενη εταιρια οπως και πολλοι αλλοι... Απο εκει και περα εγω μια γνωμη εξεφρασα, η επιλογη ειναι δικη σου....
VonLoutsos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 εκανες κοπανες στα μαθηματικα, παραδεξου το! Δεν παραδέχομαι τίποτα μεχρι να μου σχηματίσεις μία σαραντάρα (τηλεόραση πάντα) με δύο εικοσάρες (τηλεοράσεις).....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα