terrorblade Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Προσθέτω ότι οι τόνοι λειτουργούν κανονικά στην Logon screen και συμφωνώ με τον Georgeadams ότι και στον Edge λειτουργούν κανονικά . Ναι το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα desktop apps και οχι στα UWP apps ( εφαρμογές που εμπεριέχονται στα windows η κατεβαζεις απο το store ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick Theocharis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σήμερα 22/06 επιλυθηκε το προβλημα με τους διπλους τόνους στον Η/Υ μου με Windows Update στην έκδοση 1703 ( Build 16226.1000) . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Επιβεβαιώνω κι εγώ πως με τη Build 16226 το πρόβλημα διορθώθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terrorblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ναι ισχύει ότι με το τελευταίο build 16226 το πρόβλημα λύθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπερα, ξαφνικα το προβλημα μου εμφανισθηκε σημερα!! Οταν παταω τον τονο εμφανιζονται 2 τονοι και δεν μπορω να πατησω το φωνηεν. Windows 10 build 1909 Μετα απο ψάξιμο είδα το προβλημα εμφανιζεται οταν στο background έτρεχε το MacroToolWorks!! Μολις το κλείσω όλα διορθώνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα