terrorblade Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα,έχει 2 - 3 μέρες που αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, στα ελληνικά οπότε πατάω το κουμπί για τον τόνο μπαίνει αυτό ( ΄΄ ) πχ τ΄΄ονος . Από τη μέρα που το ανακάλυψα ψάχνω να βρω λύση αλλά μάταια. Έχω διαβάσει και παλιότερα ποστ εδώ στο φόρουμ που λέγανε για keylogger το θέμα είναι ότι πρώτον έχω εγκατεστημένο malwarebytes και έχω κάνει παντού scan χωρίς αποτέλεσμα καθώς και έχω κατεβάσει αλλά ποσά που προτείναν διάφοροι χρήστες που είναι ειδικά για rootkit και keyloggers αλλά πάλι δεν βρήκαν τίποτα. Δυστυχώς δεν έχω άλλο πληκτρολόγιο για να δοκιμάσω ( αν και το δικό μου είναι καινούριο ούτε 6 μηνών και φυσικά δεν έχει πέσει τίποτα υγρό πάνω του ) . Αυτό που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι κάνει ακριβώς το ίδιο με το On-Screen Keyboard τον Windows. Δηλαδή αν πατήσω και εκεί το κουμπί του τόνου και μετα το γράμμα εμφανίζει αυτά (΄΄). Οποίος γνωρίζει κάτι θα εκτιμούσα πραγματικά τη βοήθεια του γιατί δεν ξέρω τελικά αν όντως έχω κάποιο keylogger η συμβαίνει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε Windows 10 Insider Build 16215.
accipio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μάλλον κάτι έχεις κολλήσει. Κάνε έλεγχο και με άλλα προγράμματα, π.χ. Zemana Antimalware, HiJackThis κτλ. Δες επίσης αν μπορείς να κάνεις επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία πριν αρχίσει να εμφανίζεται το πρόβλημα. Διάβασε κι εδώ μια ανάλογη περίπτωση.
Nick Theocharis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω μετα απο Windows Feature Update που εγινε στις 09/06 . Η εκδοση μου ειναι πλεον Windows 10 Insider Preview 16215.1000 .
vste Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δειτε λιγο αυτο το θεμα παιδια: https://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=50997
terrorblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλημερα, επειδή και εγώ υποψιαζόμουν ότι προέκυψε μετα το update έκανα rollback στην 16199 για να δω αν υπήρχε το πρόβλημα και εκεί. Το πρόβλημα δεν υπήρχε και σήμερα που ξανά έκανα το update σε 16215 το πρόβλημα επανήλθε οπότε είναι θέμα της MS και του τελευταίου update. Θα το αναφέρω στο feedback hub ως πρόβλημα και ελπίζω να το δουν/αντιμετωπίσουν σύντομα. Στα παιδια που προτειναν καποια link τα ειχα δει πριν αναρτησω εδω περα ευχαριστω παντως για τον χρονο σας 2
accipio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μάλιστα, μου θυμίζει το πρόβλημα με τα ελληνικά που φαίνονταν σαν κάθετες γραμμές σε ορισμένα προγράμματα. Ελπίζω κι εγώ να το φτιάξουν σύντομα γιατί είναι πολύ χειρότερο πρόβλημα, αφού έτσι δεν μπορείς, στην ουσία, να γράψεις σωστά στα ελληνικά.
vste Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μάλιστα, μου θυμίζει το πρόβλημα με τα ελληνικά που φαίνονταν σαν κάθετες γραμμές σε ορισμένα προγράμματα. Ελπίζω κι εγώ να το φτιάξουν σύντομα γιατί είναι πολύ χειρότερο πρόβλημα, αφού έτσι δεν μπορείς, στην ουσία, να γράψεις σωστά στα ελληνικά. Αυτο ειναι θεμα γραμματοσειρας και ακομα δεν εχει διορθωθει. Αναγκαζομαι να αλλαξω σε arial πολλα κειμενα. In MS we trust...
terrorblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ναι το είχα συναντήσει και εγω αυτο με τις κάθετες γραμμές και τα κουτάκια. Ευτυχώς εκείνο πέρασε γρήγορα λόγω το οτι ειμαι στο fast ring και σε λίγες μέρες πήρα update... τωρα εδω να δω τι θα γίνει
IT chef Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ούτε ένα keylogger της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν στα Spyware10.
GBorb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτο ειναι θεμα γραμματοσειρας και ακομα δεν εχει διορθωθει. Αναγκαζομαι να αλλαξω σε arial πολλα κειμενα. In MS we trust... Αν εγκαταστησεις το update KB4020102 διορθωνει τις Ελληνικες γραμματοσειρες. 1
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το προβλημα το εχω κι εγω (οπως ειναι φανερο απο το κειμενο αυτο που δεν εχει τονους ), απο χθες που εκανα update στην Insider Preview Build 16215.rs_prerelease.170603-1840. Γραφοντας την περιγραφη του προβληματος στο Feedback Hub παρατηρησα πως μεσα στα πεδια κειμενου του Feedback Hub το προβλημα δεν υπαρχει. Εκανα μια δοκιμη και στον Edge Browser και ειδα πως κι εκει, οι τονοι δουλευουν κανονικα. Επομενως, το προβλημα φαινεται να επικεντρωνεται στα Desktop Apps. Στα Windows Store Apps οι τονοι δουλευουν κανονικα. Το ανεφερα κι αυτο στο Bug Report μου στο Feedback Hub. 1
terrorblade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το προβλημα το εχω κι εγω (οπως ειναι φανερο απο το κειμενο αυτο που δεν εχει τονους ), απο χθες που εκανα update στην Insider Preview Build 16215.rs_prerelease.170603-1840. Γραφοντας την περιγραφη του προβληματος στο Feedback Hub παρατηρησα πως μεσα στα πεδια κειμενου του Feedback Hub το προβλημα δεν υπαρχει. Εκανα μια δοκιμη και στον Edge Browser και ειδα πως κι εκει, οι τονοι δουλευουν κανονικα. Επομενως, το προβλημα φαινεται να επικεντρωνεται στα Desktop Apps. Στα Windows Store Apps οι τονοι δουλευουν κανονικα. Το ανεφερα κι αυτο στο Bug Report μου στο Feedback Hub. Ναι και εγώ τα παρατήρησα αυτό! Απλα ξέχασα να το αναφέρω αλλά καλά έκανες και το είπες!
GBorb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν βλεπω το λογο να μπει κανεις σε Insider στον βασικο του μηχανημα.
terrorblade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν βλεπω το λογο να μπει κανεις σε Insider στον βασικο του μηχανημα. Προσωπικά μιας έχω μόνο ένα πσ δεν είχα να το ενεργοποιήσω αλλού αλλά εκτός αυτού απλά μου αρέσει να βλέπω τις αλλαγές που κάνουν αμέσως και να μην περιμένω μισο χρόνο πριν τα δώσουν στον κόσμο. Όσο για τα προβλήματα που δημιουργουνται αν έχει κάτι χοντρό μπορείς πολύ εύκολα με ένα κουμπί να κανείς κατευθείαν roll back σε προηγούμενο build οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά
Nick Theocharis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Προσθέτω ότι οι τόνοι λειτουργούν κανονικά στην Logon screen και συμφωνώ με τον Georgeadams ότι και στον Edge λειτουργούν κανονικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα