Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα θέλω να παίξω το bayonetta και από ότι είδα εγώ έχω περασμένο το Direct X 12 ενώ το παιχνίδι θέλει την έκδοση 9c. Έχω κατεβάσει το αρχείο αλλά δεν ξέρω που το κάνω εγκατάσταση οπότε θέλω την βοήθεια σας
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δες αυτό εγκαθιστά όλα τα παλαιά directx. Το κατεβασα αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό με τα 10 μόνο με παλιοτερες εκδόσεις Οπότε κατέβασα από αλλού το θέμα είναι σε ποιον φάκελο να τα βάλω
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε εμένα είναι στο φάκελο system32 των windows. Αυτήν την κατάληξη έχουν d3dx9_40.dll ? Κάνε ένα σημείο επαναφοράς καλού κακού να υπάρχει πριν τα βάλεις.
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε εμένα είναι στο φάκελο system32 των windows. Αυτήν την κατάληξη έχουν d3dx9_40.dll ? Κάνε ένα σημείο επαναφοράς καλού κακού να υπάρχει πριν τα βάλεις. οκ και θα κάνω
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το σωστό dx9.0c είναι αυτό. Θα το κατεβάσεις και θα το τρέξεις. Θα σου ζητήσει αποσυμπίεση σε φάκελο. Δημιούργησε έναν φάκελο dx9 και πες του να αποσυμπιέσει εκεί. Μετά τρέξε το dxsetup.exe από εκεί.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 επίσης κατα την πρώτη εγκατάσταση απο νόμιμη άδεια ,το steam πχ θα σου περάσει αυτόματα και θα κάνει ενημέρωση των αρχείων του DirectX. Σε διαφορετική περίπτωση αν η κόπια που έχεις κατεβάσει ειναι πλήρης,τότε θα βρεις τα VC,D3D που χρειάζονται μέσα στο iso του παιχνιδιού(σε κάποιους φακέλους) με κανονικό setup.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα