Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 3000€ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Εγω το αγόρασα 1500€ (αλλα ήθελε μαζεματάκια 500€) και έγινε κούκλα. Δυστυχως το μεταχείρο είναι λαχείο.....

Γ' αυτό με τα 3.500 τι θα έλεγες?

Δημοσ.

Προσωπικά μάλλον θα το απέφευγα. Ναι μεν φαίνεται προσεγμένο αλλά το ότι είναι με wrap δε δίνει τη δυνατότητα να δεις πως είναι το πραγματικό του χρώμα και αν υπάρχουν σκουριές.

Δημοσ.

Προσωπικά μάλλον θα το απέφευγα. Ναι μεν φαίνεται προσεγμένο αλλά το ότι είναι με wrap δε δίνει τη δυνατότητα να δεις πως είναι το πραγματικό του χρώμα και αν υπάρχουν σκουριές.

Θα μπορούσε κάποιος μηχανικός στον διαγνωστικό έλεγχο να το καταλάβει?

Δημοσ.

Νομίζω πως όχι. Το να δεις αν είναι ξαναβαμενο ναι γίνεται, μετράς το πάχος της βαφής αλλά πάνω από τη μεμβράνη είναι κάπως δύσκολο.

Δημοσ.

Γ' αυτό με τα 3.500 τι θα έλεγες?

Είναι σε καλή κατάσταση.

Εαν λειτουργεί σωστά (πρέπει να το δει BMWδάκιας μηχανικός) έχει αλλάξει καδένα χρονισμού και σου το αφήσει 3000 € τελική τιμή με μεταβίβαση δική του (κόστος 195€) κλπ τότε προχώρα.

Δημοσ.

Πας να παρεις 20ετιας αυτοκινητο και BMW.Θα βαρεθεις να το πληρωνεις.Δεν εχουν τιποτα τα χρονια, ουτε η μαρκα.Αλλα ποτε δεν παιρνουμε τοσο παλιο αυτοκινητο και ειδικα μετατροπη.Να ηταν δικο σου απο κουνουργιο και προσεγμενο, να ειχες χιλια δικια να το κρατησεις και να το γλυφεις και να γουσταρεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα πήραν σκισμένα και τα ξαναφέραν σε μια ικανοποιητική κατάσταση μηχανικά. Αυτό σε συνδυασμό με μια καλή καρότσα δεν ακούγεται κακή περίπτωση αλλά όσοι το κάναν προφανώς είχαν κόλλημα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο άρα είτε είναι ελάχιστοι αυτοί που τα δίνουν λόγω κάποιας ανάγκης είτε τα δίνουν σε εξωπραγματικές τιμές καθώς δε τους νοιάζει αν θα φύγει ή όχι.

Μιας και μιλάμε για τόσο παλιό αυτοκίνητο το ιδανικό είναι να είναι σε μια καλή εξωτερική και εσωτερική κατάσταση με λογική τιμή, αυτό δείχνει μια φροντίδα για το αυτοκίνητο, έπειτα να ελέγξει ένας μηχανικός τι αναλώσιμα θα χρειαστεί. Για το μοτέρ βέβαια κανείς δε μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση είναι και πόση ζωή του μένει.

Εννοείτε βέβαια ότι δεν ασχολούμαστε με οτιδήποτε έχει γίνει μετατροπή.

Δημοσ.

1800cc 20ετιας μοτέρ όσο μπροστά και αν ήταν σε τεχνογνωσία η bmw με 1,5€ το λίτρο η αμόλυβδη το βλέπω ασύμφορο

• Like 1
Δημοσ.

Με 3000 βρίσκεις πολλά αυτοκίνητα αρκετά πιο καινούργια, γιατί κοιτάς αποκλειστικά αυτά;

Γιατί μου αρέσουν εμφανισιακά, θα μπορούσες να μου προτείνεις μερικά?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μου αρέσουν εμφανισιακά, θα μπορούσες να μου προτείνεις μερικά?

Καλά και μένα μου αρέσουν πολύ οι bmw! :)

Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για αυτοκίνητα μέχρι 3000€ (εγώ έβαλα και χρονολογία από το 2005 και μετά, 10 χρόνια νεότερα από τις bmw) και αφού ξεχωρίσεις κάποια που σου αρέσουν να τα δεις καλύτερα!

https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=prd&registration=%3E2005&price=%3C3000&offer_type=sale&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF

Δημοσ.

Για μένα πάρε ότι σου αρέσει και χαίρεσαι κάθε φορά που το βλέπεις έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι κάτι μπορεί να σου ζητήσει λόγω παλαιότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...