Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδια ψάχνω να αγορασώ ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και πολλοί φίλοι μου προτείνουν μια BMW 318 IS.

Αυτή τη στιγμή έχω βρεί δυο αυτοκίνητα που μου αρέσουν στο car.gr
Το ένα είναι 318is 143ps "99 3.500 ευρώ(με σημα 2017 και κτεο πληρωμένο)168.550 χλμ, το άλλο είναι 316 του 96 με κινητήρα 318is Μ δερματινο σαλόνι σε αριστη καταστασή 185.000 χλμ 3000 ευρώ.

Το διπλώμα το έχω εδώ και δυο χρόνια, είμαι σχεδόν 26 χρονών.

Γενικά είναι καλα αυτοκίνητα? ή καθέ τρίτη συνεργείο που λεέι ο λόγος.

Δεν έχω και πολλές εμπειρίες απο πισωκίνητα.
Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλά και μόνο για να λες ότι έχεις BMW...

αυτοκίνητα 20ετίας

Δεν είμαι κανας γόνος εφοπλιστών, για τα λεφτά που έχω να διαθέσω αυτά είναι τα καλύτερα πιστέυω.

Δημοσ.

Θέλεις να χεις ένα αυτοκίνητο απλά να σε μετακινεί; Έχεις κόλλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο; Τα cabrio σου αρέσουν μήπως πήγαινες σε εκείνη την έκδοση; Γενικά τι ζητάς από το αυτοκίνητο;

Δημοσ.

Θέλεις να χεις ένα αυτοκίνητο απλά να σε μετακινεί; Έχεις κόλλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο; Τα cabrio σου αρέσουν μήπως πήγαινες σε εκείνη την έκδοση; Γενικά τι ζητάς από το αυτοκίνητο;

Το αυτοκίνητο το θέλω πρώτα απ' όλα για να πηγαίνω στη δουλεία μου + κατι αγγαρείες για την οικογενειά μου αντε και κανας καφες. Μου αρέσουν γενικά σε εμφάνιση αλλά δεν ξέρω πως είναι οδηγικά και μηχανικά για αυτό και ρωτάω εδω. Τα καμπριο δεν μου αρέσουν και τα δυο αυτοκίνητα είναι 3θυρα κουπέ.

Δημοσ.

Είχα 318is του 1996. Το μοτεράκι εαν έχει προσεχθεί ΔΕΝ καίει λάδι πάει ΠΟΛΥ καλά (220km/h άνετα) έχει πάρα πολύ καλό κράτημα και είναι άνετο και πολύ οικονομικό στα ταξίδια (εαν δεν το πιέσεις). Του είχα βάλει και μπλοκέ διαφορικό και είχα τρελαθεί στα γούστα.

Οπωσδήποτε διαγνωστικός έλεγχος από Bmw συνεργείο.

Εμένα μου έβγαλε θεματάκια σε βάση κινητήρα και συνεμπλοκ (ίσως από την πλαγιολισθική ταλαιπωρία που το υπέβαλα).

Τα άλλαξα βάζοντας τα αντίστοιχα από Μ3 (aftermarket εννοείται) και τέλος τα προβλήματα.

Υπάρχουν ΟΛΑ τα ανταλλακτικά σε aftermarket σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαμηλές τιμές.

ΕΝΑ πράγμα να κοιτάξεις εαν έχει αλλαχθεί η καδένα χρονισμού (είναι αρκετά κοστοβόρα επισκευή).

Το ευχαριστήθηκα υπερβολικά το αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ είναι μια χαρά αμάξι για τα λεφτά του για λίγο γούστο αν και είναι πολύ παλιό και προσωπικά ότι είναι πριν το 2000 το θεωρώ ότι είναι για πρέσα...

Επίσης όντως τα ανταλλακτικά είναι πάμφθηνα και τα βρίσκεις που λέει ο λόγος μέχρι και στα σκουπίδια τόσο που έχουν κυκλοφορήσει αυτά τα αυτοκίνητα...

Δημοσ.

Είχα 318is του 1996. Το μοτεράκι εαν έχει προσεχθεί ΔΕΝ καίει λάδι πάει ΠΟΛΥ καλά (220km/h άνετα) έχει πάρα πολύ καλό κράτημα και είναι άνετο και πολύ οικονομικό στα ταξίδια (εαν δεν το πιέσεις). Του είχα βάλει και μπλοκέ διαφορικό και είχα τρελαθεί στα γούστα.

Οπωσδήποτε διαγνωστικός έλεγχος από Bmw συνεργείο.

Εμένα μου έβγαλε θεματάκια σε βάση κινητήρα και συνεμπλοκ (ίσως από την πλαγιολισθική ταλαιπωρία που το υπέβαλα).

Τα άλλαξα βάζοντας τα αντίστοιχα από Μ3 (aftermarket εννοείται) και τέλος τα προβλήματα.

Υπάρχουν ΟΛΑ τα ανταλλακτικά σε aftermarket σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαμηλές τιμές.

ΕΝΑ πράγμα να κοιτάξεις εαν έχει αλλαχθεί η καδένα χρονισμού (είναι αρκετά κοστοβόρα επισκευή).

Το ευχαριστήθηκα υπερβολικά το αυτοκίνητο.

Είναι αναγκαστικός ο έλεγχος σε BMW συνεργείο? Έχω έναν καλό μου φίλο που είναι μηχανικός και προσφέρθηκε να μου κάνει διαγνωστικό δωρεάν. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι με καδένα νομίζω, άλλα και τα 2 έχουν Μ look και extra απο Μ.

Σε θέμα ασφάλειας πόσο παει η λυπητερή?

Δημοσ.

Πάρα πολύ όμορφο αυτοκίνητο (πολύ ομορφότερο από πολλά καινούργια), καλό κράτημα, καλές επιδόσεις, ανταλλακτικά φθηνά και άφθονα. Τώρα απαραίτητο να έχει φρέσκια καδένα και το βασικότερο σπάνια βρίσκεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε κατάσταση "οικογενειάρχη". Τα περισσότερα έχουν περάσει από χέρια πιθήκων και τσιμπάνε αρκετό λάδι. Δύο που γνωρίζω στην πόλη μου θέλουν 1 - 1.5 λίτρο κάθε 3.000 χλμ (αέριο και τα δύο). Αν σου κάτσει ευκαιρία τσίμπα το άφοβα.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι και η κατανάλωση θα είναι σχετικά μεγάλη.

Στην αγγελία λένε 9λιτρα εντος 8 μικτά.

Δημοσ.

Στην αγγελία λένε 9λιτρα εντος 8 μικτά.

Αποκλείεται, το κόβω πάνω από 11-13 και με κλίμα ανεβαίνει. Έξω όμως θα πας κυριλέ δεν θα καίει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...