elenhra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, φαντάζομαι οτι στο παρελθόν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά δεν ξέρω αν έχει γίνει σύγκριση των τωρινών μοντέλων. Ο λόγος που ανοίγω το θέμα έχει να κάνει με το οτι δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορές στη ποιότητα θέασης μπόρει να προκύψουν μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων... Εγώ για παράδειγμα έχω την SONY KDL-50W807C και μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς βλέπω πολλές διαφορετικές τιμές χωρίς να φαίνεται αν έχει να κάνει με συμβατότητα ή με ποιότητα απόδοσης 3D. Οι διαφορές φαίνεται να έιναι περισσότερο στην άνεση των γυαλιών και στη διάρκεια της μπαταρίας. Αν αυτά δεν με απασχολούν τι να διαλέξω...? Με νοιάζει να έχω καλό/ποιοτικό αποτέλεσμα 3D!!! 1. το ένα ζευγάρι SONY γυαλιών (SONY TDG-BT500A) κοστίζει περίπου 50€ (υποτίθεται οτι αυτά πρέπει να πάρω), 2. το SAMSUNG SSG5150GB κοστίζει 20€ 3. κάποια οικονομικά universal (άγνωστης εταιρίας) κοστίζουν 15€ το ένα κλπ.. Να σημειωθεί οτι δεν έχω PlayStation οπότε οι δυνατότητες των SONY γυαλιών (2 players different content) μου είναι άχρηστες... Η ερώτηση: Αν πάρω τα SAMSUNG θα χάσω σε ποιότητα απόδοσης 3D σε σχέση με τα SONY? Σας ευχαριστώ πολύ
elenhra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, δεν υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι για το θέμα? Ευχαριστώ!
sintalkas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αν είναι active ,πρεπει να πάρεις ακριβως τα συμβατά γυαλιά της τηλεόρασης που χεις ,όχι αλλη μάρκα.
heavyrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αν είναι active ,πρεπει να πάρεις ακριβως τα συμβατά γυαλιά της τηλεόρασης που χεις ,όχι αλλη μάρκα. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Αρκει να εχουν το ιδιο "συστημα" επικοινωνιας (υπερυθρες η bluetooth)
elenhra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντησεις. Οπως καταλαβαινετε με το σκορ στο 1-1 δεν καταφερβω κατι... Και τα 2 γυαλια ειναι με RF (αν εχω καταλαβει σωστα, ειναι το bluetooth)...
manpower Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εγω εχω δανεισει γυαλια active απο samsung σε φιλο με sony και επαιξαν κανονικά.
elenhra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τελεια! Από ποιότητα έμεινε ευχαριστημένος? Είχε μέτρο σύγκρισης? Είχε δει ποτέ με sony?
manpower Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Οχι δεν ειχε δει με sony οποτε δεν συνεκρινε εντυπωσεις. Του τα ειχα δωσει για να δοκιμασει τη νεα του tv. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ποιοτικη διαφορα στα γυαλια, απο τη στιγμη που σου αρεσει το active 3d πανω κατω ιδια νομιζω ειναι. Αρκεί να βεβαιωθεις οτι κανουν για την tv σου με καποιο τροπο αλλα λογικα ειναι οκ.
elenhra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω, αυτο πιστευω κ εγω αλλα θελω να δω αν καποιος το εχει κανει και τι διαφορες παρατηρησε (αν παρατηρησε)..
elenhra Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ολα καλα! Τα παρελαβα! Ταιριαζουν απολυτα! Δεν εχω συγκριση αλλα αυτο που βλεπω με ικανοποιει αρκετα.. Το γραφω σε περιπτωση που και καποιος αλλος ψαξει κατι αντιστοιχο με εμενα. 1
elenhra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 φίλε μου τελικά πήρες sony ή άλλη μάρκα? Καλημέρα! Τελικά πήρα τα samsung SSG5150GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα