Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τα πήρα και γω, για την τιμή είναι μια χαρά. Αλλά μην υπερβάλλουμε για την ποιότητα του ήχου, για ηχεία multimedia πάντως τη δουλειά τους την κάνουν.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε νομίζω πως υπερέβαλλε κανείς, η όποια σύγκριση έγινε αφορούσε τη σχέση απόδοσης/τιμής.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας εδώ και 3 μέρες εγώ και εγώ αυτά είχα έχω παρατηρήσει ότι σε δυνατή ένταση και σε τραγούδια με πολύ μπάσο τρίζει λίγο είναι φυσιολογικό λόγο ποιότητας των ηχείων ;

Δημοσ.

φιλαρακι δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο, στειλε ενα τραγουδι απο youtube που σου τριζει να το βαλω να σου πω αν τριζει.

Δημοσ.

Τα ηχεία σου είναι μια χαρά φίλε, κοίτα μην κάνεις καμιά χαζομάρα και τα πας πίσω.

Τέτοια κομμάτια προορίζονται για πανάκριβα car audio systems και όχι για οικιακά ηχοσυστήματα.

Γενικά όπου βλέπεις (bass boost) αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις και σίγουρα δεν φταίνε στο ελάχιστο τα ηχεία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα παλι μου φαίνονται προβληματικά δεν βγάζουν καθαρό ήχο παραμορφωνουν αν είσαι doa στειλτα πίσω δεν έχεις να χάσεις κάτι!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση πιστεύω και εγώ ότι δεν έχουν πρόβλημα γιατί στο ίδιο τραγούδι χωρίς bass boosted δεν έχει αυτό το πρόβλημα όσο δυνατά και να το βάλω

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα και χειροτερέψει θα τα επιστρέψω

Ευχαριστώ πολύ ξανά για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Αν τα παρέλαβες έτσι και δεν είναι δικιά σου υπαιτιότητα (χτυπημα- ζουληγμα κατά λάθος), τα πας άμεσα για αντικατάσταση. Μην το σκεφτείς καν να τα ανοίξεις. Εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και είσαι αποφασισμένος να ρισκάρεις αν πάει κάτι στραβά να σου μείνουν​.

Δημοσ.

Ναι κολλα παω λιγο ταινια (ζελοτειπ) στο κεντρο και τραβα και θα βγει το twiter εξω

Το ειχα κανει παλιοτερα και ειναι ο μονος τροπος που μου εκανε δουλεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...