xristoslet Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 τα πηρα κ εγω κ φυσικα ειναι οτι πιο vfm υπαρχει. φυσικα δεν κανουν για καποιον που εχει απαιτησεις αλλα για εναν που χρησιμοποιει τον υπολογιστη για ιντερνετ, κανα βιντεακι, social media κλπ θα ειναι παραπανω απο ικανοποιημενος. καθαρος ηχος ακομα κ σε φουλ ενταση ( ελπιζω με την παροδο του χρονου να μην αλλαξει αυτο) κ παραδοξως καλο μπασο (ειχα κ επωνυμα ηχεια τετοιας κατηγοριας κ το μπασο ηταν αστειο, ουτε επιπεδου κινητου) η μονη μου ανησυχια σε τετοιες αγορες ειναι η αντοχη στο χρονο. αν βγαλουν κανα 2 χρονια θα ειναι τελεια! ελπιζω να μη τα φτυσουν στο 6μηνο Αν χαλάσουν πριν το χρόνο θα είναι στην εγγύηση. 2
xaralas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τα εβαλα και εγω στην TV και ειναι αψογα! Ευχαριστω για αλλη μια φορα @xristoslet !
gapostolidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με όλη τη προηγούμενη θετική κριτική παραγγέλθηκαν και από μένα.
link67 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μιλάμε για την απόλυτη αγορά, κυριολεκτικά απογειωσαν την τηλεόραση, ευχαριστώ ts.
anikologr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τα πήρα και εγώ.. Πραγματικά είναι εξαιρετικά για τα μόλις 14 ευρώ που κοστίζουν..
DownUNDERground Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτά της προπέρσινης προσφοράς τα έχει κανείς να μας πει συγκριτικό; http://www.insomnia.gr/topic/573269-hxeia-trust-titan-21-2091%E2%82%AC-eurosupplies-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/ https://www.skroutz.gr/s/433390/Trust-Tytan-2-1.html 60W vs 17W βέβαια οκ... Πιο πολύ vfm σύγκριση εννοώ.
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ναι τα είχα πάρει εγώ από τους πρώτους Καλά καμια σχέση,η μέρα με την νύχτα αυτά που συγκρίνεις. Τα άλλα σαφώς πιο δυνατά,πιο ποιοτικά αλλά και πιο ογκώδη και βαριά. 1
nvnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παρέλαβα-δοκίμασα, το μπάσο υπαρκτό και συμπαθητικό,αρκετά καλά overall για τα 13.90€..ουτε decent ακουστικά για κινητό δε παίρνεις. Για τα 31€ που έχουν αρχική όμως ούτε καν 1
kapsts Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Ένα θα σας πω. Τρέχτε να το πάρετε. Τα ποιο VFM ηχεία ever.
gkarabid Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το καλώδιο jack είναι μέσα ή αγοράσουμε ένα εμείς ; Μιλάω για σύνδεση με κινητό τηλεόραση κλπ
ziaba Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το καλώδιο jack είναι μέσα ή αγοράσουμε ένα εμείς ; Μιλάω για σύνδεση με κινητό τηλεόραση κλπ τα χω συνδέσει απ το κουτί με το κινητό (iphone se) δεν αγόρασα τπτ
d_gkal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δυστυχώς δεν έχει 3.5 jack η τηλεόραση νου, οποτε δεν υπαρχει λογος να τα αγορασω
nikosdet Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Προσέξτε μόνο όσοι παραλαβετε γτ σε κάποιον πιθανώς θα πέσει το προβληματικό κομμάτι που γύρισα, όπως φοβάμαι ότι συνηθίζει το e-shop. Κ κατά την επιστροφή, όπως επίσης έχει βαλθει να επιβεβαιώνει κάθε φορά, επέδειξε ξανά κάκιστη υποστήριξη κ εξυπηρέτηση.. Μόνο για περιπτώσεις πραγματικής καλής σχέσης vfm είναι, όπως η συγκεκριμένη. Γενικά βέβαια πολύ καλά, αλλά μην τρελαινεστε κ υπερβαλλετε, δε μεταμορφώνουν την τηλεόραση όπως βγαίνει ως συμπέρασμα από το νήμα, εκτός κι αν τα ηχεία που μου έτυχαν είχαν πρόβλημα κ σε αυτό..
Liakos10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Προσέξτε μόνο όσοι παραλαβετε γτ σε κάποιον πιθανώς θα πέσει το προβληματικό κομμάτι που γύρισα, όπως φοβάμαι ότι συνηθίζει το e-shop. Κ κατά την επιστροφή, όπως επίσης έχει βαλθει να επιβεβαιώνει κάθε φορά, επέδειξε ξανά κάκιστη υποστήριξη κ εξυπηρέτηση.. Μόνο για περιπτώσεις πραγματικής καλής σχέσης vfm είναι, όπως η συγκεκριμένη. Γενικά βέβαια πολύ καλά, αλλά μην τρελαινεστε κ υπερβαλλετε, δε μεταμορφώνουν την τηλεόραση όπως βγαίνει ως συμπέρασμα από το νήμα, εκτός κι αν τα ηχεία που μου έτυχαν είχαν πρόβλημα κ σε αυτό.. Μου έτυχε το προβληματικό, δευτέρα το πήγα πίσω το δέχτηκαν χωρίς μα μου, την τρίτη έρχεται sms από service ότι είναι σε αναμονή αντικατάστασης, σήμερα τετάρτη πάλι sms από service ότι το προϊόν αντικαταστάθηκε και να περιμένω ενημέρωση από το κατάστημα. Όπως την κόβω την δουλειά αύριο θα είναι εδώ. Κανένα πρόβλημα υποστήριξης κ εξυπηρέτησης όπως ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα, και πρώτη φορά που έτυχε ελαττωματικό προϊόν. 1
stratosmgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τι προβλήματα παρουσιάστηκαν? θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα