CyberWalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μήπως ξέρει κανείς αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει βγάλει 2 δίσκους με όνομα 'Μόνος'; Ο ένας είναι σίγουρα single 5 κομματιών. Πρόσφατα βρήκα άλλον ένα με το ίδιο όνομα και με 15 κομμάτια μέσα (θεικά όλα) - τα 5 μάλιστα πρώτα είναι κοινά με του single. Στην CDDB μου λέει κανονικά τα κομμάτια αλλά covers δεν μπορώ να βρώ για αυτό το cd. Ξέρει κανείς αν υπάρχει δεύτερος δίσκος ομότιτλος με 15 κομμάτια και το σημαντικότερο... μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα εξώφυλλά του; :roll: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
DJ_XLR8 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Από όσο γνωρίζω έχει βγάλει μόνο το single που λες "Μονος μου". Προφανώς αυτό που θα βρήκες, θα είναι κάποιο cd φτιαγμένο. Εδώ θα βρεις τη δισκογραφία του.
CyberWalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Τελικά κι εγώ εκεί καταλήγω παρόλο που η CDDB βγάζει 3 διαφορετικά CDs με αυτά τα 15 κομμάτια και όχι μόνο 1... Σε ευχαριστώ πολύ DJ_XLR8!
SwAToNeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Einai aplo.Synithos stin ellada i mikropolites planodioi plyn timioi mayri poulane antigramena cd. Sta cd singles to mono pou kanoune einai na bazoune ta kommatia tou cd single k prosthetoune kai alla akoma gia na min pei o agorastis oti tou poulaei miso cd stin timi tou enos...Kapoios loipon tha to ekane upload stin database. Koinos to aythentiko "monos mou" einai cd single me 5 tracks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.