Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω μην φαίνονται κάποια βίντεο στο YouTube... Υπάρχει τρόπος;

γίνεται υπάρχει μια λειτουργία ¨Λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης και βάλε την επιλογή στο ενεργό σύμφωνα με αυτό φιλτράρει το περιεχόμενο για ανηλίκους και δεν μπορείς να δεις βίντεο ή και κανάλια 

post-291247-0-17709900-1497183737_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

γίνεται υπάρχει μια λειτουργιά ¨Λειτουργιά περιορισμένης πρόσβασης και βάλε την επιλογή στο ενεργό σύμφωνα με αυτό φιλτράρει το περιεχόμενο για ανηλίκους και δεν μπορείς να δεις βίντεο ή και κανάλια

Πώς πήγες εκεί;

Δημοσ.

Πώς πήγες εκεί;

μπες στο youtube είτε με λογαριασμό είτε χωρίς κάνοντας scroll down είναι στο τέλος της σελίδας 

Δημοσ.

μπες στο youtube είτε με λογαριασμό είτε χωρίς κάνοντας scroll down είναι στο τέλος της σελίδας

Κάτσε γιστι με ενδιαφέρει από το Tablet πως γίνεται... Δεν το βρίσκω

Δημοσ.

Κάτσε γιστι με ενδιαφέρει από το Tablet πως γίνεται... Δεν το βρίσκω

έχεις λογαριασμό μπαίνεις από εφαρμογή ή από browser 

Δημοσ.

έχεις λογαριασμό μπαίνεις από εφαρμογή ή από browser

Από το Tablet θέλω να το κάνω, με λογαριασμό μπαίνω αλλά δεν μπορώ να το βρω. Από την εφαρμογή απευθείας μπαίνει στο Tablet.

Δημοσ.

Από το Tablet θέλω να το κάνω, με λογαριασμό μπαίνω αλλά δεν μπορώ να το βρω. Από την εφαρμογή απευθείας μπαίνει στο Tablet.

ρυθμίσεις->Γενικά -> προτελευταία επιλογή 

Δημοσ.

ρυθμίσεις->Γενικά -> προτελευταία επιλογή

Αυτο το έκανα... Δεν μπορώ να κρύψω κανάλι που θέλω, δεν βρίσκω τον τρόπο.

Για να καταλάβεις δνε θέλω να κρύψω τσόντες, κάτι χαζα παιδικά θέλω να κρύψω να μην φαίνονται καθόλου τα κανάλια.

Δημοσ.

Αυτο το έκανα... Δεν μπορώ να κρύψω κανάλι που θέλω, δεν βρίσκω τον τρόπο.

Για να καταλάβεις δνε θέλω να κρύψω τσόντες, κάτι χαζα παιδικά θέλω να κρύψω να μην φαίνονται καθόλου τα κανάλια

όχι αυτό που σου πρότεινα είναι φίλτρο του youtube και απενεργοποιεί συμφώνα με δικά του κριτήρια περιεχόμενο προσβλητικό η για ενηλίκους τώρα δεν νομίζω να υπάρχει λειτουργία να μπορείς να κρύψεις κανάλια 

• Like 1
Δημοσ.

όχι αυτό που σου πρότεινα είναι φίλτρο του youtube και απενεργοποιεί συμφώνα με δικά του κριτήρια περιεχόμενο προσβλητικό η για ενηλίκους τώρα δεν νομίζω να υπάρχει λειτουργία να μπορείς να κρύψεις κανάλια

Κατάλαβα, δνε θέλω να βλέπει κάποια παιδικά με όπλα κλπ γιαυτό ψάχνω λύση.

Δημοσ.

Κατάλαβα, δνε θέλω να βλέπει κάποια παιδικά με όπλα κλπ γιαυτό ψάχνω λύση.

υπάρχει μια εφαρμογή youtube kids για δοκίμασε το 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...