Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πίνω νερό στο όνομα του αλλά σε μερικές εκδόσεις το recognition δεν έλεγε να δουλέψει σωστά με τίποτα. Είμαι περίεργος να δω πως το έκανες. Φυσικά αν δεν είναι κάτι απόρρητο και προφανώς σε π.μ, να σου πω που πάλευα να το λειτουργήσω.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πίνω νερό στο όνομα του αλλά σε μερικές εκδόσεις το recognition δεν έλεγε να δουλέψει σωστά με τίποτα. Είμαι περίεργος να δω πως το έκανες. Φυσικά αν δεν είναι κάτι απόρρητο και προφανώς σε π.μ, να σου πω που πάλευα να το λειτουργήσω.

εσυ μαλλον εννοεις με το build-in που εχει? Εμεις ειχαμε να το φτιαξουμε μονοι μας, με εισοδο μια εικονα κειμενου (περιστραμμενη κιολας) και εξοδο τους χαρακτηρες οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα να δεις τον " χειροποιητο" κωδικα μου, που δουλευει για μια μονο γραμματοσειρα και μονο μικρα αλφαβητικα γραμματα. Καλη διδακτικη εμπειρια αλλα σιγουρα χειροτερο απο το build in.

Επειδη τσεκαρα και το reference του ocr που δινει το matlab αν καπου συγκεκριμενα δεν σου δουλευε πολυ πιθανο να μπορω να βοηθησω.

• Like 1
Δημοσ.

To matlab ήταν με διαφορά η καλύτερη πλατφόρμα για scientific computing πριν από 10 χρόνια. Όχι πια...

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν λέω ότι δεν είναι καλή, αντιθέτως είναι μια χαρά, αλλά εκτός και αν σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα toolboxes υπάρχουν καλύτερες λύσεις σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μην πελαγώνεις, κι ας πιασουμε τα πραγματα απο την αρχη.

Το πρώτο και βασικότερο είναι να καταλάβεις τι σημαίνει δυαδικο, δεκαδικο, οκταδικο σύστημα κ.ο.κ. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι; Και στην συνέχεια, εφόσον ναι, γνωρίζεις πως γίνεται μια απλή μετατροπή από το ένα σύστημα στο άλλο;  Θελω να πω, ασχετα με το προγραμματιστικό κομμάτι, πρώτα πρεπει να καταλάβεις τον αλγόριθμο της μετατροπης.

Δημοσ.

To matlab ήταν με διαφορά η καλύτερη πλατφόρμα για scientific computing πριν από 10 χρόνια. Όχι πια...

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν λέω ότι δεν είναι καλή, αντιθέτως είναι μια χαρά, αλλά εκτός και αν σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα toolboxes υπάρχουν καλύτερες λύσεις σήμερα.

post-372633-0-66684400-1497261556_thumb.jpeg

Το είχα τυχαία ανοιχτό και νομίζω κολάει

Δημοσ.

Το πρώτο και βασικότερο είναι να καταλάβεις τι σημαίνει δυαδικο, δεκαδικο, οκταδικο σύστημα κ.ο.κ. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι; Και στην συνέχεια, εφόσον ναι, γνωρίζεις πως γίνεται μια απλή μετατροπή από το ένα σύστημα στο άλλο;  Θελω να πω, ασχετα με το προγραμματιστικό κομμάτι, πρώτα πρεπει να καταλάβεις τον αλγόριθμο της μετατροπης.

Νομίζω ότι ο φίλος ρωτάει "Επειδή δυσκολεύομαι πάρα πολύ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ;"='Μπορεί κάποιος να την κάνει και να μου τη στείλει γιατί δεν έχω χρόνο'

Αν ήθελε να την κάνει μόνος του θα έβρισκε ότι στην python υπάρχουν έτοιμες build in συναρτήσεις για αυτό και μπορεί να το κάνει με 2 γραμμές κώδικα (bin, hex, oct, format ) και άλλες

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω τι σημαίνει αλλά δε ξέρω  πως να τις μεταφέρω στο πρόγραμμα :/

Δημοσ.

Τι λέτε καλύτερο, openAcc, VS με cuda? Python?

Δεν έχω ιδέα. Η εικόνα κολούσε στο σχόλιο.

Γενικά παντώς για το καλύτερο ισχύει πιστεύω το  "όσοι γιατροί τόσες γνώμες"   

expertakias

δεκαεξαδικό

>>> hex(255)
'0xff'

εξίσου δύσκολα είναι και τα άλλα.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω τι σημαίνει αλλά δε ξέρω πως να τις μεταφέρω στο πρόγραμμα :/

Αν δεν γραψεις τον κωδικα σου, δηλαδη τι εχεις προσπαθησει μεχρι στιγμης δεν θα παρεις απαντηση.

Δεν υπαρχει το «δε ξερω» ρε φιλε, υποδεικνυει οτι δεν εχεις προσπαθησει καν. Τζαμπα χανεις το χρονο σου, δε θα βρεις κοροϊδο εδω.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν γραψεις τον κωδικα σου, δηλαδη τι εχεις προσπαθησει μεχρι στιγμης δεν θα παρεις απαντηση.

Δεν υπαρχει το «δε ξερω» ρε φιλε, υποδεικνυει οτι δεν εχεις προσπαθησει καν. Τζαμπα χανεις το χρονο σου, δε θα βρεις κοροϊδο εδω.

Μπορείς όμως να πας στο www.illdoitforu.com και να μην ξαναδυσκολευτείς για εργασία ποτέ ξανά! Μετά την εγγραφή σου, επιλέγεις το πλάνο που ταιριάζει σε σένα και τις ανάγκες σου, ανεβάζεις την εκφώνηση της εργασίας σου και επιλέγεις ημερομηνία παράδοσης. Θα λάβεις λυμένη την εργασία σου το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που επέλεξες, για να περάσεις επιτέλους το βαρετό μάθημα που ποτέ δε σου άρεσε έτσι κι αλλιώς!

www.illdoitforu.com

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς όμως να πας στο www.illdoitforu.com και να μην ξαναδυσκολευτείς για εργασία ποτέ ξανά! Μετά την εγγραφή σου, επιλέγεις το πλάνο που ταιριάζει σε σένα και τις ανάγκες σου, ανεβάζεις την εκφώνηση της εργασίας σου και επιλέγεις ημερομηνία παράδοσης. Θα λάβεις λυμένη την εργασία σου το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που επέλεξες, για να περάσεις επιτέλους το βαρετό μάθημα που ποτέ δε σου άρεσε έτσι κι αλλιώς!

www.illdoitforu.com

Με τρολαρες σκληρα ειχα ετοιμασει την πιστωτικη

Το αντιθετο πιστευω, για καθε κλαδο υπαρχει καλυτερο λογισμικο εξειδικευμενο αλλα το matlab ειναι jack of all trades. Μονο του μειονεκτημα ειναι η τιμη, γι αυτο και ειναι ψωμοτυρι για εμας, ινδους κλπ. που δεν το χουμε σε τιποτα να το κατεβασουμε πειρατικα
Δημοσ.

Χαχαχα ναι γελατε μλκες, σιγα το δυσκολο να το φτιαξουμε. Κι αμα γουσταρετε ενα βημα παραπερα και face2face webrtc ιδιαιτερα, με διαδραστικο editor/canvas αποθηκευση σημειωσεων εργασιων και ανταλλαγη αρχειων.

Δημοσ.

Διάβασε λοιπόν τις διαφάνειες που όπως είπες "δόξα τον Θεό υπάρχουν" και θα μάθεις. Αν τις έχεις διαβάσει, όπως και το βιβλίο, και ακόμα δεν γνωρίζεις τα βασικά, λάθος σχολή επέλεξες.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Η εικόνα κολούσε στο σχόλιο.

Γενικά παντώς για το καλύτερο ισχύει πιστεύω το  "όσοι γιατροί τόσες γνώμες"   

expertakias

δεκαεξαδικό

>>> hex(255)
'0xff'

εξίσου δύσκολα είναι και τα άλλα.

Δηλαδή δε κάνω κάποια πράξη; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...