Expertakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Είστε όλοι πολύ ανώριμοι μου φαίνεται Δεν είπα σε κανέναν να μου κάνει την άσκηση είπα ακόμα και το που δυσκολεύομαι αλλά από ότι φαίνεται η ειρωνεία σας ειναι το Α και το Ω για εσάς Καλή σας συνέχεια λοιπόν
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Είστε όλοι πολύ ανώριμοι μου φαίνεται Δεν είπα σε κανέναν να μου κάνει την άσκηση είπα ακόμα και το που δυσκολεύομαι αλλά από ότι φαίνεται η ειρωνεία σας ειναι το Α και το Ω για εσάς Καλή σας συνέχεια λοιπόν Πέρα απο απίστευτες γνώσεις έχεις και πηγαίο χιούμορ φιλαράκι. Keep it up. Μάντεψε ποιος δεν θα περάσει όμως.
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ρε noobakia σου ζητησανε τα παιδια κωδικα, δεν εδωσες. Σε ρωτησανε καποια πολυ συγκεκριμενα πραγματα, απαντηση ουσιαστικη δεν εδωσες. Σου δωσανε καποια κατευθυνση, τους λες ειρωνες με cancer emojis. Θα μας λειψεις ιδιαιτερα. Πέρα απο απίστευτες γνώσεις έχεις και πηγαίο χιούμορ φιλαράκι. Keep it up. Μάντεψε ποιος δεν θα περάσει όμως. Παντως αν εδινε και λιγο πηγαιο κωδικα θα ειχε καλυτερη καταληξη το νημα. 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Παντως αν εδινε και λιγο πηγαιο κωδικα θα τα πηγαινε καλυτερα. Αφου δεν ξέρει (δεν πειράζει) και δεν θέλει να μάθει (αυτό πειράζει). Τι κώδικα να δώσει? 1
Expertakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μιλάμε είστε πραγματικά για κλάματα κύριοι . Να σας ενημερώσω λοιπόν πως τα Forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να ειρωνευόμαστε και να κοροϊδεύουμε γελοιοποιείστε εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας χωρίς λόγο
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μιλάμε είστε πραγματικά για κλάματα κύριοι . Να σας ενημερώσω λοιπόν πως τα Forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να ειρωνευόμαστε και να κοροϊδεύουμε γελοιοποιείστε εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας χωρίς λόγο Και σε ξαναρωτώ που είναι ο κώδικάς που σου ζητήσαμε 3-4 (ή και παραπάνω) άτομα? Που είναι η παραμικρή προσπάθεια? Όχι, έτοιμη εργασία δεν έχει νόημα να πάρεις.
Expertakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μίλησα εγώ για έτοιμη εργασία ανθρωπέ μου; έχω πρόβλημα με τις μετατροπές το έγραψα και ποιό πάνω έλεος κόλλημα να πουμε
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μίλησα εγώ για έτοιμη εργασία ανθρωπέ μου; έχω πρόβλημα με τις μετατροπές το έγραψα και ποιό πάνω έλεος κόλλημα να πουμε Και όλος ο κώδικας έχει μετατροπες? Γιατί εγώ προσπάθεια δεν είδα. Παράδειγμα τόπικ ερώτησης για εργασία/κώδικα/πρότζεκτ κτλ κτλ http://www.insomnia.gr/topic/644162-optimization-for-loop-matlab/?do=findComment&comment=55676825
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μιλάμε είστε πραγματικά για κλάματα κύριοι . Να σας ενημερώσω λοιπόν πως τα Forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να ειρωνευόμαστε και να κοροϊδεύουμε γελοιοποιείστε εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας χωρίς λόγο Ειμαστε γελιοι και ειρωνες και γουσταρουμε. Το φορουμ του προγραμματισμου δεν ειναι βοηθητικο κεντρο ουτε μαντείο κωδικα. Προβληματα λυνει, ΔΕΝ δημιουργει κωδικα επειδη εσυ προτιμας να ξυνεις τα αρχιδια σου.
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 το βρήκες μεγαλε άρχοντα Δε το βρηκα, τα γραφομενα σου το δειχνουν. 1
The King Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μιλάμε είστε πραγματικά για κλάματα κύριοι . Να σας ενημερώσω λοιπόν πως τα Forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να ειρωνευόμαστε και να κοροϊδεύουμε γελοιοποιείστε εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας χωρίς λόγο Δηλαδή έχεις και εσύ βοηθήσει τον άλλον μας λες τώρα και περιμένεις σε μια μοναδική στιγμή τεμπελιάς να σου γυρίσει πίσω η καλή πράξη, ναι; 1
imitheos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μίλησα εγώ για έτοιμη εργασία ανθρωπέ μου; έχω πρόβλημα με τις μετατροπές το έγραψα και ποιό πάνω έλεος κόλλημα να πουμε Το παρακάτω μήνυμα σου φαίνεται ότι ζητάει κάτι διαφορετικό από ολόκληρη την άσκηση ? Το "έχω πρόβλημα με τις μετατροπές" αφενός το έγραψες μετά από πόσα μηνύματα αφετέρου είναι εντελώς αόριστο. Τι πρόβλημα έχεις δηλαδή ? Ποια είναι η μεθοδολογία που σκέφτηκες να εφαρμόσεις αλλά δεν βγαίνει και που είναι ο κώδικάς σου που δεν παίζει και καταλήγεις στο να "έχεις πρόβλημα" ? Τουλάχιστον μην υποτιμάς τόσο πολύ την νοημοσύνη μας προσπαθώντας να μας πείσεις ότι δεν ήθελες έτοιμη την άσκηση αλλά προσπάθησες να μας εξηγήσεις και εμείς φερθήκαμε ανάρμοστα. Καλησπέρα σας. Στη σχολή όπου βρίσκομαι Διοίκηση Επιχειρήσεων μας έχει αναθέσει ένας καθηγητής την εξής εργασία: Επειδή δυσκολεύομαι πάρα πολύ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ; Ευχαριστώ τον οποιονδήποτε για την βοήθειά του. 2
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τωρα θα φανω κομπλεξικος αλλα ΤΕΙ Ιονιων νησων? Αληθεια τωρα? Και μαθημα πληροφορικη ΙΙ? Δηλαδη στην πληροφορικη Ι οποιος ηξερε να μπαινει φεησμπουκ επαιρνε 10? χαβαλε κανουμε για οποιον ειναι τειτζης ε, σας αγαπαμε και ας ειστε πιο "επι του πρακτεου" Sheogorath φιλε μου μολις παρεδωσα εργασια με optical character recognition σε matlab, ειλικρινα η matlab ειναι οτι καλυτερο εχει φτιαχτει ποτε (με αφορμη αυτο που ειχες ρωτησει το λεω). Study its ways 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα