Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ!

Πλησιάζει η ωρα να ανανεώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου και με δεδομένη την κρίση στην Ελλάδα και τη διάλυση που παρατηρείται παντού, θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιες ασφαλιστικές εταιρείες θεωρείτε αξιόπιστες.

Το πρόβλημα ειναι οτι με τις ασφαλιστικές εταιρείες ειναι σα να αγοραζεις γουρουνι στο σακί. Πληρωνεις ενα σεβαστό ποσό καθε 6μηνο, αλλά ποτέ δε μπορεις να είσαι ησυχος οτι η ασφαλιστική θα σε αποζημιωσει, οπως υποσχεθηκε οταν αγορασες το συμβολαιο της, αν ποτε ω μοι γένοιτο , σου τυχει ατυχημα.

Από ενα ψάξιμο στα ελληνικα φορουμ και κυριως στων 4τροχών και εδω στο insomnia, δεν βρήκα καποιο νημα συζητησης σχετικο και υποψιάζομαι οτι τα διαφορα site μπλοκαρουν τετοια θεματα, γιατι οι χρηστες αρχιζουν πολυ συντομα την παραπλανητικη διαφήμηση ή δυσφημηση των εταιρειών ή αλληλοβρίζονται αγρια, καθως του Ελληνος ο τράχηλος ζυγό ή άλλη γνώμη δεν υπομένει!

Το αποτέλεσμα ειναι εμεις οι καταναλωτες να στερούμαστε την πιο δυνατη πηγη πληροφορησης που ειναι η εμπειρια των άλλων καταναλωτών.

Προσπαθησα λοιπον να σκεφτω εναν τρόπο να αποφυγουμε τους σκοπελους της συνειδητης δυσφήμησης και παραλληλα της οξειας αντιπαραθεσης και νομιζω οτι αν ο καθε χρήστης αναφερει απλά μια τριάδα ασφαλιστικών που θεωρει αξιόπιστες, χωρις να σχολιάζει δημοσια για τις αλλες κι ουτε να λεει ποια εταιρεία εχει ο ιδιος, ισως να μπορουσαμε να δούμε ποιες εταιρείες προτιμαει το κοινο και να βγαλει ετσι ο καθενας τα συμπερασματα του.

Θα μπορουσε ακόμη ο καθενας να στείλει προσωπικο μήνυμα σε μενα ή στον καθε αλλο που μπαινει και ρωταει την γνωμη του κι εκει ας κραξει ελευθερα οτι θεωρει στραβο ή ας προτεινει το καλυτερο.

Αν κάποιος εχει κάποια καλυτερη ιδεα ειναι ευπροσδεκτος να την αναπτυξει.

Ξεκινάω πρωτος λοιπόν να πω ότι σκεφτομαι κάποια ασφαλιστικη αυτοκινήτου από τις

Alianz

AXA

INTERAMERICAN

με αλφαβητική σειρά και περιμένω τις γνωμες σας!

Δημοσ.

Αυτο που θα προσεξεις ειναι αν αυτη που θα επιλεγξεις ειναι στον φιλικο διακανονισμο .

Εχω Alianz σε 3 αυτοκινητα με τρακαραν σε ενα  δεν εφταιγα και δεν ασχοληθηκα καθολου με την ασφαλιστικη του αλλου που ευτυχως συμμετεχε στον φιλικο διακανονισμο .

Αν δεν μετεχει και του αλλου σε φιλικο διακανονισμο ειναι δωρο -αδωρο να μετεχει η δικη σου αλλα δεν μπορεις να το ξερεις

Ολα τα ανελαβε η Alianz

Σε ενα εχω Εθνικη γιατι η οδηγος ειναι νεα και σε ηλικια 20  ετων και με διπλωμα κατω του ετους και οι αλλες ασφαλιστικες εβαζαν πολυ πιο μεγαλα επασφαλιστρα.

Για μια συγκριση  https://www.insurancemarket.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Generalli και AIG, είναι αξιόπιστες. Έχω αποζημιωθεί άμεσα χωρίς τρεξίματα.

Μια από τα ίδια και με την ΜΙΝΕΤΤΑ.

Μια φορά που την χρειάστηκα (απόπειρα παραβίασης) με κάλυψε άμεσα και σε συνεργαζόμενο φαναρτζή δεν πλήρωσα μια. (η ζημιά ήταν γύρω στα 1000 ευρώ).

Και την 2η φορά (τροχαίο με μικροζημιές) την κάλυψαν την κοπέλα σχεδόν άμεσα. 

Ευτυχώς δεν μου ανέβηκαν τα ασφάλιστρα (λόγο μηδενικού ιστορικού ζημιών - 1 ατύχημα στα 7 χρόνια και αυτό με ένα προφυλακτήρα την γλύτωσαν) :-)  :-)  :-)  

Δημοσ.

Εγω να πω για την anytime οτι οταν με τρακαραν με τη μηχανη,ηταν αψογη σε ολα.Δεν ασχοληθηκα με τιποτα,εκανε βεβαια κανα διμηνο για να βγει η επιταγη κ να παρω τα λεφτα μου αλλα ολα οκ.

• Like 1
Δημοσ.

hellas direct και εγώ, καλές καλύψεις, στο βασικό πακέτο η οδική και η θραύση κρυστάλλων...έχουν χρειαστεί και τα 2 και ήταν άψογοι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...