Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, εχω συνδεση 24 στην forthnet , με το κλασσικο ρουτερτάκι ΖΗΧΝ Η108Ν V 2.5.Εδω και κάνα μήνα από εκει που έπιανα γυρω στα 12-13 mb/s, τώρα πιάνω 2,5-3,00 και στα καλά του φτάνω ένα 7αρι. Έχω πάρει τηλέφωνα και αρχίζουν τα δικά τους, ότι εμεις βλέπουμε οτι έρχονται 13 mb/s και να κοιτάξετε τεχνικό να δειτε μήπως έχετε κάποιον ιό κλπ.. Συνδέομαι με καλώδιο..

Τα στατιστικά είναι:  

Link Status Connected Modulation

Type ADSL_2plus

Actual Rate (Up/Down) 1020/12652 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 1116/14088 kbps

Noise Margin (Up/Down) 11/8.3 dB

Line Attenuation (Up/Down) 14.6/24.1 dB

Output Power (Up/Down) 12.8/19.7 dBm

Data Path (Up/Down)

Interleaved/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down) 1/64 Interleave

Delay (Up/Down) 0.41/9.89 ms

INP (Up/Down) 0/0.7 symbols

LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC

Errors (Up/Down) 131072/941

Annex Type AnnexA

δ

H108N V2.5

Δημοσ.

Την δεδομένη στιγμή, όλως τυχαίως είμαι πολύ καλά στα 10,5 mb/s..Αλλά γενικά υπάρχει θεμα.. Δηλαδή πχ σε παιχνίδια , ειναι κλασσικό να εχω μονιμα 90 ms και ξαφνικα να ανεβαινω 500 και μετα απο 15 δευτερολεπτα να αρχιζει να πέφτει και πάλι.. 

είχα πάρει τλφ και μου είχαν πει αν τσεκαρω τις established συνδέσεις από command prompt και επειδη ηταν αρκετες μου είπαν ότι έχω ιό. Αλλά επειδή τις τσέκαρα, δεν είδα κάποια άγνωστη, ενώ και με wireshark που ελέγχω κατα καιρούς τα πακέτα, δεν βρισκω κατι ύποπτο.

Δημοσ.

Καλημέρα.

το 8.3snr δηλώνει οτι σου εχουν 8αρι προφιλ.. αρα σου έχουν ρίξει την ταχύτητα για να μην έχεις αποσυνδέσεις.

Οταν λες πως η ταχύτητά σου παει στα 2 με 3 πως το καταλαβαίνεις? απο speedtest με ftp? απο το κλασικο speedtest ή το βλέπεις απο το interface του μοντεμ σου? Αν το προβλημά σου είναι στο Gaming μπορεις να δοκιμάσεις και fastpath.

Δημοσ.

Σέρνεται γενικά για μεγάλα διαστήματα, οπότε σε εκείνες τις φασεις μπαίνω στο κλασσικό speedtest.net και μετράω την ταχύτητα. χμμ, δεν είναι μόνο το gαming με την εννοια ότι αν βαλω fastpath αυξανω τις πιθανοτητες για αποσυνδέσεις αν δεν κανω λάθος. Εγω ουσιαστικα θελω ενα σταθερο 10αρι, όπως ήμουν παλιά.. Το 8αρι προφιλ τι ειναι?

Δημοσ.

Noise Margin εχεις 8.3 κανονικα θα επρεπε να έχεις 6. Ανεβάζοντας το snr στο 8 σου μειώνουν ελάχιστα την ταχύτητα. Το καλύτερο που μπορεις να κάνεις οταν παρατηρείς το πρόβλημα ειναι να τους παρεις τηλ και να κάνεις speedtest απο τον ftp της forthnet. Αν είσαι συγχρονισμένος στα 12 13 θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ταχύτητα στο download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...