Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλημερα,αντιμετωπιζω απο το πρωι ενα προβλημα με ενα λαπτοπ το οποιο ανοιγει κανονικα,βαζω κωδικο και μολις παει να μπει στο περιβαλλον των windows (10αρια αυθεντικα) μου εχει μαυρη οθονη με τον κερσορα.Το Ctrl+alt+del λειτουργει κανονικα και δεν βλεπω κατι παραξενο στο task manager. Στο ιντερνετ διαβασα για θεματα του driver της καρτας γραφικων 840m.Και βρισκω διαφορες λυσεις στο ιντερνετ,οπως να μπω με safe mode και να φτιαξω τους drivers αλλοι λενε οτι τα windows νομιζουν οτι εχεις 2η οθονη και να κανεις καποια βηματα να το φτιαξεις κτλπ. Υπαρχει ομως καποιος που να το εχει αντιμετωπισει και να ξερει περιπου τι παιζει? Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware?
dpolal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε το εξής. Άνοιξε το, βάλε κωδικό (αν ζητάει), περίμενε λίγο και μετά κλείσε το καπάκι του. Λογικά θα μπεί σε sleep mode. Άφησε το λίγα λεπτά και μετά άνοιξε το καπάκι, πάτα κάνα πλήκτρο, κλπ. Πιθανότατα να επανέλθει. Το είχα αντιμετωπίσει με 10ρια σε λαπτοπ και με τον παραπάνω τρόπο δούλευε κανονικά, είναι ένα θέμα που έχει εμφανιστεί το τελευταίο καιρό με τα 10 σε ορισμένα φορητά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ωχ...και αν σου πω οτι αυτο με την μαυριλα εγινε μετα απο sleepmode.Αλλα το ειχα ξεχασει η μαλλον δεν το ανεφερα γτ νμζ οτι δεν παιζει ρολο!θα το δοκιμασω σε λιγο που θα εχω το λαπτοπ στα χερια μου γτ ειναι ενος φιλου! Απο τι μου ειπε αυτος επειδη βιαζοταν το εκλεισε απο πανω απλα να μπει σε Sleepmode οπως κανει πολλες φορες και το επομενο πρωι σημερα δηλαδη του εκανε αυτο!θα το δοκιμασω και θα σ πω
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Λοιπον εκανα αυτο που ειπες δηλαδη ανοιξε,εκλεισα το καπακι το αφησα λιγη ωρα οταν το ξανανοιξα ηταν μαυρη η οθονη αλλα μετα απο ενα restart εφτιαξε...μετα ξαναεκανα restart και ηταν οκ...Εν τω μεταξυ ξαναπερασα και drivers καρτας γραφικων για να υπαρχουν και να ειναι κομπλε...φαινεται οκ τωρα θα δειξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα