Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να βάλω τον παραπάνω επεξεργαστή http://ark.intel.com/products/47922/Intel-Xeon-Processor-X5650-12M-Cache-2_66-GHz-6_40-GTs-Intel-QPI στο σύστημα της υπογραφής μου αλλά διαβάζοντας σε διάφορα forum δεν βρήκα κάποια σαφή απάντηση ότι λειτουργεί στη μητρική που έχω. 

Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να βάλω τον παραπάνω επεξεργαστή http://ark.intel.com/products/47922/Intel-Xeon-Processor-X5650-12M-Cache-2_66-GHz-6_40-GTs-Intel-QPI στο σύστημα της υπογραφής μου αλλά διαβάζοντας σε διάφορα forum δεν βρήκα κάποια σαφή απάντηση ότι λειτουργεί στη μητρική που έχω. 

Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παίζει σε τέτοια μητρική , υπάρχει υποστήριξη από bios για microcode κλπ.

Άκυρο Link/show_oc.php?id=1498477

Δημοσ.

Όλοι οι επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρικής αναγνωρίζονται από την 1η κιόλας έκδοση του BIOS. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις update BIOS. Σύμφωνα με τα όσια διαβάζω ούτε modded BIOS θα χρειαστείς.

Δημοσ.

Δηλαδή θα χρειαστεί modded bios ή το υποστηρίζει το τελευταίο version του bios της μητρικής ?

Αν έχεις revision 1.0 μητρική , καλό θα ήταν να φλασάρεις το τελευταίο bios που υπάρχει.

Η revision 2.0 ήταν "έτοιμη" εξ αρχής.

Γενικά το χειρότερο σενάριο με τους xeon σε μητρικές που δέν τους υποστήριζαν σωστά , ήταν να μήν παίζουν σωστά τα power states και το max turbo multi.

Για όλα υπάρχει λύση ... έστω και συμβιβαστική.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μου φάνηκε καλή αναβάθμιση μιας και που έπεσε τόσο η τιμή του αλλά δεν ήμουν σίγουρος για την συμβατότητα της μητρικής.

Επίσης θα είναι εύκολο να τον clockαρω ;

διότι διαβάζω οτι βγάζει εύκολα μπλε οθόνες και μιας που θα είναι και ο πρώτος που θα δοκιμάσω.

Δημοσ.

κοιτα να κανεις προσεχτικα την αλλαγη  μη στραβωσεις κανα πιν στο σοκετ,γιατι μετα θα δεις οχι μονο μπλε αλλα κ μαυρες οθονες....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...