Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα τι router μου προτεινετε να επιλεξω για να αντικαταστασησω αυτο του ΟΤΕ?

θελω σιγουρα καλυτερο σημα στο wifi και ελεγχο οριου ταχυτητας για καθε συσκευη η οποια συνδεεται στο wifi και σε upload και σε download. πιστευω οτι θα δωσω περιπου 50-60 ευρω

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις άλλο ρουτερ αλλά δεν θα έχεις τηλέφωνο, θέλει οπωσδήποτε και το ρουτερ του ΟΤΕ για να έχεις τηλέφωνο. Βέβαια υπάρχουν λύσεις για όλα άμα τι κατέχεις το θέμα.

Δημοσ.

Να μπει ρουτερ της επιλογής σου στην γραμμή και από πίσω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του ΟΤΕ μόνο για τηλέφωνο.

Να μείνει στην γραμμή το ρουτερ του ΟΤΕ μόνο για τηλέφωνο και με pppoe pass-through από πίσω να βάλεις ρουτερ κάνοντας καινούρια κλήση PPP να έχεις το δίκτυο σου.

Θέλει κάποιες γνώσεις για την ρύθμιση αν δεν το έχεις θα σε δυσκολέψει.

Δημοσ.

αμα αλλαξω εταιρεια η γραμμη θα παραμεινει ετσι και θα πρεπει να χρησιμοποιησω το router που θα μου δωσουν?

Δημοσ.

Εγώ είμαι εξωτερικό, όχι Ελλάδα, ούτε ΟΤΕ φυσικά, αλλά αντικατέστησα κανονικά router VoIP με άλλο του εμπορίου, το οποίο έχει και τηλεόραση, IPTV. Μεγαλύτερη δυσκολία είχα εκεί, από τα 3 που πήρα, μόνο το 1 δούλεψε σωστά, παρά με το VoIP.

Νομίζω θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο περί συμβατότητας.

Το ψάξιμο θα πρέπει να αρχίσει από την εταιρία που κατασκευάζει τα modems του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...