lambros90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλημέρα τι router μου προτεινετε να επιλεξω για να αντικαταστασησω αυτο του ΟΤΕ? θελω σιγουρα καλυτερο σημα στο wifi και ελεγχο οριου ταχυτητας για καθε συσκευη η οποια συνδεεται στο wifi και σε upload και σε download. πιστευω οτι θα δωσω περιπου 50-60 ευρω
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 της συεκυές σου που της συνδέις ; στο ρουτερ η στη πρίζα στο ρουτερ η λυχνια telephony ανάβε στο ρουτερ;
lambros90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 η συσκευη του τηλεφωνου συνδεεται στο router ναι αναβει
lambros90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 δεν γινεται να πα ρω αλλο router ? πως γινεται αυτο
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μπορείς να πάρεις άλλο ρουτερ αλλά δεν θα έχεις τηλέφωνο, θέλει οπωσδήποτε και το ρουτερ του ΟΤΕ για να έχεις τηλέφωνο. Βέβαια υπάρχουν λύσεις για όλα άμα τι κατέχεις το θέμα.
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Να μπει ρουτερ της επιλογής σου στην γραμμή και από πίσω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του ΟΤΕ μόνο για τηλέφωνο. Να μείνει στην γραμμή το ρουτερ του ΟΤΕ μόνο για τηλέφωνο και με pppoe pass-through από πίσω να βάλεις ρουτερ κάνοντας καινούρια κλήση PPP να έχεις το δίκτυο σου. Θέλει κάποιες γνώσεις για την ρύθμιση αν δεν το έχεις θα σε δυσκολέψει.
lambros90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 αυτο με το τηλεφωνο γιατι ομως μου το κανανε ετσι ? δεν μπορω να το επαναφερω οπως ηταν ?
lambros90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 αμα αλλαξω εταιρεια η γραμμη θα παραμεινει ετσι και θα πρεπει να χρησιμοποιησω το router που θα μου δωσουν?
Zaytsev Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγώ είμαι εξωτερικό, όχι Ελλάδα, ούτε ΟΤΕ φυσικά, αλλά αντικατέστησα κανονικά router VoIP με άλλο του εμπορίου, το οποίο έχει και τηλεόραση, IPTV. Μεγαλύτερη δυσκολία είχα εκεί, από τα 3 που πήρα, μόνο το 1 δούλεψε σωστά, παρά με το VoIP. Νομίζω θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο περί συμβατότητας. Το ψάξιμο θα πρέπει να αρχίσει από την εταιρία που κατασκευάζει τα modems του ΟΤΕ.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 zte ειναι του οτε ζητα του κωδικους για το voip αν τους δοσει μπορεις να σεταρεις το νεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα