corsair04 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) καλημέρα έχω το συγκεκριμένο tablet και θα ήθελα να αλλάξω rom γιατί κολλάει συνεχεία με ενδιαφέρει μόνο το internet και youtube και το kodi (με κάλεσαν στο στρατό για καμιά βδομάδα και κάπως πρέπει να την παλέψω) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2017 από corsair04
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ζητάς πολλά απο το συγκεκριμένο ταμπλετάκι. Εχει πολύ χαμηλές προδιαγραφές για youtube και kodi. Θα σου προτεινα να του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακών, να σβήσεις οτιδήποτε εχει μέσα, μηπως στρώσει λίγο. Δυσκολο να βρεις custom rom.
corsair04 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ζητάς πολλά απο το συγκεκριμένο ταμπλετάκι. Εχει πολύ χαμηλές προδιαγραφές για youtube και kodi. Θα σου προτεινα να του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακών, να σβήσεις οτιδήποτε εχει μέσα, μηπως στρώσει λίγο. Δυσκολο να βρεις custom rom. το έχω κάνει ήδη αλλά εκεί που δουλεύει κανονικά κολλάει και δεν ανταποκρινεται καμιά εφαρμογή
master2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Και γω εχω ενα E-STAR (7308p) που κολλαει στο logo οταν το ανοιγεις. εχω κανει factory reset αλλα δε γινεται τιποτα. μηπως υπαρχει καποια rom, να περαστει απο την sd card μηπως φτιαξει? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από master2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα