Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Έχω 50άρα vdsl του ΟΤΕ. Κατέβαζα ένα τορρεντ, πάω να ελέγξω σε τι φάση είναι και βλέπω να παίζει μεταξύ των 9,2-9,5 ΜΒ/s. Είναι δυνατόν; Καμία ιδεά τι μπορεί να έγινε; Και κυρίως, αν δεν ήταν κάποιο σφάλμα του software, μπορώ να κάνω κάτι για να φτάνω σε τέτοια επίπεδα;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τα τορρεντ δεν είναι ενδεικτικά της ταχύτητας που μας παρέχει ο πάροχος μας, δες τα στατιστικά του ρουτερ σου
Amix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Έχω 50άρα vdsl του ΟΤΕ. Κατέβαζα ένα τορρεντ, πάω να ελέγξω σε τι φάση είναι και βλέπω να παίζει μεταξύ των 9,2-9,5 ΜΒ/s. Είναι δυνατόν; Καμία ιδεά τι μπορεί να έγινε; Και κυρίως, αν δεν ήταν κάποιο σφάλμα του software, μπορώ να κάνω κάτι για να φτάνω σε τέτοια επίπεδα; Τι εννοεις ? Κατεβαζεις με 9.2 MB/s ? ή τοσο η ειναι ταχυτητα της γραμμης σου? γιατι αν ειναι το πρωτο δεν βλεπω καπoιο προβλημα. Το οτι εχεις 50αρα δεν σημαινει πως θα κατεβαζεις με 50mb/s .Γιατι αλλο το Mbps και αλλο το MB/s.
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μάλλον εννοεί ότι είναι υπερβολικά για 50άρα... Και όντως και θεωρητικά 50 να έπιανε μιλάμε για 6.25 MB/s. Τα 9MB/s είναι πάνω από 70Mbps... Μαλλον για λάθος μου φαίνεται, δες σε τι ταχύτητα κλειδώνει το ρουτερ σου και πηγαινε να κατεβασεις απο κανα μεγαλο σερβερ κανα αρχειο να δεις τι θα πιασει. 1
Amix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μάλλον εννοεί ότι είναι υπερβολικά για 50άρα... Και όντως και θεωρητικά 50 να έπιανε μιλάμε για 6.25 MB/s. Τα 9MB/s είναι πάνω από 70Mbps... Μαλλον για λάθος μου φαίνεται, δες σε τι ταχύτητα κλειδώνει το ρουτερ σου και πηγαινε να κατεβασεις απο κανα μεγαλο σερβερ κανα αρχειο να δεις τι θα πιασει. Ναι εχεις δικιο.Αλλο καταλαβα εγω.Οντως υπερβολικα τα 9mb/s για 50αρα γραμμη.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι το ξέρω για τα Mbps και τα MB/s, πιάνω τακτικά γύρω στα 5,6 ΜΒ/s. Ωστόσο χθες για μερικά λεπτά η ταχύτητα στο torrent ήταν ή τουλάχιστον φαινόταν 9,1+. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να μπω αμέσως να δω που συγχρονίζει το router παρά μόνο όταν έπεσε η ταχύτητα στα φυσιολογικά της πλαίσια και ο συγχρονισμός ήταν στα επίπεδα που είναι πάντα 49889.
panoc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Βλακειες του προγραμματος ειναι. Αφοσον συχρφονιζεις στα 49889 ειναι αδυνατο να μεταφερει η γραμμη περισσοτερα δεδομενα απο αυτα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Λέω μήπως για κάποια ώρα συγχρόνισε ψηλότερα. Κι εγώ αυτό που λες πιστεύω, αλλά ελπίζω για το καλύτερο .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 χαχα το ιδιο ειχα παθει και εγω με το client της ubisoft καποια στιγμη για πολλες ωρες ομως μου ελεγε οτι κατεβαζα με 10-17mb/s αλλα το φανταστηκα οτι ηταν Bug!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα