Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή (σταθερού) με 500 ευρώ για gaming αλλά και για απλή χρήση όπως πλοήγηση σε σελίδες παρακολούθηση ταινιών κ.τ.λ.με ενδιαφέρουν παιχνίδια οπως lol cs go battlefield 1.σκοπευω στο μέλλον να κάνω αναβάθμιση γιατί θα το κρατήσω για χρόνια τον υπολογιστή.παρακαλω,τα κομμάτια του συστήματος να είναι από το eShop.gr.(Να περιλαμβάνονται τα περιφερειακά)

Επισκέπτης
Δημοσ.

post-182716-0-75674200-1497132456_thumb.jpg

μόνο μη μας πείς οτι ήθελες μέσα και οθόνη..

Δημοσ.

μια χαρα οι συνθεσεις των παιδιων απλα εαν εχεις την δυνατοτητα να παρεις την καρτα απο αλλου κοιτα την gtx 1050 ti 4gb ειναι στα +20 ευρω περιπου(αναλογα και την εκδοση) αλλα νομιζω αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι μονο απο eshop?

Kακο κουτι στην τιμη αυτη..

Πολυ μετριο τροφοδοτικο

Μητρικη χωρις ψυξη στα vrm

Ανουσια η αγορα του 4600 οταν υπαρχει extra καρτα γραφικων

Μνημες 2133 σε b250? why??

KAKIΣΤΟΣ ssd και μικρης χωρητικοτητας..51 ευρω για 60gb   :whistle:  ΟΜG

Κακη υλοποιηση καρτας γραφικων σε rx!

Κοινος κακη ολη η προταση..

Μακραν καλυτερη του radiohead με μονη αλλαγη τον ssd... o tl100 δεν εχει καλη φημη..

Καλυτερα αυτος http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-240g-g26-plus-240gb-25-sata3-p-PER.323093 πιο αργος αλλα πιο αξιοπιστος.

Τελος καλυτερα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, την καρτα καλυτερα να την παρει απο αλλου.. το ehop γδερνει στις καρτες και δεν συμφερει..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.έχετε κάποιο άλλο μαγαζί να προτείνεται;γιατι με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι το eshop έχει ακριβές καρτες...

Γιατι μονο απο eshop?

Kακο κουτι στην τιμη αυτη..

Πολυ μετριο τροφοδοτικο

Μητρικη χωρις ψυξη στα vrm

Ανουσια η αγορα του 4600 οταν υπαρχει extra καρτα γραφικων

Μνημες 2133 σε b250? why??

KAKIΣΤΟΣ ssd και μικρης χωρητικοτητας..51 ευρω για 60gb :whistle: ΟΜG

Kostas.karras μπορείς να μου προτείνεις μια καλύτερη σύνθεση;κι ας είναι και από άλλο μαγαζι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος SanDisk είναι πιο παλιός με μεγάλη διαφορά σε read-write και δεν μου αρέσει από προσωπική χρήση. Αν ανέβει budget παίρνει τον evo με την καλύτερη εγγύηση. Ο tl δεν είναι trion 100 ούτε sp55 και τρώγεται. Anyway είναι πολύ σφιχτό το budget πρέπει να αυξηθεί για καλύτερο και fp hardware που όπως λέει θέλει να κρατήσει καιρό.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στην ίδια βάση με τις παραπάνω προτάσεις, από το mgmanager.gr το οποίο κάνει και συναρμολόγηση :

(ξεπερνάμε το budget κατά 25€ αλλά για την 1050ti των 4gb νομίζω αξίζει. Επίσης, πληκτρολόγιο-ποντίκι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά...)

post-233997-0-47331700-1497171471_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος SanDisk είναι πιο παλιός με μεγάλη διαφορά σε read-write και δεν μου αρέσει από προσωπική χρήση. Αν ανέβει budget παίρνει τον evo με την καλύτερη εγγύηση. Ο tl δεν είναι trion 100 ούτε sp55 και τρώγεται. Anyway είναι πολύ σφιχτό το budget πρέπει να αυξηθεί για καλύτερο και fp hardware που όπως λέει θέλει να κρατήσει καιρό.

http://www.pcworld.com/article/3131529/storage/toshiba-oczs-tl100-review-a-budget-ssd-thats-not-a-bargain.html

Aν ο sp550 ειναι της εκδοσης ns38 ειναι απλα κορυφαιος δισκος..

Ναι, ενταξει, ο sandisk (g26) δεν ειναι απο τους πιο γρηγορους αλλα πιο σταθερος και εχει δειξει μια αξιοπιστια τουλαχιστον..

Anyway,  η συνθεση του jeandoumpier παραπανω ειναι οκ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.pcworld.com/article/3131529/storage/toshiba-oczs-tl100-review-a-budget-ssd-thats-not-a-bargain.html

Aν ο sp550 ειναι της εκδοσης ns38 ειναι απλα κορυφαιος δισκος..

Ναι, ενταξει, ο sandisk (g26) δεν ειναι απο τους πιο γρηγορους αλλα πιο σταθερος και εχει δειξει μια αξιοπιστια τουλαχιστον..

Anyway,  η συνθεση του jeandoumpier παραπανω ειναι οκ..

Εννοείται για τον adata.

Εννούσα τον silicon power 55 σε αντίθεση με 60-70  https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=sp+55

Δημοσ.

Εννοείται για τον adata.

Εννούσα τον silicon power 55 σε αντίθεση με 60-70  https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=sp+55

Τωρα με πληγωνεις...  :P

Εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στους sp..

Ο sp55  τον εχω δοκιμασει αρκετες φορες ειναι η αληθεια, εχει mlc μνημουλες, τα πιο ακριβα τους μοντελα εχουν απο 5 εως και 7 (5+2) χρονια εγγυηση και εχουν και ενα καρο καλες αξιολογησεις.. 

Ρωσια-πολωνια ειναι πολυφορεμενη οπως και οι goodram (ειδικα ο iridium) που προσωπικα αν ειχε και καλυτερη τιμη θα τον προτιμουσα και απο το 850 evo.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο sp55  τον εχω δοκιμασει αρκετες φορες ειναι η αληθεια, εχει mlc μνημουλες, τα πιο ακριβα τους μοντελα εχουν απο 5 εως και 7 (5+2) χρονια εγγυηση και εχουν και ενα καρο καλες αξιολογησεις.. 

Ρωσια-πολωνια ειναι πολυφορεμενη οπως και οι goodram (ειδικα ο iridium) που προσωπικα αν ειχε και καλυτερη τιμη θα τον προτιμουσα και απο το 850 evo.

Δεν αντιλέγω ξαναδιάβασε τι έγραψα. Συγκριτικά με  s60 -s70 είναι fail. Καλή ώρα Trion 100 με 150.\

Silicon που λές φέρνει η εταιρία στην οποία εργάζομαι και τυχαίνει να έχω πιεί και καφέ με τον πωλητή της στην Ολλανδία ονόματι Παναγιώτη. Άσ'το δεν είμαστε τίποτα τυχαίοι!  :P

Για του λόγου το αληθές http://www.avakoumidis.gr/39-usb-cd-dvd

Πήρα τον s60 για δυο τρία laptop της δουλειάς και είναι τεφαρίκια. Τα usb της lifetime quarantee και δε συμμαζέ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι , που οι απόψεις μου και οι προτιμήσεις μου βέβαια δεν είναι πολύ κοινότυπες, θεωρώ ότι ssd βάζουμε όταν έχουμε ξεπεράσει το χιλιάρικο αρκετά στο υπόλοιπο σύστημα. Κάνω λάθος ; Π.χ. πριν καιρό έβαλα ssd 980gb στον i5 4670 που είχε gtx 970 (μιλάμε για δεδομένα 2015). Σε πιο κάτω σύστημα, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για να ξεκινάει απλά πιο γρήγορα σύστημα που με χαρακτηρισμούς userbenchmark παίζει μεταξύ tree trunk ως speed boat ή και yacht. Πιστεύω δηλαδή ότι ssd βάζουμε σε battle cruiser και πάνω σύστημα, για τη δουλειά που θέλουμε. Για m2 μόνο σε nuclear submarines & ufo !!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάλι , που οι απόψεις μου και οι προτιμήσεις μου βέβαια δεν είναι πολύ κοινότυπες, θεωρώ ότι ssd βάζουμε όταν έχουμε ξεπεράσει το χιλιάρικο αρκετά στο υπόλοιπο σύστημα. Κάνω λάθος ; Π.χ. πριν καιρό έβαλα ssd 980gb στον i5 4670 που είχε gtx 970 (μιλάμε για δεδομένα 2015). Σε πιο κάτω σύστημα, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για να ξεκινάει απλά πιο γρήγορα σύστημα που με χαρακτηρισμούς userbenchmark παίζει μεταξύ tree trunk ως speed boat ή και yacht. Πιστεύω δηλαδή ότι ssd βάζουμε σε battle cruiser και πάνω σύστημα, για τη δουλειά που θέλουμε. Για m2 μόνο σε nuclear submarines & ufo !!!!!

εφόσον δεν επηρεάζει το budget, καλύπτει σε χωρητικότητα τον χρήστη  και τέλος είναι στην ίδια τιμή με τον hdd γιατί να μην τον προτιμήσει ακριβώς;

Δημοσ.

??? 

To πιστευεις αυτο που λες?

Ssd ειναι must  σε καθε συστημα πλεον...

Και δεν ειναι μονο το bootarisma.. Ειναι πολλα αλλα, τεσπα τα εχουμε ξαναπει αυτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...