giorgosmcmc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 10:31 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Ρε παιδια λυστε μου σας παρακαλω δυο απορίες που εχω, επειδή εχω μπερδευτει με το multiplayer, μιλαω για τα events οχι το free roam, αρχικά με βάζει να διαλέξω 3 συγκεκριμενα οχηματα, εχω 2 ερωτήσεις. 1)αυτα τα οχήματα που θα διαλεξω απο την αρχη θα τα εχω για παντα και δεν θα μου δινει ποτε τη δυνατότητα να τα αλλαξω 2)αν διαλεξω κάποιο όχημα που δεν εχω αγορασμενο στο γκαράζ μου, δεν θα εχω τη δυνατότητα να το πειραξω μηχανικά, ενώ αν διαλεξω κάποιο όχημα που κατέχω ηδη η οποιαδηποτε αλλαγη του κανω στο story mode θα εφαρμόζεται κανονικά και στο online? Γνωρίζει καποιος?
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε ναι 1080 ti strix εγώ με custom ολα ultra 1
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Γνωρίζει καποιος? Δεν γνωριζω φιλε μου αλλα λογικα οτι εχεις κανονικα στο παιχνιδι πρεπει να εχεις και στο online. Το παιχνιδι συνεχιζει να με συναρπαζει ειχα να driftarw και να κανω drag απο εποχες underground 2.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Heybro είπε Δεν γνωριζω φιλε μου αλλα λογικα οτι εχεις κανονικα στο παιχνιδι πρεπει να εχεις και στο online. Το παιχνιδι συνεχιζει να με συναρπαζει ειχα να driftarw και να κανω drag απο εποχες underground 2. Απόκρυψη περιεχομένων δεν ξέρω τι σε συναρπάζει αλλά εμένα με έχει κάνει να το βαριέμαι
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε δεν ξέρω τι σε συναρπάζει αλλά εμένα με έχει κάνει να το βαριέμαι Γούστα αντίθετα πχ έπαιξα 1 ώρα το project cars 2 και δεν το ξανά ακούμπησα. Σε 3 4 μέρες είμαι 35% στις αποστολές και 20 overall και μιλάμε για 60 70 ωρών παιχνίδι για να τα κάνεις όλα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Γούστα αντίθετα πχ έπαιξα 1 ώρα το project cars 2 και δεν το ξανά ακούμπησα. Σε 3 4 μέρες είμαι 35% στις αποστολές και 20 overall και μιλάμε για 60 70 ωρών παιχνίδι για να τα κάνεις όλα. μπα το να παιξω το hot porsuit το παλιο πιο πολυ θα με κρατησει. το project cars δεν σε κραταει γιατι ειναι προσομιωση ενω το forza ειναι να σε κρατησει. το need for speed του 2015 το αγορασα γιατι νωμιζα οτι θα ειναι κατι σαν το underground αλλα επεσα θημα.
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε μπα το να παιξω το hot porsuit το παλιο πιο πολυ θα με κρατησει. το project cars δεν σε κραταει γιατι ειναι προσομιωση ενω το forza ειναι να σε κρατησει. το need for speed του 2015 το αγορασα γιατι νωμιζα οτι θα ειναι κατι σαν το underground αλλα επεσα θημα. Και το hot pursuit το είχα κάψει στο ps3 παιχνιδαρα και εκείνο εννοείται. Forza δεν έπαιξα ακόμα πρέπει όμως. Rivals και του 2016 ούτε αυτά τα έχω ακουμπήσει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Heybro
SOADNICK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ερωτηση τεμπελη που βαριεται να ψαξει, με τα καγκουριλικια τι γινεται; Υπαρχουν και σε τι βαθμο;
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, SOADNICK είπε Ερωτηση τεμπελη που βαριεται να ψαξει, με τα καγκουριλικια τι γινεται; Υπαρχουν και σε τι βαθμο; Τι ακριβώς εννοείς? Στα drag αμάξια μόλις ξεκινάς σηκώνονται σούζα και μέχρι να κατέβουν δεν έχεις τον έλεγχο. Πέρα από αυτό μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά τους. 1
SOADNICK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Τι ακριβώς εννοείς? Στα drag αμάξια μόλις ξεκινάς σηκώνονται σούζα και μέχρι να κατέβουν δεν έχεις τον έλεγχο. Πέρα από αυτό μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά τους. Τις μοντες στα αμαξια εννοουσα, αλλα νομιζω το ποστ του @giorgosmcmc ειναι καλη απαντηση 1
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Οχι και ασχημα για πρωτο build.. Πόσο καιρό το παίζεις ρε συ? 358 level τούμπανο αμάξι.
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Πόσο καιρό το παίζεις ρε συ? 358 level τούμπανο αμάξι. Το εχω λιωσει.. λιγο..
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, SOADNICK είπε Τις μοντες στα αμαξια εννοουσα, αλλα νομιζω το ποστ του @giorgosmcmc ειναι καλη απαντηση Τα παντα φτιάχνεις πάνω στο αμάξι. Τα δε decals τα βάζεις όπου θες πάνω στο αμάξι. Το performance customize είναι λίγο παράξενο με τις κάρτες αλλά εντάξει. Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Το εχω λιωσει.. λιγο.. Είναι πολύ καλό παιχνίδι ενώ έχει challenge καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα και χαλαρωτικό. Ερώτηση: Οι speed cards με κάθε αμάξι ότι κερδίζεις μπαίνουν μόνο σε αυτό σωστά? Πήρα πχ δεύτερο off-road και δεν έμπαιναν οι κάρτες από το άλλο. Θέλει πούλημα τις άλλες και να αγοράσω νέες? Επίσης αυτά τα μπλε πάνω δεξιά τι είναι? Δίνεις κάρτες και περνεις τέτοια και τι κάνουν ακριβώς? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα