giorgosmcmc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Heybro είπε Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ουτε drop ουτε τιποτα. Εχω παιξει 3.5 ωρες ειμαι στο 10% overall. Αρκετα δυσκολο με πολλα speedtraps billboards κτλ. Τα γραφικα τελικα δεν τα λες ασχημα μεσα στο δασος οι σκιες ειναι απιστευτες πανω στο δρομο. Εχει καποια κακα textures αλλα overall το ευχαριστιεσαι και δεν κουραζει και μετα απο πολυωρο gaming. Ο επεξεργαστης οντως ζοριζεται λιγο παραπανω απο αλλα παιχνιδια βλεπω απο 50 μεχρι 70% usage κατι που δεν δικαιολογηται. Πιστευω θα το τερματισω αλλα επειδη τα χρηματα που δινουν μεχρι στιγμης ειναι ελαχιστα δεν βλεπω να περνουμε πανω απο 4 5 αμαξια μεχρι το τελος. Εκτος και αν αλλαζει και σου δινουν περισσοτερα αργοτερα. Ο καθε dealership εχει και αλλα αμαξια οποτε μην απογοητευτειτε αν πατε σε ενα και εχει ελαχιστα. Τα βενζιναδικα και τα γκαραζ ως fast travel βοηθανε πολυ. Οι αποστολες που εχετε βγει πρωτοι μενουν στο χαρτη για replay και οι καινουργιες κανουν jump στον χαρτη και γραφουν πανω τι level προτεινετε ωστε να τις περασετε σχετικα με ανεση. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Σε εμενα ακομα και με τη 1070 ειχα μερικα drops, όταν εβαλα το vegetation απο ultra σε very high τελικα σταμάτησαν, μια ρυθμηση κι ομως εκανε τεραστια διαφορα, με ολα ultra παντως εχω μερικα drops περισοτερο στη πόλη
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Σε εμενα ακομα και με τη 1070 ειχα μερικα drops, όταν εβαλα το vegetation απο ultra σε very high τελικα σταμάτησαν, μια ρυθμηση κι ομως εκανε τεραστια διαφορα, με ολα ultra παντως εχω μερικα drops περισοτερο στη πόλη Ίσως είναι που τερματίζει ο επεξεργαστής οπότε λογικά κάποια drops. Όλα ultra τα έχω AA κτλ με κλειστό motion blur μόνο. Σε επεξεργαστη είναι βαρύ το παιχνίδι σε gpu δεν έχει θέμα.
pirmen56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα με 6700K και 1060 6gb και στην αρχή στον επαρχιακό, αλλά και λίγο αργότερα μέσα στην πόλη είχα νορμάλ cpu usage από 40% μέχρι 70% μαξ απ'ότι θυμάμαι. Και 60-90% gpu usage για να κρατάω 60άρι σε-όλα-ultra 1080π. Εκτός και αν τα προβλήματα που λέτε εμφανίζονται πολύ πιο μετά. Σαν game έχει μέτρια αίσθηση ταχύτητας και χειρισμού. Οι δρόμοι είναι τεράστιοι και νομίζεις ότι θα πάρεις με ευκολία μια δύσκολη στροφή, αλλά τα αμάξια υποστρέφουν. Νταξ πιο πολύ για να δω πως τρέχει το 'βαλα. Μετά τα underground για μένα η σειρά ξόφλησε. Αν αναβαθμίζεις αυτοκίνητα όπως στα underground μπορεί και να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Spoiler εδιτ: Τελικά εντελώς μάπα. Έφαγε uninstall. Τζογαδόρικος μηχανισμός upgrade που φέρνει περισσότερο απογοήτευση και σύγχυση παρά κίνητρο για βελτίωση. Στο hard η πρόκληση είναι πολύ δυνατή, αλλά η συμπεριφορά των αυτοκινήτων αρκετά περίεργη. Απλά μαθαίνεις μηχανικά πώς να παίρνεις κάποιες στροφές, παρά τη συμπεριφορά των ίδιων των αυτοκινήτων. Κακέκτυπο των nfs underground. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από pirmen56
Heybro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο και δεν ανταμειβει οπως πρεπει τον παικτη. Επειδη δεν εχω αλλο arcade racing θα το παιξω. Μεταβαση σε 21:9 και 75fps σταθερα. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας αλλα με το fast sync και το vsync & cap fps εχει ενα θεμα με stutter πολλυ αραια, μολης τα απενεργοποιεις τρεχει πολυ καλυτερα. Μπορει να ειναι και θεμα drivers. Παντως με fast sync & cap fps εχει χοντρο θεμα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι υπάρχει. Και στιγμιαία μπορεί να δεις 99% usage(gpu) και κάποια ελαφριά drops. Σπάνια όμως. Δεν σε επηρεάζει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από pirmen56
Heybro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας αλλα με το fast sync και το vsync & cap fps εχει ενα θεμα με stutter πολλυ αραια, μολης τα απενεργοποιεις τρεχει πολυ καλυτερα. Μπορει να ειναι και θεμα drivers. Παντως με fast sync & cap fps εχει χοντρο θεμα. Μέσα στην πόλη υπάρχει θέμα ενώ η κάρτα δουλεύει πολύ άνετα 60 65% μια στο τόσο θα πάει 73fps. Κυρίως το stuttering είναι τα fps πάνε 90 95 χωρίς vsync. Θέμα optimize είναι αλλά εντάξει παίζεται πολύ άνετα μια στο τόσο είναι. Ο επεξεργαστής πάντως τρώει μεγαλύτερο ζόρι από ότι στο origins.
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Περίεργο αυτό που λες για τη cpu. Αφού δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε στα σκριν που ανέβασες.
Heybro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Περίεργο αυτό που λες για τη cpu. Αφού δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε στα σκριν που ανέβασες. 50 με 60% για 75fps τραβάει το origins ήθελε λιγότερη cpu. Σε gpu ειναι μια χαρά το παιχνίδι. Μιλάμε για 8700k αν ψιλο ζορίζεται ο συγκεκριμένος με τους παλιότερους τι γίνεται?
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια λυστε μου σας παρακαλω δυο απορίες που εχω, επειδή εχω μπερδευτει με το multiplayer, μιλαω για τα events οχι το free roam, αρχικά με βάζει να διαλέξω 3 συγκεκριμενα οχηματα, εχω 2 ερωτήσεις. 1)αυτα τα οχήματα που θα διαλεξω απο την αρχη θα τα εχω για παντα και δεν θα μου δινει ποτε τη δυνατότητα να τα αλλαξω 2)αν διαλεξω κάποιο όχημα που δεν εχω αγορασμενο στο γκαράζ μου, δεν θα εχω τη δυνατότητα να το πειραξω μηχανικά, ενώ αν διαλεξω κάποιο όχημα που κατέχω ηδη η οποιαδηποτε αλλαγη του κανω στο story mode θα εφαρμόζεται κανονικά και στο online? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
Heybro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Συνεχιζει πολυ ομορφα το παιχνιδι. Μια χαρα ιστορια για το ειδος.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 έμενα σε 4Κ full ultra μου κάνει κάπου κάπου frame drop και φτάνει την κάρτα στο power limit μου φαίνεται ότι είναι λίγο κακοφτιαγμενο το παιχνίδι. αυτό με τις κάρτες είναι μεγάλη βλακια δεν νομίζω να το παίξω μέχρι το τέλος γιατι το forza είναι καλύτερο. αν δεν βγάλουν undergound 3 από μένα φράγκο δεν θα δουν.
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε έμενα σε 4Κ full ultra μου κάνει κάπου κάπου frame drop και φτάνει την κάρτα στο power limit μου φαίνεται ότι είναι λίγο κακοφτιαγμενο το παιχνίδι. αυτό με τις κάρτες είναι μεγάλη βλακια δεν νομίζω να το παίξω μέχρι το τέλος γιατι το forza είναι καλύτερο. αν δεν βγάλουν undergound 3 από μένα φράγκο δεν θα δουν. 1080ti? Το έβαλα στο ultra και όχι custom που στο ultra 2 3 ρυθμίσεις τις ρίχνει ένα κάτω χωρίς να καταλαβαίνεις διαφορά στην εικόνα και έχω παντού 100 με 120fps σε 2560x1080. Παίζετε πολύ άνετα και είναι απολαυστικό για μένα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 ναι 1080 ti strix εγώ με custom ολα ultra
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε ναι 1080 ti strix εγώ με custom ολα ultra Στα 60fps λογικό να ζορίζεται. Βάλτο ultra χωρίς custom δεν έχει καμία διαφορά στην εικόνα και θα έχεις πιστεύω 60+ μόνιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα