Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Payback [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Not bad παμε ακομα μια ιστορια εκδικησης μετα το origins. Θα το παιξω τωρα ποτε θα βαρεθω δεν ξερω. Max out AA ολα ultra στο 75% η κάρτα αλλά βλέπω σε πολύ λίγα mhz οπότε το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ για οποιαδήποτε κάρτα.. Περιμενα καλυτερα γραφικα να πω την αληθεια.
Need_For_Speed_Payback_2018_03_11_21_53_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_11_21_53_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_11_21_54_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_11_21_55_

• Like 2
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιξα λίγο σήμερα.Έλα ρε!Το πρώτο καλογραμμένο Need for Speed μετά από 15 χρόνια?

Πολύ καλά τρέχει με

ryzen 5 1400

rx580 8 GB

8GB RAM!

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
Δημοσ.

Είναι ελαφρύ γιατί δεν έχει τόσο καλά γραφικά. Δεν τρελάθηκα δηλαδή. Πιάνουμε 140fps με καλές κάρτες. Full arcade είναι το προτιμώ από κάτι forza που με το παραμικρό λάθος έχεις χάσει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αρεσε το παιχνιδακι σε κραταει !!! και σχετικα ελαφρυ !!!:D

cinematic cutscene

NeedForSpeedPayback_2018_03_12_21_41_54_711.jpg

NeedForSpeedPayback_2018_03_12_21_41_58_244.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο παιχνιδακι και μια χαρα ειναι τα γραφικα του, μ' αρεσει πολυ ο arcade χειρισμος του, επειδη το κατεβασα προσφατα απ το origin και δεν εχω προλάβει να ασχοληθω περα απ το offline, εχει καλο online multiplayer? Αξιζει?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Αν θέλεις να παίξεις καθαρά, όχι δεν αξίζει.
Αν θέλεις απλά να σαχλαμαριστείς, μπες και πάρε σβάρνα όποιον βλέπεις μπροστά σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε

Αν θέλεις να παίξεις καθαρά, όχι δεν αξίζει.
Αν θέλεις απλά να σαχλαμαριστείς, μπες και πάρε σβάρνα όποιον βλέπεις μπροστά σου.

Βασικα το δευτερο! Επαιζα forza πριν αλλα με κουρασε λιγο, θελω μια αλλαγη κατι πιο χαλαρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι λιγο broken ή ειναι ιδεα μου? Η καμερα ωρες ωρες κινηται(τρεμει) τοσο απαισια και σπασμοδικα, νιωθω οτι εχω framedrop χωρις να εχω framedrop δλδ το osd μετραει 60 και εμενα με πιανει ναυτια, ειδικα σε χωματοδρομους, τι φαση?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Ειναι λιγο broken ή ειναι ιδεα μου? Η καμερα ωρες ωρες κινηται(τρεμει) τοσο απαισια και σπασμοδικα, νιωθω οτι εχω framedrop χωρις να εχω framedrop δλδ το osd μετραει 60 και εμενα με πιανει ναυτια, ειδικα σε χωματοδρομους, τι φαση?

Για κατι τετοιους λογους καταφερα να παιξω μολις 1 ωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο καμποσες ωρες ενασχολησης μπορω με σιγουρια να παρω πισω οτι σχετικα πρωτη καλη εντυπωση ειχα, αισχος.. με επιασε ναυτια, και εχει και stuttering καθε τρεις και λιγο, δε περιμενα και κατι περισσοτερο απο σειρα nfs, 100% broken, το εβαλα ηδη σε αγγελια, forza και παλι forza!

my car 1.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι λογικο να μου τερματιζει τον επεξεργαστη(I7 2600k); Λιγο παλιος αλλα δε μου εχει ξανασυμβει σε παιχνιδι. 16 GB RAM και MSI RX 470 4 GB.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leonis25 είπε

Ειναι λογικο να μου τερματιζει τον επεξεργαστη(I7 2600k); Λιγο παλιος αλλα δε μου εχει ξανασυμβει σε παιχνιδι. 16 GB RAM και MSI RX 470 4 GB.

Καλημερα, ναι ειναι λογικο, εδω μου τερματίζει τον 6700k, το παιχνιδι είναι τρομερα unoptimized και broken για τα εμετικα γραφικα του, δοκιμασε να παίξεις στα medium-high. 

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ουτε drop ουτε τιποτα. Εχω παιξει 3.5 ωρες ειμαι στο 10% overall. Αρκετα δυσκολο με πολλα speedtraps billboards κτλ. Τα γραφικα τελικα δεν τα λες ασχημα μεσα στο δασος οι σκιες ειναι απιστευτες πανω στο δρομο. Εχει καποια κακα textures αλλα overall το ευχαριστιεσαι και δεν κουραζει και μετα απο πολυωρο gaming. Ο επεξεργαστης οντως ζοριζεται λιγο παραπανω απο αλλα παιχνιδια βλεπω απο 50 μεχρι 70% usage κατι που δεν δικαιολογηται. Πιστευω θα το τερματισω αλλα επειδη τα χρηματα που δινουν μεχρι στιγμης ειναι ελαχιστα δεν βλεπω να περνουμε πανω απο 4 5 αμαξια μεχρι το τελος. Εκτος και αν αλλαζει και σου δινουν περισσοτερα αργοτερα. Ο καθε dealership εχει και αλλα αμαξια οποτε μην απογοητευτειτε αν πατε σε ενα και εχει ελαχιστα. Τα βενζιναδικα και τα γκαραζ ως fast travel βοηθανε πολυ. Οι αποστολες που εχετε βγει πρωτοι μενουν στο χαρτη για replay και οι καινουργιες κανουν jump στον χαρτη και γραφουν πανω τι level προτεινετε ωστε να τις περασετε σχετικα με ανεση. 

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_13_16_53_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_13_16_53_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_13_17_10_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_13_21_17_

Spoiler

Need_For_Speed_Payback_2018_03_14_18_20_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...