Heybro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Not bad παμε ακομα μια ιστορια εκδικησης μετα το origins. Θα το παιξω τωρα ποτε θα βαρεθω δεν ξερω. Max out AA ολα ultra στο 75% η κάρτα αλλά βλέπω σε πολύ λίγα mhz οπότε το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ για οποιαδήποτε κάρτα.. Περιμενα καλυτερα γραφικα να πω την αληθεια. Spoiler Spoiler Spoiler 2
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιξα λίγο σήμερα.Έλα ρε!Το πρώτο καλογραμμένο Need for Speed μετά από 15 χρόνια? Πολύ καλά τρέχει με ryzen 5 1400 rx580 8 GB 8GB RAM! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μα τα pc των 10χρονων δεν είναι τούμπανα,γιαυτό τρέχει καλά
Heybro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Είναι ελαφρύ γιατί δεν έχει τόσο καλά γραφικά. Δεν τρελάθηκα δηλαδή. Πιάνουμε 140fps με καλές κάρτες. Full arcade είναι το προτιμώ από κάτι forza που με το παραμικρό λάθος έχεις χάσει. 1
ultraex2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) με αρεσε το παιχνιδακι σε κραταει !!! και σχετικα ελαφρυ !!! cinematic cutscene Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από ultraex2003
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραιο παιχνιδακι και μια χαρα ειναι τα γραφικα του, μ' αρεσει πολυ ο arcade χειρισμος του, επειδη το κατεβασα προσφατα απ το origin και δεν εχω προλάβει να ασχοληθω περα απ το offline, εχει καλο online multiplayer? Αξιζει? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Αν θέλεις να παίξεις καθαρά, όχι δεν αξίζει. Αν θέλεις απλά να σαχλαμαριστείς, μπες και πάρε σβάρνα όποιον βλέπεις μπροστά σου.
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε Αν θέλεις να παίξεις καθαρά, όχι δεν αξίζει. Αν θέλεις απλά να σαχλαμαριστείς, μπες και πάρε σβάρνα όποιον βλέπεις μπροστά σου. Βασικα το δευτερο! Επαιζα forza πριν αλλα με κουρασε λιγο, θελω μια αλλαγη κατι πιο χαλαρο
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι λιγο broken ή ειναι ιδεα μου? Η καμερα ωρες ωρες κινηται(τρεμει) τοσο απαισια και σπασμοδικα, νιωθω οτι εχω framedrop χωρις να εχω framedrop δλδ το osd μετραει 60 και εμενα με πιανει ναυτια, ειδικα σε χωματοδρομους, τι φαση? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
overpower Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Ειναι λιγο broken ή ειναι ιδεα μου? Η καμερα ωρες ωρες κινηται(τρεμει) τοσο απαισια και σπασμοδικα, νιωθω οτι εχω framedrop χωρις να εχω framedrop δλδ το osd μετραει 60 και εμενα με πιανει ναυτια, ειδικα σε χωματοδρομους, τι φαση? Για κατι τετοιους λογους καταφερα να παιξω μολις 1 ωρα.
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα απο καμποσες ωρες ενασχολησης μπορω με σιγουρια να παρω πισω οτι σχετικα πρωτη καλη εντυπωση ειχα, αισχος.. με επιασε ναυτια, και εχει και stuttering καθε τρεις και λιγο, δε περιμενα και κατι περισσοτερο απο σειρα nfs, 100% broken, το εβαλα ηδη σε αγγελια, forza και παλι forza! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc 1
leonis25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ειναι λογικο να μου τερματιζει τον επεξεργαστη(I7 2600k); Λιγο παλιος αλλα δε μου εχει ξανασυμβει σε παιχνιδι. 16 GB RAM και MSI RX 470 4 GB.
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, leonis25 είπε Ειναι λογικο να μου τερματιζει τον επεξεργαστη(I7 2600k); Λιγο παλιος αλλα δε μου εχει ξανασυμβει σε παιχνιδι. 16 GB RAM και MSI RX 470 4 GB. Καλημερα, ναι ειναι λογικο, εδω μου τερματίζει τον 6700k, το παιχνιδι είναι τρομερα unoptimized και broken για τα εμετικα γραφικα του, δοκιμασε να παίξεις στα medium-high.
leonis25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ευχαριστω οποτε μαλλον θα περιμενω το επομενο...σε 10 χρονια, χαχα!
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ουτε drop ουτε τιποτα. Εχω παιξει 3.5 ωρες ειμαι στο 10% overall. Αρκετα δυσκολο με πολλα speedtraps billboards κτλ. Τα γραφικα τελικα δεν τα λες ασχημα μεσα στο δασος οι σκιες ειναι απιστευτες πανω στο δρομο. Εχει καποια κακα textures αλλα overall το ευχαριστιεσαι και δεν κουραζει και μετα απο πολυωρο gaming. Ο επεξεργαστης οντως ζοριζεται λιγο παραπανω απο αλλα παιχνιδια βλεπω απο 50 μεχρι 70% usage κατι που δεν δικαιολογηται. Πιστευω θα το τερματισω αλλα επειδη τα χρηματα που δινουν μεχρι στιγμης ειναι ελαχιστα δεν βλεπω να περνουμε πανω απο 4 5 αμαξια μεχρι το τελος. Εκτος και αν αλλαζει και σου δινουν περισσοτερα αργοτερα. Ο καθε dealership εχει και αλλα αμαξια οποτε μην απογοητευτειτε αν πατε σε ενα και εχει ελαχιστα. Τα βενζιναδικα και τα γκαραζ ως fast travel βοηθανε πολυ. Οι αποστολες που εχετε βγει πρωτοι μενουν στο χαρτη για replay και οι καινουργιες κανουν jump στον χαρτη και γραφουν πανω τι level προτεινετε ωστε να τις περασετε σχετικα με ανεση. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα