Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Payback [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην μας βάζεις σε πειρασμό τώρα. :P

Φαντασου...στο reddit λενε οτι ειναι καλο...που? στο reddit. :-D

Που το ενας τους βρωμαει το αλλο τους μυριζει...ενταξει σιγουρα σε μερικους δεν θα αρεσει αλλα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο...

Εγω το περιμενω πως και πως να βγει να λιωσω παντως.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και μονο που βλεπω καμερες να ζουμαρουν ξεζουμαρουν σε φρεναρισμα τρακες και νιτρο, δεν...

ποσο δυσκολο ειναι αραγε να φτιαχτει ενα arcade racing game, με physics και λογικη σαν του gta?

• Like 1
Δημοσ.

Το mp του θα ειναι οπως του pursuit του 2010? Το λατρεψα αλλα εχασε πολυ γρηγορα κοσμο.

απο το στομα σου και στης κριτεριον το αυτι! (τωρα βεβαια ειναι η γκοστ αλλα τεσπα). Τουλαχιστον ας εχει ομορφα takedowns

Δημοσ.

Πολυ χαμηλά ριβιουζ απο τουλάχιστον 2 μεγάλα σαιτς (gamespot, ign), κραζοντας ιδιαίτερα το μεγαλο grinding και την (νεα?) εμμονη σε κάρτες για αναβαθμίσεις. Μήπως ειναι καιρός το franchise να γυρίσει πισω στην criterion? Το rivals μου άρεσε παααρα πολυ (ghost), το ομώνυμο οκ παιζόταν (ghost) το τελευαταιο μάλλον παει πολυ συντομα για -50%.

Ακόμη θυμάμαι το hot pursuit 2 και το most wanted. Παιχνιδαρες

Δημοσ.

Οταν παιζαμε most wanted και hot persuit ο πηχης ηταν πολυ χαμηλα,μεγαλοι παικτες και νεοι παικτες φεραν ενα σκασμο racing/sims και η EA εκει με την αγελαδιτσα της και racing με ντιβανοκασελες οπως το 95...καμενο Ip

Δημοσ.

Εγώ είμαι λιγάκι πιο παλιός, για μένα το NFS μετα τη σειρα underground μας άφησε εποχες, αντε και το πρωτο most wanted που ηταν παιχνιδαρα δε λεω, οτι είχε να δώσει ομως το NFS το έδωσε ας είμαστε λιγο ειλικρινής, πρεπει να ξερεις ποτε να σταματας και οχι να συνεχιζεις απλα για να συνεχισεις, δε το έχουν (πλεον) με αυτο κομματι, ας πειραματιστούν σε κάτι διαφορετικο, ας φτιάξουν κάτι με μηχανές, ή με skateboard, κάτι τέλος πάντων ιδέες υπάρχουν, ας το αφήσουν όμως το racing, κρίμα για το racing.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

nfs payback error & bug

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση για το παιχνιδι κ αν εχει παρουσιαστη σε αλλον.

Όποτε μπαίνω να παιξω μετα απο 10 λεπτα μου κλεινει ο υπολογιστής.

Διαβασα στο ιντερνετ οτι εχουν πολυ αυτο το θεματακι οτι τους κρασαρει κ αλλα τετοια.
Aλλα οτι κ να εκανα παλι τα ιδια.

Ξερει καποιος να δοσει μια λυση.!!!!!!:o:o

Το εχω παρει απο το Origin. 

CPU AMD 8150
GPU RX 580 8GB
RAM 16 GB
WIN. 10
SSD EVO
κ custom υδροψυξη.

Δημοσ.

Τωρα παρατηρησα οτι δεν αφησα ποτε σχολιο. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ 

Επαιξα λιγο μεσω origin access και απλα δεν αντεξα πανω απο ωρα. Παλι καλα που δεν το αγορασα οπως ειχα σκοπο για να παιξω και early. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...