Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και το Carbon έλεγε πολύ πάντως. Και το most wanted. Αυτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=I6CeTzUzJ9g Μιλάμε για ένα παιχνίδι με ΑΜΑΞΙΑ(ίσως της χειρότερης σειράς όλων που υπάρχει πλέον), όπως λένε και στο χωριό μου, they have to chill..!
Damachi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερα voice actors της προκοπης - γιατι με τα βατόμουρα που ειχαν στο γουαου περσινό ακομα μου ρχεται μια αναγούλα Κριμα που η σειρα εγινε online τραβεστι "open world" σαν τη *** το the crew που δυστυχως ακομα το βλεπω στο ράφι .....
AlienTechGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Φανταστικό παιχνίδι αναμένεται κι αυτό όπως όλα τα τελευταία Need For Speed. Δε πειράζει, θα ξαναπαίξω το Most Wanted του 2005, γιατί με τα καινούρια, δεν... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για μια στιγμη νμζ οτι εβλεπα παιδικο trailer του καινουριου Fast & Furious 2
Balantakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερα voice actors της προκοπης - γιατι με τα βατόμουρα που ειχαν στο γουαου περσινό ακομα μου ρχεται μια αναγούλα Κριμα που η σειρα εγινε online τραβεστι "open world" σαν τη *** το the crew που δυστυχως ακομα το βλεπω στο ράφι ..... Το open world ειναι MUST...εγω μια χαρα το βλεπω το payback.
Damachi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλα παρε τοτε και μονο online , microtransactions και paywalls στη μάπα σαν trendy παιδακι
Balantakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλα παρε τοτε και μονο online , microtransactions και paywalls στη μάπα σαν trendy παιδακι Δεν ειναι μονο online το payback....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όταν οι εκφράσεις των χαρακτήρων είναι πιο ψόφιες και από pre-patch Αndromeda... Ι know, car game, αλλά αν θες να βάλεις cutscenes με χαρακτήρες... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ρε ποιος οδηγαει?στο NFS underground 1 που ημουν δημοτικο οδηγαγα καλυτερα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ρε ποιος οδηγαει?στο NFS underground 1 που ημουν δημοτικο οδηγαγα καλυτερα Το Polygon είναι φημισμένο για τα "ποιοτικά" gameplay videos του. Ειδικά μετά του Doom. 2
Balantakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το reddit εχει γεμισει με ποστ οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. GG.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μην μας βάζεις σε πειρασμό τώρα.
Aruil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω είχα ψηθεί άσχημα μέχρι που διάβασα ότι είναι πιο γρήγορο να παίρνεις στροφές με drift απ'ότι κανονικά. Είπαμε arcade racing αλλά όχι κι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα