giorgosmcmc Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Αν έχεις κάψα με τα αμάξια κοίτα να το χαρείς όσο πάει έχεις και το online. Εγώ επειδή παίζω τα πάντα από παιχνίδια δεν θέλω να περνάω παραπάνω ώρα με ένα παιχνίδι εφόσον το έχω τερματίσει. Κι εγω το ιδιο ακριβως κανω αλλα οταν εχει να κανει με αμαξια ειναι το αδυνατο σημειο μου 1
Heybro Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Κι εγω το ιδιο ακριβως κανω αλλα οταν εχει να κανει με αμαξια ειναι το αδυνατο σημειο μου Κοίτα να το χαρείς αν είναι φτιάξε τα δοκίμασε τα και βλέπεις. Εγώ τη δόση μου την πήρα για τα καλά από racing βλέπουμε και forza κάποια στιγμή.
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Παιδια εκει κοντα στο chapter 3 με 4 με τα κυνηγητα εχω πολυ stuttering! Ειναι του παιχνιδιου ή φταινε οι drivers?
Heybro Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Παιδια εκει κοντα στο chapter 3 με 4 με τα κυνηγητα εχω πολυ stuttering! Ειναι του παιχνιδιου ή φταινε οι drivers? Όταν λες πολύ εννοείς unplayable? Γιατί όντως εκεί με το φορτηγό μια στο τόσο είχε stuttering όχι τρομερά πράγματα που να είναι unplayable.
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Heybro είπε Όταν λες πολύ εννοείς unplayable? Γιατί όντως εκεί με το φορτηγό μια στο τόσο είχε stuttering όχι τρομερά πράγματα που να είναι unplayable. Οχι unplayable αλλά μια στο τοσο έτρωγε ψιλογερα stutters, όμως ήταν πολυ η πληροφορία στην οθόνη, εκει που εισαι με αλλά δυο ατομα και οδηγίας τρία διαφορετικά αυτοκίνητα που σε κυνηγάει και το ελικόπτερο κοντά στο chapter 3. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από giorgosmcmc
Heybro Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Οχι unplayable αλλά μια στο τοσο έτρωγε ψιλογερα stutters, όμως ήταν πολυ η πληροφορία στην οθόνη, εκει που εισαι με αλλά δυο ατομα και οδηγίας τρία διαφορετικά αυτοκίνητα που σε κυνηγάει και το ελικόπτερο κοντά στο chapter 3. Ναι εκεί όντως εχει θέμα το παιχνίδι είναι και βράδυ και γινετε χαμός αστυνομίες κτλ. Είναι θέμα optimized πάντως και low να τα βάλεις πάλι υπάρχει θέμα stuttering. Αλλά είναι 2 3 φορές στα 10 λεπτά μέχρι να τελειώσεις την αποστολή. Μετά μέχρι το τέλος είναι άψογο. Νόμιζα το τερμάτισες πριν από μένα αλλά μάλλον έλιωσες να φτιάχνεις αμάξια εγώ 5 6 βασικά είχα και έτσι το τερμάτισα. Σε κάθε chapter επερνα καινούργιο και πουλούσα το παλιό με τις κάρτες. Με το drag πήρα 200 χιλιάρικα γρήγορα γρήγορα και τσίμπησα κάποιες κάρτες για να ανεβάσω κάποια αμάξια. Ειδικά οι off road αποστολές γίνεται χαμός.
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Heybro είπε Ναι εκεί όντως εχει θέμα το παιχνίδι είναι και βράδυ και γινετε χαμός αστυνομίες κτλ. Είναι θέμα optimized πάντως και low να τα βάλεις πάλι υπάρχει θέμα stuttering. Αλλά είναι 2 3 φορές στα 10 λεπτά μέχρι να τελειώσεις την αποστολή. Μετά μέχρι το τέλος είναι άψογο. Νόμιζα το τερμάτισες πριν από μένα αλλά μάλλον έλιωσες να φτιάχνεις αμάξια εγώ 5 6 βασικά είχα και έτσι το τερμάτισα. Σε κάθε chapter επερνα καινούργιο και πουλούσα το παλιό με τις κάρτες. Με το drag πήρα 200 χιλιάρικα γρήγορα γρήγορα και τσίμπησα κάποιες κάρτες για να ανεβάσω κάποια αμάξια. Ειδικά οι off road αποστολές γίνεται χαμός. Ακριβως! Κυριολεκτικά το έχω λιώσει να μαζεύω λεφτα και να φτιάχνω αμάξια πιο πολυ ασχολούμαι με ολα τα αλλα παρα με το στορυ αλλα λεω να αρχίσω να το βγάζω σιγά σιγά γιατι κάποια αμάξια πρέπει να παίξεις το στορυ για να στα ξεκλειδώσει!
Heybro Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ακριβως! Κυριολεκτικά το έχω λιώσει να μαζεύω λεφτα και να φτιάχνω αμάξια πιο πολυ ασχολούμαι με ολα τα αλλα παρα με το στορυ αλλα λεω να αρχίσω να το βγάζω σιγά σιγά γιατι κάποια αμάξια πρέπει να παίξεις το στορυ για να στα ξεκλειδώσει! Ναι ρε συ για να είσαι στο chapter 3 ακόμα αμάξια από το 4 και 5 δεν θα στα ξεκλείδωσε. Όπως και τα derelict parts που σου δίνουν κάποια σπάνια αμάξια για να τα φτιάξεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Tο έβαλα στο ps4 να το παίξω.. τι φόλα είναι αυτό? Προσπάθησαν πολύ για να βγάλουν αυτό το αισχος? Η οδήγηση είναι άθλια. Ούτε μια ώρα δεν άντεξα να το παίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα