ampalaea4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Εχω connex VDSL 50αρι και παντα επιανε φουλ 50... εχει τωρα μερικες βδομαδες που με το ζορι ποιανει 2,5 με 3... Τι μπορει να φταιει? Να μου κλεβουν Ιντερνετ πολυ δυσκολο... εχω αλλαξει password αρκετες φορες... Επισης εχω ενα switcher για να συνδεω PC / PS4. Σκεφτηκα μηπως φταιει αυτο, αλλα τελικα δεν ειναι αυτο, αφου συνδεσα το PC κατευθειαν στο ρουτερ και παλι το ιδιο. Οποτε παμε στα υπολοιπα τα οποια δε ξερω αν επηρεαζουν και ποσο.. 1) Εχω TP-Link για να μη τραβαω καλωδιο απο το διπλα δωματιο... ομως τα ιδια TP-Link ειχα στο αλλο σπιτι που ημουν και δεν ειχα κανενα προβλημα... 2) Παλι ομως, εστω και με TP=Link, το καλωδιο ethernet ειναι 3-4 μετρα για να φτανει στο PC... υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? 3) Τελος, εχω να κανω πολυ καιρο φορματ το PC και το εχω χρησιμοποιησει με διαφορα ρουτερ με αποτελεσμα να μου λεει τωρα οτι ειμαι το Network 6... Το πρωτο που μπορω να κανω και σχετικα οικονομικο ειναι να αλλαξω καλωδιο ethernet απλα θελω να ξερω αν οντως μπορει να φταει το καλωδιο η οχι... EDIT: εχω ενα usb wifi adapter (τωρα το θυμηθηκα). Το εβαλα στο pc, συνδεθηκα στο ρουτερ με WiFi και τωρα παει φουλ ταχυτητα... οποτε η το TP-Link φταει η το ethernet καλωδιο σωστα? Βασικα, αν ειναι καλωδιο, εχει νοημα να αγορασω αλλο αν ειναι να παρω παλι 3-4 μετρα η δε φταιει αυτο και το καλωδιο ειναι απλα χαλασμενο?
alexisnik19911 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 δοκιμασε με ethernet να δεις τι ταχυτητα εχεις με το speed test του ote και ανεβασε φωτο http://athens-ote.speedtest.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα