Bimmermeister Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους...Θα ήθελα τη βοήθειά σας επί του θέματος...Είμαι Ανάμεσα σε : 1) Gigabyte Aorus - http://www.gigabyte.us/Graphics-Card/GV-N108TAORUS-X-11GD#kf και2) Inno3d X4 Ultra - http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=283Σίγουρα εμπιστεύομαι περισσότερο την Gigabyte...αλλά η Inno3d είναι πιο υψηλά χρονισμένη....αρκετά θα έλεγα.Ποια από τις 2 λέτε ? Η κάποια άλλη εάν έχετε να προτείνετε..... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2017 από Bimmermeister
aOUaS88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Παρε EVGA να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.. BTW στον ΦΧ θα την βαλεις την 1080 τι? TI μονιτορ εχεις?
Bimmermeister Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Όχι...είναι το παλιό μου σύστημα αυτό! Σε 7700K με Z270 μητρική και 16GB RAM 2.400 CAS 15
aOUaS88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Για μενα κ παλι ΕVGA αν θες το κεφαλι σου υσηχο Kαθε τρεις κ λιγο βλεπεις να ανοιγουν Θεματα με καρτες γραφηκων κ προβληματα σε εγγυησεις με τα μαγαζια.. Κατα 90% η επομενη μου καρτα θα ειναι EVGA μονο κ μονο απο τν αποψη του RMA κ ας μν παθει τπτ η καρτα οσο την εχω,θα εχω το κεφαλι μ υσηχο...Οχι οτι δν εχει κ καλες καρτες μν τρελαθουμε,μια χαρα καρτες εχει κ ομορφες..Αποψη μου παντα.. BTW εχεις βαλει κ στα 2 λινκ το ιδιο 3
Bimmermeister Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Για μενα κ παλι ΕVGA αν θες το κεφαλι σου υσηχο Kαθε τρεις κ λιγο βλεπεις να ανοιγουν Θεματα με καρτες γραφηκων κ προβληματα σε εγγυησεις με τα μαγαζια.. Κατα 90% η επομενη μου καρτα θα ειναι EVGA μονο κ μονο απο τν αποψη του RMA κ ας μν παθει τπτ η καρτα οσο την εχω,θα εχω το κεφαλι μ υσηχο...Οχι οτι δν εχει κ καλες καρτες μν τρελαθουμε,μια χαρα καρτες εχει κ ομορφες..Αποψη μου παντα.. BTW εχεις βαλει κ στα 2 λινκ το ιδιο Οπότε EVGA λες....χμμμ οκ...το link to διόρθωσα btw!
aOUaS88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οπότε EVGA λες....χμμμ οκ...το link to διόρθωσα btw! Kοιτα αυτα ειναι κ λιγο πρσωπικα γουστα..Εσυ μπορει να κοιτας αλλα σε μια καρτα,π.χ την αισθητικη τι χρωμα ειναι αν εχει RGB κ τα σχετηκα.. Εμενα προσωπικα αυτα δν με νοιαζουν,μια π θα μπει στο κουτι κ μια π θα την βλεπω οποτε καθαριζω το κουτι ..Με νοιαζει απο την στιμγη π θα πληρωσα τοσα λεφτα οταν μ παθει κατι να βγαλω ακρη εστω αν οχι με το μαγαζι που την πηρα με την εκαστοτε εταιρια.. Περιμενε να παρεις κ αλλες γνωμες αν θες τι αν σου πω..
HolyMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING/
ASDIC Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 EVGA απο τις πιο ποιοτικες και υσηχες λυσεις. Μετα απο τα περσινα τους οι καρτες τους βελτιωθηκαν ακομα ποιο πολυ, με σενσορες θερμοκρασιας σε 6 σημεια, με χαμηλοτερες θερμοκρασιες υπο πιεση σε σχεση με τις αλλες και με μικροτερο μεγεθος (2 σλοτ μονο). Εαν ημουν πρασινο Φανμπου μονο EVGA θα επερνα. 1
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 https://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_1080_Ti_SC2/35.html EVGA και Asus κοντραρονται σε θερμοκρασίες. Αλλά η Asus είναι πιο ήσυχη.
emperorN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 EVGA FW3 Αν είναι αν δώσεις ενα σκασμό λευτα για custom δωσ'τα καπου που "αξιζουν" εννοειτε κατευθείαν απο την EVGA .EU
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και μην είσαι τσιπης, δώσε λίγα παραπάνω και πάρε εγγύηση 5 ή 10 έτη. Με τα δέκα θα έχεις gpu για μια ζωή, και όχι μόνο την ti 2
Dr_73 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με τα δέκα θα έχεις gpu για μια ζωή, και όχι μόνο την ti Μην το αφήνεις μισό ! Πες τα όλα !
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Kαι χωρίς να κάνεις παπατζά, καμία GPU δεν αντέχει 10 χρόνια πλέον σε τόσο μικρά νανόμετρα. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Και μην είσαι τσιπης, δώσε λίγα παραπάνω και πάρε εγγύηση 5 ή 10 έτη. Με τα δέκα θα έχεις gpu για μια ζωή, και όχι μόνο την ti Πώς το κάνεις αυτό; Έβαλα μία 1080Ti SC2 στο καλάθι, αλλά δε βλέπω κάποια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα