Προς το περιεχόμενο

A Way Out - PC [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελείωσα σήμερα με ένα φίλο σε μια δόση. Απολαυστικό για co-op και σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο ευχάριστο αν γινόταν με κάποιο τρόπο να το παίξεις σε single player. Έχει ωραίες πινελιές μέσα το παιχνίδι. Πρόκειται γενικά για μια κινηματογραφική εμπειρία 6ωρη χωρίς ιδιαίτερη πρόκληση με πολύ ιδιαίτερο τέλος. To καλό είναι ότι προσφέρει αρκετή ποικιλία στο gameplay ώστε να μην βαριέσαι καθόλου. Επίσης η ιστορία είναι άκρως ενδιαφέρουσα με σωστή ανάπτυξη χαρακτήρων.

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το φινάλε και θα ήθελα να ακούσω και άλλων απόψεις που το τελείωσαν.

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι, απίστευτη εμπειρία και για τους δυο που το παίξαμε. Οι τοποθεσίες ήταν προσεγμένες και όμορφες η ιστορία φανταστική και το Gameplay καινοτόμο. Ήταν παιχνίδι κινηματογραφικού επιπέδου. Μου μένει το τέλος του το οποίο ήταν πολύ καλό και δεν το περίμενες σε καμία περίπτωση και για αυτό προτείνω σε όποιον θέλει να παίξει το παιχνίδι να είναι πολύ προσεχτικός γιατί σε περίπτωση που μάθει το τέλος καταστρέφεται όλη η εμπειρία. 

Σχετικά με την τιμή, τα 30€ δεν τα μετάνιωσα, θα τα ξανα έδινα ευχαρίστως και προτείνω το παιχνίδι στον καθένα που ψάχνει για μια μοναδική CoOp εμπειρία. Αλλά να έχετε στο νου σας ότι είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει σε 5 ώρες και δεν έχει κανένα Replay Value. 

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, μιας και ήρθε η ώρα να γράψω και το δικό μου..

Tο παιχνίδι γενικά μου άρεσε. Δεν είχε καθόλου προβλήματα και γενικά το όλο flow ήταν smooth.

Μέχρι πριν το τέλος του, για εμένα είναι ένα 8/10 αλλά με χάλασε λίγο που έπρεπε να γίνει ένα από τα δύο που σου έδινε σαν επιλογή. Υπάρχει και η τρίτη που ήταν να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Τέσπα. 6/10 για εμένα από άποψη στόρι.

6 ώρες παιχνίδι. Για εμένα 15€ και 15€ μισά - μισά με τον φίλο μου που το πήραμε, δεν ήταν χαμένα.

Προτείνετε.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα και γω install σήμερα το παιχνίδι.Αλλα δεν έχω κανένα φίλο να το παίξω .Το χει κάνεις άλλος από δω να το παίξουμε μαζι?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να  το αγοράσει ο δεύτερος. 

Τον κάνεις invite και παίζει μαζί σου, έχοντας κάνει install το demo που περιέχει όλο το παιχνίδι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δεν χρειάζεται να  το αγοράσει ο δεύτερος. 

Τον κάνεις invite και παίζει μαζί σου, έχοντας κάνει install το demo που περιέχει όλο το παιχνίδι. 

Μα δεν έχω φίλους είπα .2 φίλους έχω μόνο και αυτοί δεν είναι gamer😃

Επεξ/σία από JTRGamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...